• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** خـــــــــــــــــریدار آیفون 5s گــــــــــلد ****

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
به نام خدا

اگه سیلور باشه اشکال نداره

تمیز باشه ، خط و خش کوچیک و رد بامپر عیب نداره ، جای ضربی خوردگی روی بدنه نداشته باشه

رفرشی نباشه

بین 1600 تا 1650 اگه خیلی تمیز باشه

دوستان امتیاز بالا که مشکلی نداره ، بنده اول واریز میکنیم
ولی امتیاز پایین شرمندم ، دوستانی بودند که اول ارسال کردند سپس پولو واریز کردم از این لحاظ مشکلی نیست
آل دیجیتال هم میتونیم معامله کنیم
یا علی

Last edited:

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
سلام

5 اس امضام به کارتون میاد ؟

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
کسی نداره

Last edited:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ترجیح میدم بجای پیدا کردن دوستانی!!! که به سادگی تهمت میزنن، تلاش کنم محیطی بسازم که توش ادب و احترام حرف اول رو بزنه. شما اسمش رو بگذار دیکتاتوری. هیچ اهمیتی نداره. قطعا روزی اینجا نخواهم بود. اون موقع اینجا رو بذارید روی سرتون. تا اون موقع اما مقررات رعایت میشه. اینکه هر چندوقت یکبار شما و یکی دونفر دیگه شروع به افترا بستن به من میکنید هم دیگه تکراری شده و از مد افتاده. توصیه میکنم روال تاپیک رو برهم نزنید. پستهای نامربوط رو پاک خواهم کرد...
حالا کی خواست با شما دوست بشه :D شوخی میکنم عزیز منظورم از اون جمله این بود : دوست پیدا کردن پیشکش شما دشمن واسه خودت درست نکن
میگم با اخلاق خوب میتونی دل بدست بیاری :) بقول راوی : دل شکستن هنر نمیباشد

پست اخر راجع به این مسائل بود :general504:
یا علی :general406:
هدایتی شخصا به هواداران اعلام کرد
از فصل بعد هر روز می خونیم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
گزارش تصویری: روز تاریخی خصوصی سازی پرسپولیس
فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !فوری !
هدایتی پیروز مزایده شد!هدایتی پیروز مزایده شد!هدایتی پیروز مزایده شد!هدایتی پیروز مزایده شد!هدایتی پیروز مزایده شد!

moharrami-barandeh.jpg

خبر مهم :دقایقی پیش باشگاه استقلال در نرم افزار دیوار بفروش گذاشته شد
باور کنید یکی دونفر ایگنوری (تعدادشون از انگشتهای یک دست کمتره) حاضرن پرسپولیس با هدایتی نابود بشه تا بیان این پست رو بارها نقل قول کنن :general304:
مثل قضیه علی دایی که به شکل فجیعی با خاک یکسان شدن و با جواب های دندان شکنی که دادم و حرفهایی از پستهای قدیمی خودم که نقل قول کردم باعث شد دهان یاوه گویان به سرعت بسته بشه و فرار رو بر قرار ترجیح دادن :cool:
بعد از فضاحتی که به بار اوردن (بخاطر دروغ های جعلی که جلوی جمع ضایع شدن) تا چند روز ناپدید شدن..
من صمیمانه امیدوارم هدایتی باپرسپولیس نتیجه بگیره ، نه بخاطر اینکه دهان هوادارنما بسته بشه ، فقط بخاطر اینکه 40 میلیون هوادار بعد از چند سال شاد بشن..

پروردگارا شکر به درگاهت اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فی فرجهم
❤❤❤پرســــــــــــــــــــپولــــــــــــــــــــیس
f35305f3d1cf7f923190e7a93f4cb889e554e136.gif
پستهای انجمن رو میشه پاک کرد،ولی ذهــــــن مــــــردمو نمیتونی
پ ن : با مغلطه و سفسطه عوام فریبی کردن،فقط مدت کوتاهی تاثیر گذاره و مردم باهوش تر از اونی هستن که تو فکر میکنی

Last edited:
بالا