• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستار تبلت هستم

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام من یک تبلت اندرویدی خوب میخام که سرعت خوبی برای کارهای وب گردی داشته باشد ( برای خودم نمیخرم برای بازاریابم میخرم که باید سریع باشه )
بودجه ی بنده :‌ حداکثر یک میلیون تومان
ترجیحا بالاتر از 7 اینج باشه
به دلیل نبود وای فای در محل حتما سیم کارت خور و 3جی یا 4 جی باشه
در ضمن از برندهای معروف پیشنهاد بدید

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام و وقت بخیر
نگاهی به لینک زیر بندازید بسیار کارآمد است:
https://forum.persiantools.com/thre...0plus-dual-os-آندروید-5-1-و-ویندوز-10.843188/
با عرض سلام و تشکر بابت پیشنهاد خوبتون
ولی بنده اصلا وای فای در محل ندارم و فقط باید از اینترنت 3 جی یا 4 جی استفاده شود وگرنه بدون شک از تبلت های شما میخریدم
تاپیک رو هم اصلاح کردم

کزاح

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایسوس بهترین تبلته ب نظرم

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
ایسوس بهترین تبلته ب نظرم
یکی از دوستان من ایسوز خریده بودم مشکل داغ کردن و هنگی داشت دست دوم خریده بود منم نمیدونم واقعا جنسشون چطوریه اگه استفاده کردید یا مدل خاصی شما دیدید که ارزش خرید داره بگید ممنون میشم

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
با عرض سلام و تشکر بابت پیشنهاد خوبتون
ولی بنده اصلا وای فای در محل ندارم و فقط باید از اینترنت 3 جی یا 4 جی استفاده شود وگرنه بدون شک از تبلت های شما میخریدم
تاپیک رو هم اصلاح کردم
اگر براتون مقدور باشه به راحتی میتونید 3جی یا 4جی گوشی همراه خودتون رو از طریق hotspot به تبلت share کنید
من خودم وقتی میرم بیرون همین کارو میکنم هر وقت اینترنت نیاز باشه سریع hotspot گوشیم رو روشن میکنم و تبلت از طریق wifi به wifi گوشی متصل و از 4جی گوشی استفاده میکند.
البته تبلت من cube iworK 8Air هست که مشخصات مشابه همین تبلت اوندا رو داره فقط باطریش ضعیفتره و بدنه آن فلزی نیست.... حدود 3 4 ماهه استفاده میکنم برای وبگردی و پاسخ به ایمیل و تماشای فیلم و حتی گاهی هم بازی کردم کاملا مناسب است.

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
اقا شما بهتریت راه اینه که Asus zenpad 3 بخری لذت ببری. صبر کن یکی دو هفته قیمتا بیاد زیر برگرده به قیمت 1 تومن

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
تبلت خریداری شد دوستان گرامی لطفا پیشنهاد ندید دیگه

بالا