• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشآ ایده هاتون رو به سادگی با دیجی کالا یا هر کی راحت در میان نگذارید !!!!

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
درود
دوستان به تازگی دیجی کالا مسابقه ای برگزار کرده که ماه رمضان هم برگزار کرد که ایده بدید جایزه بگیرید
دوستان به عنوان یک دلسوز فقط اینو عرض میکنم به خاطر 1 جایزه اونم فقط 3 تا ایده هاتون رو راحت نفرستید به کسی منظورم صرف دیجی کالا نیست هر کسی مثل دیجی کالا
این ایده هاتون صدها برابر می ارزه مگه ماه رمضون برگزار شد یا قبلتر از اون خبری شد اصلآ؟؟
دیجی کالا ایده هاتون رو ساده ور میداره حتی تو فراخوانشم زده حق مالکیتش با دیجی کالا هست
کاربران و نظرات زومیت هم میتونین بخونین تقریبآ همه فهمیدن اینا دنبال ایده هستن و کفگیر ایده خورده ته دیگ
http://www.zoomit.ir/pr/26347-calls-...internet-ideas
ایده هاتون حق شماس به راحتی خراب نکنید حتی این جایزه ها هم هیچ منطقی نداره از کجا معلوم اصلآ بدن و اگر داده به خودیاشون ندن نوع داوری و خیلی موارد قضاوت اصلآ معلوم نیست اینجا ایرانه عزیزان حق پتنت و مالکیت معنوی ایده ها کلآ رعایت نمیشه
من فقط به عنوان هموطن دلسوز اینو گفتم چون حق اینودارید اگر ایده ای دارید خودتون بهرش رو ببرید
لطفآ به اشتراک بذارید هر جایی که میتونین اگر فکر میکنید خیلی ها ممکنه این اتفاق براشون بیفته

بالا