• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خط فقر چند میلیونه؟

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
درود بر همگی وقت شما بخیر و شادی؛
با احتساب دلار ۳۰هزار تومانی و تورم نامعلوم، میانگین خط فقر یک فرد بالغ در کلانشهرها و شهرهای کوچکتر فکر میکنید چقدره؟
قطعا هزینه زندگی در تهران بالاتر از شهرهای دیگر است.
هدف این تاپیک دریافت رقم حدودی میانگین مثلا ۲۵میلیون تومان در ماه است.
لطفا از نگارش طومارهای انتقادی/احساسی خودداری نموده و مختصر بفرمایید.
پیشاپیش از نگاه شما ممنونم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
هدف این تاپیک دریافت رقم حدودی میانگین
مثلا رقمش رو بدست آوردی بفهمی 15 میلیون درآمد در ماه نیازه
خب بعدش؟
اینا بستگی به هزینه های طرف هم داره مثلا من خونه ندارم ماشین ندارم حتی گوشی که دارم ساده هست ، خیلی فرق میکنه با اونی که زن و بچه داره یا باید مهریه بپرداسه جیب کاسب رو پر کنه

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
خیلی

Sent from my iPhone using Tapatalk

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
تهران 15

شهرهای بزرگ 10

شهرهای کوچیک احتمالا 5-6 تومن

خط فقر رسمی اعلام شده : 10 تومن

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
ما الان یه خانواده 4نفری .3 نفر داریم کار میکنیم .باز اعصابا به هم ریختس.تازه پدر بازنشستس

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نه خوشبختانه ولی وام و بدهی تا دلت بخواد .
کلا یه سیستمی شده هرکی میره بیرون خرید میاد عصبی میشه .دوروز طول میشکه تا به حالت عادی برگرده.شیفتیش کردیم .

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
نه خوشبختانه ولی وام و بدهی تا دلت بخواد .
کلا یه سیستمی شده هرکی میره بیرون خرید میاد عصبی میشه .دوروز طول میشکه تا به حالت عادی برگرده.شیفتیش کردیم .

مجموع دریافتی تون چقدره؟

• Like
Reactions: prn

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
حساب نکردیم .خودم 3-و اینا .اقام 6-7 فکر کنم .داداشم 1-2 ..این مبلغ 10 روز اول تقریبا 60 درصدش میره .خرجا یه طوری معمولا اخر هر ماه سر ریز میکنه به ماه بعد و این داره هی سنگین و سنگین تر میشه .مثلا اونروز ماشین 1 خرج شد ،خونه پکیج خراب شد یا کلی داستان .خرجایه پیش بینی نشده تا دلت بخواد پیش میاد .میگذره اونجوری نیست سرویس کنه .ولی اعصابا خوش نیست .من از پارسال برج 9 لباس نگرفتم -نه اینکه نباشه ها دل خوش نی و خرجایه واجبتر کلی هست.تفریح هم نداریم .والا صب قبل افتاب میزنیم بیرون .غروبم میریم خونه .یه ماست و دو کیلو شیر و یه شونه تخم مرغ حدودا 100 میشه .هر 3 روز یه بار 4 روز یه بار من میگیرم .میوه و غیره .روز نمیشه مثلا 100 یا 150 خرید نداشته باشیم .حالا من که درس نمیخونم برادرم دانشگاه ازادیه.
من موندم قبلا چطور یه نفر خرج 7-8 نفر میداد.من الان وام مسکن دارم .وام ضروری دارم قرعه کشی میریزم .تازه داره میشه 30 سالم نمیدونم چه غلطی کنم .پسر بزرگ بودن بعضی جاها سخته .نه زندگی شروع کردیم نه اصن دنبالشیم.همینجوری شل کردیم .نه عشقی نه رفیقی.اتفاقا دقت کردم همه دوست و اشنا و رفیق و همه فاصله گرفتن .مهم همیشه خانوادس
ما چند ماه پیش سر داستان خونه 300 میلیون کم اوردیم .بابابزرگم نمیگم پول داره یا بدبخت ولی میتونست کمک کنه .7 صب زنگید ما نگران که چی شده پسرم 10 میلیون میتونم کمک کنم خخخخخخ .الان متاسفانه وضع خیلی دلچسب نیست .تازه بابام و محضری از ارث محروم کرده بین 5 برادر دیگش خخخخ
من قبلا ماشینی که دوست داشتم راحت میتونسم بخرم .همین اول سال .ولی الان هرچی تلاش میکنم اصن حس میکنم صب تا شب کار کردنه یه مشکلی داره همش درجا زدنه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
نه عشقی نه رفیقی

همون بهتر نداری با رفیقت سر کوچه بری دو نخ سیگار بکشین و یه چیزی بخوری یهو دیدی 50 پیاده شدی دیگه عشق که بماند..
اوضاع همه همینه نسبت به گذشته هم یه سری خرج های زیاد اضافه شده
مثل هزینه خرید گوشی و اینترنت برای هر کس جدا
هزینه خرید و تعمیر و نگه داریش ماشین برای هر کی جدا (قبلا توی یه فامیل یکی دو نفر ماشین داشتن الان تو هر خانواده همه جدا جدا ماشین میخوان)
یا مثلا همون پکیج که میگی واقعا چیز مزخرفیه بعد 5 سال کارکردن می افتن به خرج های پی در پی که تمومی ندارن قدیما یه ابگرمکن و یه بخاری بود که 30 سال کار میکرد هیچیش نمیشد
یا همین خرید میوه و مایحتاج درسته قدیما خیلی ارزنی بود ولی مصرف میوه هم اینقدر مثل الان نبود..تو خیلی خانواده ها بیشتر موقعمهمون که داشتن میوه میگرفتن بچه ها رنگ میوه رو فقط موقع مهمونی رفتن میدیدن..و خیلی چیز های دیگه

بالا