• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خمیر پیتزای فوری برای دوستداران پیتزا.....

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
با خمیر نونوایی جالب نمیشه ولی از این اماده ها که میگیری خیلی خوب میشه چرا ؟
ما تو خونه فقط یکبار از خمیرهای آماده استفاده کردیم اون هم چندین سال پیش که جالب نشد ، یا از نونوایی خمیر میگیریم یا اینکه خمیر رو هم خودمون درست میکنیم ،شاید بستگی به این داره که خمیر چه نونی رو میگیرید مثلا خمیر سنگگ برای پیتزا خوب نمیشه ...

after

Registered User
لایک‌ها
70
آره با شیر بهتر میشه

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
من درست کردم خمیر رو عالی شد هنوز مزش زیر زبونم هستش مرسی دوست عزیز واقعا حرف نداشت پیشنهاد می کنم که دوستان حتما درست کنن
ما رو وسوسه میکنید تا درست کنیم

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
خمیر را باید اول پخت بعد مواد را روی اون ریخت یا اینکه موارد را روی خمیر کاملا خام قرار بدیم؟
نه دوست عزیز ،اگر اول خمیر رو بپزید بعد دوباره مواد رو بریزین روش خمیر میسوزه و اصلا مواد به خمیر نمیچسبه ،خمیر خام رو باز کنید مواد رو روی اون بریزید و در آخر در فر قرار بدین تا بپزه....
اگر دستوری رو که گذاشتم به درستی انجام بدین ،یک پیتزای فوق العاده با مزه عالی خواهید داشت...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
نه دوست عزیز ،اگر اول خمیر رو بپزید بعد دوباره مواد رو بریزین روش خمیر میسوزه و اصلا مواد به خمیر نمیچسبه ،خمیر خام رو باز کنید مواد رو روی اون بریزید و در آخر در فر قرار بدین تا بپزه....
اگر دستوری رو که گذاشتم به درستی انجام بدین ،یک پیتزای فوق العاده با مزه عالی خواهید داشت...

سپاس از شما، فقط فر ما خیلی وقته خراب شده... آیا میشه از این تابه های نسوزی که درشون چفت میشه برای این روش پیتزا درست کردن استفاده کرد؟

hasti1988ie

Registered User
لایک‌ها
56
سپاس از شما، فقط فر ما خیلی وقته خراب شده... آیا میشه از این تابه های نسوزی که درشون چفت میشه برای این روش پیتزا درست کردن استفاده کرد؟
در پست 6 صفحه قبل آموزش پخت در تابه رو گذاشتم ، حتما باید از دمکنی استفاده کنید ....

بالا