• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** خـــــــریدار گوشی Xperia Ray ***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
خارج از فروم خریداری شد

ختم تاپیک

Last edited:

anjoman 1000

Registered User
لایک‌ها
209
داداش منم یه مشکی دارم .
خواستی خبرم کن.
سفیدش چندان جالب نیست فقط در پشتش سفیده.

rahman1643

Registered User
لایک‌ها
9
سفیدشو دارم.قصد فروش نداشتم.25 روز پیش خریدم از تو کاور هم بیرون نیاوردمش با رم 4 گیگ کلاس 4 روش و تمام وسایلش آکبند با کارتن و .... 520 مال شما.چون قصد خرید لپتاپ دست دوم دارم ولی پولم نمیرسه حاضرم بفروشمش.
هیچ خشی نداره
سفیده
جعبه داره
در حد آک.روکش صفحه هم روز اول با کیف لپتاپی انداختم اونا روبرداری بانو فرقی نداره.(آدم بسیارحساسی هم هستم تو نگهداری)

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
سفیدشو دارم.قصد فروش نداشتم.25 روز پیش خریدم از تو کاور هم بیرون نیاوردمش با رم 4 گیگ کلاس 4 روش و تمام وسایلش آکبند با کارتن و .... 520 مال شما.چون قصد خرید لپتاپ دست دوم دارم ولی پولم نمیرسه حاضرم بفروشمش.
هیچ خشی نداره
سفیده
جعبه داره
در حد آک.روکش صفحه هم روز اول با کیف لپتاپی انداختم اونا روبرداری بانو فرقی نداره.(آدم بسیارحساسی هم هستم تو نگهداری)

پ.خ دادم

cobra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستم به نظرم سونی اریکسون نخر همون اکسپریا از من نصیحت بشنو من هم لایو داشتم هم رای

htc بخر

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
سلام دوستم به نظرم سونی اریکسون نخر همون اکسپریا از من نصیحت بشنو من هم لایو داشتم هم رای

htc بخر

دوست عزیز ممنون از پیشنهادت..حقیقتش من کلا از این گوشی(ری) خوشم نمیاد...واسه کسی می خوام که گفته و تاکید بر سفید بودنش داشته :blink:
حالا داریم زیر و رو میکنیم ببینیم کی داره کی نداره..کی فروشنده هست کی نیست و الی ماشاا...

Esam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دارم داداش با تمام شرایطی که گفتی :D فقط چقدر براش هزینه میکنی ؟

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
عزیز خوب یدونه مشکی بگیر 6 7 تومن بده یه درب پشت سفید واسش از علائدین بخر راحت تر هستش که!

چمیدونم والا... تا جایی که ممکنه می خوام فابریک سفید باشه حالا رنگ دیگه هم اگر همه چیز Ok بود پیشنهاد رو مدنظر دارم..شما داری ؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
چمیدونم والا... تا جایی که ممکنه می خوام فابریک سفید باشه حالا رنگ دیگه هم اگر همه چیز Ok بود پیشنهاد رو مدنظر دارم..شما داری ؟

قبلا داشتم دادم رفت اما درکل گفتم بگم یه دره پشته که فابریک و ایناش مهم نیست چون تاثیر نداره چون سفیدش کمه یکم!

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
قبلا داشتم دادم رفت اما درکل گفتم بگم یه دره پشته که فابریک و ایناش مهم نیست چون تاثیر نداره چون سفیدش کمه یکم!

میدونم چی میگی... چند مورد به پستم خورده ولی معامله جور نمیشه ...نمیدونم چرا :eek: یا قیمتها سر به فضا میکشه یا خود فروشنده توهم زده

ببینیم چی میشه... گوشی تحفه ای هم نیست آدم پول آکبند بده آخه

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
میدونم چی میگی... چند مورد به پستم خورده ولی معامله جور نمیشه ...نمیدونم چرا :eek: یا قیمتها سر به فضا میکشه یا خود فروشنده توهم زده

ببینیم چی میشه... گوشی تحفه ای هم نیست آدم پول آکبند بده آخه

گوشیه بدیم نیست خداییش استایلیش و باریک و کیفیت ال سی دی عالی داشتش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا