abdolrahim1
Registered User
- تاریخ عضویت
- 18 آگوست 2009
- نوشتهها
- 1,579
- لایکها
- 326
با خمیر نونوایی جالب نمیشه ولی از این اماده ها که میگیری خیلی خوب میشه چرا ؟این دستور آموزش خمیر هست ...
با خمیر نونوایی هم بله میشه پیتزا درست کرد ...
با خمیر نونوایی جالب نمیشه ولی از این اماده ها که میگیری خیلی خوب میشه چرا ؟این دستور آموزش خمیر هست ...
با خمیر نونوایی هم بله میشه پیتزا درست کرد ...
ما تو خونه فقط یکبار از خمیرهای آماده استفاده کردیم اون هم چندین سال پیش که جالب نشد ، یا از نونوایی خمیر میگیریم یا اینکه خمیر رو هم خودمون درست میکنیم ،شاید بستگی به این داره که خمیر چه نونی رو میگیرید مثلا خمیر سنگگ برای پیتزا خوب نمیشه ...با خمیر نونوایی جالب نمیشه ولی از این اماده ها که میگیری خیلی خوب میشه چرا ؟
ما رو وسوسه میکنید تا درست کنیممن درست کردم خمیر رو عالی شد هنوز مزش زیر زبونم هستش مرسی دوست عزیز واقعا حرف نداشت پیشنهاد می کنم که دوستان حتما درست کنن
نه دوست عزیز ،اگر اول خمیر رو بپزید بعد دوباره مواد رو بریزین روش خمیر میسوزه و اصلا مواد به خمیر نمیچسبه ،خمیر خام رو باز کنید مواد رو روی اون بریزید و در آخر در فر قرار بدین تا بپزه....خمیر را باید اول پخت بعد مواد را روی اون ریخت یا اینکه موارد را روی خمیر کاملا خام قرار بدیم؟
نه دوست عزیز ،اگر اول خمیر رو بپزید بعد دوباره مواد رو بریزین روش خمیر میسوزه و اصلا مواد به خمیر نمیچسبه ،خمیر خام رو باز کنید مواد رو روی اون بریزید و در آخر در فر قرار بدین تا بپزه....
اگر دستوری رو که گذاشتم به درستی انجام بدین ،یک پیتزای فوق العاده با مزه عالی خواهید داشت...
در پست 6 صفحه قبل آموزش پخت در تابه رو گذاشتم ، حتما باید از دمکنی استفاده کنید ....سپاس از شما، فقط فر ما خیلی وقته خراب شده... آیا میشه از این تابه های نسوزی که درشون چفت میشه برای این روش پیتزا درست کردن استفاده کرد؟