• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا راهنمایی کنید

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام من ادمین یک فروم vb هستم که یک سری مشکلات فنی برام پیش اومده و ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن
1-من توی کنترل پنل فروم چجوری یک هک رو نصب کنم؟ (تا الان مدیر فنی داشتم اما میخوام خودم یاد بگیرم)
2-هک اینارو میخوام:
وقتی یک پستی رو نقل قول میکنیو پست میزنیم از تاپیک خارج میشه میخوام خارج نشه وبیا همون جا
2-وقتی روی تشکر میزنیم صفحه از اول لود میشه و میخوام اینجوری نشه

باتشکر

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با سلام من ادمین یک فروم vb هستم که یک سری مشکلات فنی برام پیش اومده و ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنن
1-من توی کنترل پنل فروم چجوری یک هک رو نصب کنم؟ (تا الان مدیر فنی داشتم اما میخوام خودم یاد بگیرم)
2-هک اینارو میخوام:
وقتی یک پستی رو نقل قول میکنیو پست میزنیم از تاپیک خارج میشه میخوام خارج نشه وبیا همون جا
2-وقتی روی تشکر میزنیم صفحه از اول لود میشه و میخوام اینجوری نشه

باتشکر

توضیح دادنش سخت تر از انجام دادنش هست !

1. Plugin manager در کنترل پنل ادمین

2. از چه ورژنی از ویبالتین استفاده می کنید ؟ با سایر امکانات آژاکس مشکل ندارید ؟

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
توضیح دادنش سخت تر از انجام دادنش هست !

1. Plugin manager در کنترل پنل ادمین

2. از چه ورژنی از ویبالتین استفاده می کنید ؟ با سایر امکانات آژاکس مشکل ندارید ؟

از ورژن 3.8 ایا شما میتوانید این کار رو برام بکنید؟

1240

Registered User
لایک‌ها
28

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از ورژن 3.8 ایا شما میتوانید این کار رو برام بکنید؟

صد البته .:D اما احتمالا براتون هزینه خواهد داشت ( 5000 تومن برای نصب پلاگین های دلخواه شما ) . مشکل هک تشکر همون طور که دوست ما ( 1240 عزیز ) اشاره کردند احتمالا مربوط به ورژن ویبالتین شما و ورژن هک تشکر میشه که رایگان می تونم براتون درست کنم . ;)
در صورت تمایل لطفا پیغام خصوصی بدید.

و یک مورد دیگه : چنانچه از ورژن 3.8.0 استفاده می کنید حتما باید فروم را به آخرین ورژن ( تا این لحظه 3.8.1 ارتقاء بدید )

بالا