• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواندن کپچا با یک سورس کد به زبان php

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
با سلام

من میخوام یه برنامه ای برام طراحی کنید که بتونه کپچاها رو بخونه . زبانش هم php باشه .

اطلاعات بیشتر رو در پیام خصوصی گفتگو میکنیم .

اگه بتونید اینو پیاده کنید که خیلی عالی میشه :

من يه سورس php نياز دارم که هر تصويري رو که بدم ابتدا رنگ پس زمينه اش رو سفيد کنه سپس نويزهاش رو حذف کرده و سپس اعداد يا متن موجود در آن ها شناسايي و هر کدومشون رو بصورت يک تصوير جدا و البته کوچک ذخيره کنه .

بعد من يه تصوير ديگه ميدم همين کارها رو باهاش بکنه منتها ايندفعه بجاي ذخيره با تصاوير ذخيره شده کوچک قبلي ها مقايسه کنه با هر کدوم که درصد تشابهش بيشتر از 60 بود بگه که مشابه با تصوير با نام فلان است .

فقط پیام خصوصی ( شروع گفتگو )

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
اگه اینجور پروژه ای پیاده شدنی بود، اسپمر ها دنیای وب رو زیرو رو می کردند ...
الگوریتم هایی با زبان متلب نوشته شده اند که می تونه برخی از کدهای امنیتی رو بخونه، اما بعید می دونم کدهایی که مد نظر شما هستند به این شیوه قابل شناسایی باشند ..
شما با زبان PHP می خواید، در صورتی که PHP موتور پردازشگری برای تصویر نداره، به همین منظور این پروژه تقریباً (می گم تقریباً چون خودم 100% مطمئن نیستم) غیر ممکن هست.
اگه هم شدنی باشه باید از Matlab استفاده کنید که موتور پردازشگر قدرتمندی برای تصویر و شناسایی موارد اینچنینی داره.

موفق باشید.

mihantools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
اگه اینجور پروژه ای پیاده شدنی بود، اسپمر ها دنیای وب رو زیرو رو می کردند ...
الگوریتم هایی با زبان متلب نوشته شده اند که می تونه برخی از کدهای امنیتی رو بخونه، اما بعید می دونم کدهایی که مد نظر شما هستند به این شیوه قابل شناسایی باشند ..
شما با زبان PHP می خواید، در صورتی که PHP موتور پردازشگری برای تصویر نداره، به همین منظور این پروژه تقریباً (می گم تقریباً چون خودم 100% مطمئن نیستم) غیر ممکن هست.
اگه هم شدنی باشه باید از Matlab استفاده کنید که موتور پردازشگر قدرتمندی برای تصویر و شناسایی موارد اینچنینی داره.

موفق باشید.
بلد میخواد وگرنه با php همیشه همین الان یکی از برنامه نویس های هندی دارن زحمتش رو میشکن .

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
بنده نگفتم غیز ممکن هست، اما مفسر PHP قدرت توی پردازش تصویر بسیار بسیار ضعیف هست، اما در هر حال اگه ایشون دارند این کار رو انجام می دن، برای اینکه ما هم 1 بار هم که شده همچین چیزی رو ببینیم ممنون می شم دموی آنلاینش رو به ما هم نشون بدید ... :):general406:

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
توی زبان های چند منظوره این قابلیت هست، مثلا توی جاوا و سی و سی پلاس باید یه کتابخونه 200 مگی یا بیشتر براش دانلود کنید، البته همونطور که دوستمون گفتن اگه همچین چیزی به این سادگیا امکان داشت الان هیچ سایتی از spam در امان نمیموند درضمن سرعته php خیلی کمتر از این حرفاست که بشه باهاش همچین کاری کرد
اون دمو رو حتما بزارید مام استفاده کنیم

بالا