• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا کمکم کنید index e postha

shahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من 3, 4 ماه پیش سایت زدم و پست میزاشتم, خیلی راحت ایندکس میشد تو گوگل, تا 36, 37 تا پست هم گذاشتم, بعد چن مدت نبودم نذاشتم اومدم دیدم گوگل هیچ مطلبی از سایت من نزاشته

یعنی هیچی ایندکسی نداشتم, کل مطالب سایت رو پاک کردم, 2هفته خالیه خالی بود, 2باره تازه شورع کردم به پست گذاشتن ولی منظم, هروز میزارم, اما هیچ پستم ایندکس نمیشه, هیچی(

میخواسم کمکم کنین. . .

shahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا کسی نیست به دادم برسه؟؟؟؟؟؟
کمک کنید خواهشا...

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آدرس سایتتون را لطف می کنید؟؟ سایتتون به چه مدت آپدیت نشد؟؟؟ الکسا سایتتون رو ایندکس کرده؟؟؟

shahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین فروشگاه بازی کامپیوتری
فک کنم نزدیک 1 ماه پستی اضافه نکردم و 2 هفته هم تموم پست های سایتو پاک کرده بودم و خالی بود...
والا مبتدیم ، نه ، ایندکس نکردم...چجوری هستش ؟؟چیکار باید کرد؟؟

seo google

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کی شروع کردید ، معمولا گوگل وقتی سایتی پست نده منظم دیر دیر میاد تو سایتت ، یک هفته منتظر باش ، اگه نه دوباره ادرست رو به گوگل اضافه کن

shahang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید کجا چک کنم ببینم سایتم تو بلک لیست گوگل هست یا نه؟؟
من 3 ماه سایتو زدم ...
آخه مشگل اینه که پست های سایتو پاک کردمو پیوند یکتا و عوض کردم و دوباره شروع کردم...

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
ببخشید کجا چک کنم ببینم سایتم تو بلک لیست گوگل هست یا نه؟؟
من 3 ماه سایتو زدم ...
آخه مشگل اینه که پست های سایتو پاک کردمو پیوند یکتا و عوض کردم و دوباره شروع کردم...

به نظر میاد که یه جای کار مشکل داره، اول مطمئن شید که از تنظیمات وردپرس سایت رو قابل مشاهده برای موتور جستجو کرده باشید!
بعد از اون ممکنه که مشکل از یک افزونه ای باشه که روی سایتتون نصب کردید.
پیشنهاد من اینه که اکانت گوگل وبمستر بسازید و آدرس سایت رو توش معرفی کنید، بعد از اون نقشه سایت رو بسازید و به گوگل وبمسترتون معرفی کنید. بعد از یک هفته احتمالا مشکلتون رفع میشه...

بالا