• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواندن اطلاعات از چند جدول Database

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. من در دیتابیس خودم سه تا جدول دارم که به این صورت به هم مربوطند :
جدول Projects ، Owners ، ProjectPictures
جدول پروژه ها ، شامل نام پروژه ها ، Owners نام کارفرمای پروژه ، و عکس ها که شامل تصاویر مربوط به پروژه است. هر کارفرما می تواند کارفرمای تعدادی پروژه باشد و هر پروژه تعدادی عکس دارد. روشی که من برای ساخت جدول ها در نظر گرفتم به این صورته :

جدول Projects
ProjectID
OwnerID مربوط به جدول کارفرمایان
Title عنوان پروژه

جدول Owners
OwnerID
Owner نام کارفرمایان

جدول ProjectPictures
PictureID
ProjectID آی دی پروژه مربوطه
PictureName نام فایل عکس

خب چیزی که تو ذهن من بود اینه که تو یک GridView اسم پروژه ها رو نشون بدم و کاربر با کلیک روی پروژه جزئیات اون رو ببینه شامل نام کارفرماش و همینطور عکس هاش. متاسفانه Stored Procedure مربوط به این کار خیلی مشکله برام و هر جور انگولکش می کنم درست در نمی آد. چی کار میشه کرد؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
شما اگر از sqldatasource استفاده کنی، به سادگی از طریق ویزارد میتونی براش یه دستور sql در بیاری

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
بله در همون قسمت، شما این 3 تا جدول رو انتخاب کنید، و بعد فیلد هایی که میخاهید رو از 3 جدول تیک کنید، خودش براتون join میسازه

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
مشکل از تعریف جداول بود یه مقدار با ProjectID گیج می شد و درحقیقت من باید اسامی رو کمی عوض می کردم.
در راستای پستی که زدم در جایی نیاز دارم که تصویر رو نمایش بدم. اومدم به جدول Projects یه فیلد به اسم PicturesFolder اضافه کردم که اسم پوشه ای که عکس ها رو توش قرار می دم نگه داره. اسم خود فایل عکس رو هم که تو جدول ProjectPictures قرار می دم.
حالا می خوام مشابه همچین کدی بنویسم که آدرسی مثل زیر رو تولید کنه
کد:
http://www.sample.ir/images/PROJECTNAME/PICTURENAME.jpg

باید PROJECTNAME رو از یه جدول بخونه و PICTURENAME رو از یه جدول دیگه چجوری امکان داره ؟
کد:
<asp:Image ID="Image1" runat="server" ImageUrl='<%# Eval("PictureName", "~/images/{0}.jpg") %>'/>

اینو باید چجوری دست کاری کنم که یه خواندن دیگه هم داشته باشه که اسم فولدر باشه اون

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
کد:
ImageUrl='<%# "~/" + Eval("foldername") + "/" + Eval("PictureName")  %>'

بالا