• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا طراح های سایت چند دقیقه کمکم کنن

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
بنده از شرکت http://www.cms-iran.com/ دارم یک سایت سفارش میدم که طراحیش زیباست کاری به اون قسمت ندارم
پنل مدیریتیش رو توی یک جلسه برای من توضیح دادن و این پنل لایسنسی هست و گفتن گرانه برای همین شرکت های دیگه این کارو انجام نمیدن و ما چون طرف حساب شرکت های دولتی هستیم برامون میصرفه
مدیریتش پنل نداشت بلکه یک منو بالای سایت بود که ماژول ها رو دراگ میکردیم و در هر قسمت که میخواستیم قرار میدادیم. همینطور همه چیز این پنل دراگ کردنی بود
بشدت بنظر اسان بود . یک خردسال هم میتونه بسیار راحت باهاش کار کنه.
میخواستم اصل ماجرا رو از دید شما بدونم که این نوع طراحی که برای ما قراره با این پنل انجام بدن چطوریه.
ووردپرس و جوملا و ... نیست بلکه چیز جدیدی بود برای من
توی سایتشونم توضیحاتی دادن.
البته میخواستم این رو هم بدونم برای طراحی سایت چه شرکت هایی رو معرفی میکنید. سایت ما تقریبا کپی خواهد بود از یک قالب خارجی و به صورت تبلیغاتی هست برای ما و کارت ویزیتی

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
ماشالله همه سرشون شلوغه

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سلام. از وردپرس استفاده کنید و از هر CMSای که کسی ساخته استفاده نکنید چون منم واسه خودم cms ساختم

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
حالا جدا از شوخی، دلیلش اینه که شما اگر از وردپرس یا جوملا یا دروپال استفاده نکنید، دیگه به منبع عظیمی از افزونه ها یا قالب های رایگان دسترسی ندارید و برای هرکار کوچیکی شرکت سازنده ازتون کلی پول میگیره

key30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این شرکت از سیستم رایگان دانت نت نیوک استفاده میکنه دوست عزیز و الان دیگه سازمان های دولتی از این سیستم های استفاده نمیکنند.و براتون کلاس گذاشتن :) سوالی داشتی پیام بده

بالا