• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواص و طرز تهیه حریره بادام با شیر خشک و پودر بادام بدون شیر برای نوزاد و بزرگسالان

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه حریره بادام


آنچه ما حریره بادام می‌نامیم چیزی جز نوعی پتاژ کرم نیست؛ پتاژ کرم (potage creme) نوعی غذای فرانسوی تهیه شده از آب گوشت یا آب قلمی است که با پوره تره بار یا حبوبات غلیظ شده و از صافی گذشته باشد، به این سوپ غالبا کمی خامه هم اضافه می‌شود.

مواد لازم برای طرز تهیه حریره بادام
  • ۶ عدد بادام
  • نصف پیمانه شیر پرچرب کاله (خرید از دیجی کالا)
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج
  • شکر به مقدار لازم
  • مقدار کمی آب


حَریره نوعی غذای کم‌قوام است که با پختن غلات یا مغزها در آب یا شیر تهیه می‌شودو حریره را معمولاً یک گونه یا ترکیبی از حبوبات یا بادام با آب یا شیر می‌پزند. در فرهنگ دهخدا حریره را چنین تعریف کرده‌است: آرد برنج و شکر و شیر و گاه با کوبیدهٔ بادام و شکر و شیر و گاه با نشاسته و شکر و شیر پزند و به اختلاف حریرهٔ بادام و حریرهٔ آردی و حریرهٔ نشاسته‌ای گویند حریرهٔ بادام یا حریرهٔ گندم به صورت غذای کمکی برای کودک پخته می‌شود. نوعی از غذای مشابه با حریره که با پختن غلات در آب یا شیر تهیه می‌شود اما غلات پخته‌شده در آن خردشده هستند و غذای حاصله قوام‌دار است، هلیم‌فرنگی نام دارد.
 
بالا