• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشا کمک کنید ، زحماتم به باد رفته !

Coca-Cola

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید خدمت شما ، لطفا کمک کنید

اول بگم از نظر مالی واقعا داغونم ، یعنی اینکه نمیتونم پولی خرج کنم بابت سئو ، متاسفم

امروز حدود 30 روز میشه که وب سایتی با پرتال جوملا (لعنت الاه) زدم ولی تا امروز با بیش از 70% پست اختصاصی و ترجمه شده ، حتی یه بازدید کننده و ورودی از گوگل یا هر موتور جستجوگر دیگه ای نداشتم .... خدا لعنت کنه صاحب جوملا رو ..... باید وردپرس میزدم . واقعا اعصابم خورده ، احساس میکنم تمامی زحمات 24 ساعتم به باد رفته .. جدا دارم میگم ... بزرگترین اشتباه تو عمرم این بود که جوملا رو به وردپرس ترجیح دادم ...

کارهایی که برای SEO کردم (طبقه گفته خود جوملا (لعنت الاه) ) :-> تنظیمات کلی -> تنظیمات سئو -> هر سه را بله کردم ( آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو - استفاده از APACHE mod_rewrite - افزودن پسوند به آدرسها)
فقط تنها مشکلش این بود که لینک های فارسی رو به صورت تاریخ مینوشت مثل 500-1390-12-17-20-36-28.html که خودم برای نام مستعار (SEF) از کلمات انگلیسی مرتبط به متن استفاده میکنم .. راستیتش برنامه utf slang رو نصب نکردم ، چون100% تاثیری نداره .. فقط لینک ها رو طولانی میکنه و زشت .

برای عکس گذاری هم از alt و تعیین سایز و اپتیامیز و Image description و تایتل و رو پر میکنم .

تو .htaccess هم از این کد استفاده کردم واسه تایم اکسپایر
کد:
<IfModule mod_headers.c>
Header unset ETag
Header unset Last-Modified
</IfModule>
FileETag None
<FilesMatch "\.(ico|gz|JPG|jpg|jpeg|png|gif|js|css|swf)$">
Header unset Cache-control
Header set Expires "access plus 1 month"
</FilesMatch>

مطالبم هم کپی نیست ، به خصوص اونایی که صفحه اصلی هستند به هیچ وجه کپی نیست .

در مورد سایت مپ باید بگم xmap نصبه ولی ببینید در وب مستر تولز گوگل چه اروری (834 ارور ؟؟؟؟!!!) میده این بی صاحب : untitled.PNG

در حال حاضر طبق گفته وب مستر تولز گوگل سایتم 1,034 لینک داره و طبق گفته خودش 42 صفحه ایندکس کرده
خدا بنیانگذار جوملا و سازندگانش رو نابود کنه ..

امروز درست یه ماه از اپ شدن سایتم گذشته ولی دریق از یک ورودی !! اونوقت تو همین انجمن دوستان وردپرس کار میگند سایت ما دو هفته ای 2000 تا ورودی گرفت با 200-300 تا لینک !!

واقعا سوزش داره واسه کسی که از جون مایه میذاره .

در اخر از شما بزرگواران و اساتید گرامی درخواست میکنم به من حقیر کمک کنید ..

Last edited:

parstafrih

Registered User
لایک‌ها
197
سلام.
من خودم با جوملا دو تا سایت درست کردم هیچ مشکلی نداشت.
شما برای اینکه بتونی نام مستعار رو فارسی تایپ کنی این پلاگین رو دانلود کن:
Download plg_unicodeslug.1.zip
برای نقشه سایت هم از این استفاده کن:
قبلی رو پاک کن.
Download navidiranian_xmap_1.2.11_r20110314_farsi.zip

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
دوست عزیز به بنیان گذار جوملا چیکار داری؟

جوملا یکی از بهترین سیستمای مدیریت محتوی است و اینکه شما نتونستید درست ازش بهره ببرید این مشکل مربوط میشه به خود شما .

اما اجع به مشکلتون :

اول اینکه باید از اول طبق نیازهاتون سیستم مورد نظر رو انتخاب کنید .

جوملا خیلی پیچیده تر و در عین حال حرفه ای تر از وردپرسه و کارکدن باهاش و مخصوصا سئوش خیلی سخت تره .

ر مورد سایت مپ باید بگم xmap نصبه ولی ببینید در وب مستر تولز گوگل چه اروری (834 ارور ؟؟؟؟!!!) میده این بی صاحب :

مشکل همینجاس دیگه . 834 تا ارور چجوری ایجاد شده ؟

به احتمال خیلی زیاد شما بعد از اینکه لینکهاتون تو گوگل ثبت شده تنظیمات جوملا رو تغییر دادین و ساختار پیوند یکتای سایتتون رو به هم زدین که نتیجه اش شده این .

امروز درست یه ماه از اپ شدن سایتم گذشته ولی دریق از یک ورودی !! اونوقت تو همین انجمن دوستان وردپرس کار میگند سایت ما دو هفته ای 2000 تا ورودی گرفت با 200-300 تا لینک !!

دوست عزیز شما اگه روش کارو بلد باشی با جوملا هم میشه گرفت این آمارو اما اگه بلد نباشی وردپرس که معجزه نمیکنه برات .

اگه میخوای کامل مشکلت رو حل کنیم آدرس سایتو بده بررسی کنیم .

اما مشکل شما به احتمال 99% همونیه که بولد کردم .

موفق باشی .

بالا