niterider
Registered User
سلام. من در دیتابیس خودم سه تا جدول دارم که به این صورت به هم مربوطند :
جدول Projects ، Owners ، ProjectPictures
جدول پروژه ها ، شامل نام پروژه ها ، Owners نام کارفرمای پروژه ، و عکس ها که شامل تصاویر مربوط به پروژه است. هر کارفرما می تواند کارفرمای تعدادی پروژه باشد و هر پروژه تعدادی عکس دارد. روشی که من برای ساخت جدول ها در نظر گرفتم به این صورته :
جدول Projects
ProjectID
OwnerID مربوط به جدول کارفرمایان
Title عنوان پروژه
جدول Owners
OwnerID
Owner نام کارفرمایان
جدول ProjectPictures
PictureID
ProjectID آی دی پروژه مربوطه
PictureName نام فایل عکس
خب چیزی که تو ذهن من بود اینه که تو یک GridView اسم پروژه ها رو نشون بدم و کاربر با کلیک روی پروژه جزئیات اون رو ببینه شامل نام کارفرماش و همینطور عکس هاش. متاسفانه Stored Procedure مربوط به این کار خیلی مشکله برام و هر جور انگولکش می کنم درست در نمی آد. چی کار میشه کرد؟
جدول Projects ، Owners ، ProjectPictures
جدول پروژه ها ، شامل نام پروژه ها ، Owners نام کارفرمای پروژه ، و عکس ها که شامل تصاویر مربوط به پروژه است. هر کارفرما می تواند کارفرمای تعدادی پروژه باشد و هر پروژه تعدادی عکس دارد. روشی که من برای ساخت جدول ها در نظر گرفتم به این صورته :
جدول Projects
ProjectID
OwnerID مربوط به جدول کارفرمایان
Title عنوان پروژه
جدول Owners
OwnerID
Owner نام کارفرمایان
جدول ProjectPictures
PictureID
ProjectID آی دی پروژه مربوطه
PictureName نام فایل عکس
خب چیزی که تو ذهن من بود اینه که تو یک GridView اسم پروژه ها رو نشون بدم و کاربر با کلیک روی پروژه جزئیات اون رو ببینه شامل نام کارفرماش و همینطور عکس هاش. متاسفانه Stored Procedure مربوط به این کار خیلی مشکله برام و هر جور انگولکش می کنم درست در نمی آد. چی کار میشه کرد؟