• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهشن کمکم کنید !! موندم به خدا ...

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوستان گرامی .
درد دل داشتم و چندین مشکل بزرگ
1- من پسری هستم 22 ساله از تهران. من سال 85 بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد شدم در رشته کامپیوتر ، اما متاسفانه 2 ترم رفتم و دیگه نرفتم یعنی ترم سوم هم پول ریختم به حساب و انتخاب واحد کردم اما نرفتم نمیدونم چرا اراده نداشتم برم !! و الانم که سال 91 هستش حتی از موقع یعنی از سال 86 یه سر دانشگله نزدم ببینم وضعیتم چجوریه !!
2- از سال 87 وارد یه شرکت شدم تو محله خودمون که اونجا کارم اپراتوری کامپیوتر هستش با حقوق کم 290 هزار تومن و کار زیاد !! بعضی وقتها صبحها می خوام پاشم برم سر کار دوست ندارم برم چون میبینم دانشگاهم رو از دست دادم . صبحها همش کلافه هستم و حال ندارم پاشم.
3- از طرفی هم خدمت سربازی هم دوست ندارم برم چون خیلی وقتته مشروط شدم اما نمی دونم چرا نمی خوام حتی برم سربزنم ببینم وضعیتم چطوره آخه میترسم بهم اضافه خورده باشه !!
4- یه مشکل خانوادگی هم دارم که از دامادمون میترسم و ایشون آدم خیلی بد و بی وجدانی هستش !! یه بار بهش گفتم چرا خواهرمو اذیت میکنی گفت ببینمت بیچارت می کنم و همیشه ترس دارم که منو نبینه و همینطور از دعوا می ترسم و هر موقع میخوام خشونت به خرج بدم قلبم تند تند میزنه و بدنم شل شل میشه و زور ندارم !!
5- اضافه وزن دارم !! همیشه با انجام کارهای سنگین زود عصبی میشم و شر شر عرق می کنم و بدنم سست سست میشه و نمیتونم ادامه بدم !! همش اراده می کنم برم باشگاه بدنسازی اما میگم این هفته میرم اما هفته که میرسه بازم میگم حالا بعدا و تنها دوست ندارم برم باشگاه و حتی جایی و همیشه باید دوستم باید همرام باشه .
6- تعداد دوستای کمی دارم . باورتون میشه 3 تا دوست دارم !! و نمیتونم با هم سن و سالهای خودم درست ارتباط برقرار کنم همیشه میترسم حرفی بزنم که فکر کنن من ساده و منزوی هستم !! روزهای تعطیل همش خونه هستم و جایی نمیررم چون دوستی ندارم !!
7- جدیدا ببخشید ببخشید خیلی خود ارضایی می کنم !! می تونم بگم هر روز ، اینطوری می خوام خودمو از غمهام دور کنم !!
8 - در ازتباط با خدا هم مشکل دارم ، الان چند وقته هی تصمیم میگیرم نمازمو مرتب بخونم اما فرداش که میشه بازم ارادم ضعیف میشه !!
کمکم کنید ؟؟؟

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
دوست عزیز در درجه اول خیلی خوبه که اومدی و از دوستای خودت تو pt راهنمایی خواستی و خودش نشونه خوبیه.
من در درجه اول ازت میخوام واسه خودت یه هدف معینی مشخص کنی.یعنی زندگیتو هدف دار کنی.میتونه از یه چیز کوچیک شروع کنی و بعد هدفاتو بزرگتر کنی.
الان سن مناسبی هم داری و هنوز خیلی جا واسه کارهای بزرگ داری.مطالع خیلی خوبه و دیدتو باز میکنه.سعی کن دوستایی داشته باشی که ازشون چیزهایی یاد بگیری.

ببین باید روی پای خودت بایستی البته خدمت بری وضعت خیلی بهتر میشه.یکی از دلایلی هم که اعتناد بنفستو ضعیف کرده خود ارضایی.در این مورد مطالب زیادی وجود داره که میتونی مطاله کنی.
ورزش رو حتما برو.خیلی تاثیر تو روحیت داره مطمئا باش.حتی اگه دوستی هم نداری تنها برو...
انشالله بچه های دیگه هم راهنماییت میکنن.
موفق باشید دوست عزیز:)

khafan12

Registered User
لایک‌ها
28
هدف تعیین کن و ... این حرف ها همش حرفه !!! ما هم کلی هدف داشتیم وقتی پول نبود هدف ها هم همه جلو چشمام پر پر شد رفت !!

@ استارتر
من یه دوستی داشتم وزن زیادی داشت کلا دوران مدرسه هم که با هم بودیم اذیتش میکردیم و ... بی جنبه بود کلا خصوصیات شما رو داشت
این یه باشگاه رزمی رفت ترسش شکست دیگه خوراکش دعوا شده بود !!! :eek: کسی جرات نداشت بهش بگه بالا چشت ابرو هستش فقط من و یه سری دیگه از بچه ها که باهاش سر شوخی داشتیم با هم شوخی میکردیم
در مورد سربازی هم من خودم 6 ماه اضاف دارم نمیرم (فکر کنم تا خرداد هر کی اضافه داشته باشه بره میبخشنش) فقط 21 ماه باید خدمت کنی اگه حاشو داری برو اگه هم نه نرو که بعدا فراری بشی !!(من هرچی فکر میکنم میبینم ارزشی واسم نداره !! چون اصلا موقعیتی ندارم که بخوام مثلا برم سر یه شغل دولتی یا نمونه هایی مثل این که به پایان خدمت نیاز داشته باشم)
در مورد دعوا هم گفتم یه بار با کسی درگیر بشی ترست میریزه ادم اگه حق باهاش باشه اگه بدونه زورشم بهش نمیرسه دعوا کنه بهتره تا فرار کنه و خودشو قایم کنه(نمونش خودم با یه بابایی سر کار دعوام شد این تو ماشین بود باهم دعوامون گرفت از همون جا پشت شیشه چندتا زدم تو دهنش این از ماشین که بیرون اومد 4برابر من بود خودم جا خوردم ولی خوب ادامه دادم کلی هم زدم کلی هم منو پرت کرد :D البته بماند که یه باتوم اهنی داشتم با اون زدمش وگرنه میکشت منو :lol:
خود ارضایی هم خودت به یه جایی میرسی که همه چی یه حدی داره
97645138623886855262.gif

در مورد اعتقادت هم هر کسی عقل و اراده داره خودش باید تصمیم بگیره نه اینکه از بچگی تو کله ادم 4تا کلمه عربی بکنن که اینا رو بخون خدا بیشتر دوست داره

به نظر من باشگاه بوکس برو.نیازی هم به کسی نداری همراهت باشه یه کم به خودت بیا 22 سالته !! کسی که نمیخواد تو اجتماع بخورتت !

tit@n

Registered User
لایک‌ها
198
فقط سعی کن که در این جامعه گرگ باشی همه چیز درست میشه.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
دادا منم گذشته ام یه جورایی مثل شماست
من الان 28 سالمه و وقتی به فرض تو یه جمع قرار می گرفتم و یا دعوام میشد عرق می کردم و سست میشدم
بهترین راهی که من پیدا کردم واسه این قضیه این هست که هیچ وقت از موقعیتی که توش قرار گرفتی فرار نکنی
و صادقانه بگم همون اولش سخته من اگه جای شما بودم می زدم دهن دامادمون رو سرویس می کردم خدایی
به این فکر کن که مثلا قرار چی بشه آخرش دیگه ته تهش اینه که کتک بخوری بهترین از اینه که فرار کنی از صورت مسئله
در مورد دانشگاهت هم به نظر من نرو دنبالش که تو این مملکت تنها چیزی که ارزش نداره همون مدرکه
و در آخر شما جوونی و خودارضایی یه چیز طبیعیه برای شما سعی کن اگر هم مجبور به اینکار هستی فاصله درش بندازی مثلا هفته ایی یکبار از نظر من هیچ مشکلی نداره
در مورد دوستات هم داداش دیگه چند تا دوست میخوای داشته باشی
من خودم یه دوست خوب بیشتر ندارم که خیلی بیشتر از صد تا دوست بی مصرف برام ارزش داره به نظر من خیلی هم خوبه
در ارتباط با خدا هم که نوشتی هر کس اعتقاد خودشو داره ولی من به این نتیجه رسیدم که سالم زندگی کردن یه جور عبادته من نماز نمیخونم چون اعتقاد ندارم ولی شما سالم زندگی کن نمازم نخوندی نخوندی

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان گرامی .
درد دل داشتم و چندین مشکل بزرگ
1- من پسری هستم 22 ساله از تهران. من سال 85 بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد شدم در رشته کامپیوتر ، اما متاسفانه 2 ترم رفتم و دیگه نرفتم یعنی ترم سوم هم پول ریختم به حساب و انتخاب واحد کردم اما نرفتم نمیدونم چرا اراده نداشتم برم !! و الانم که سال 91 هستش حتی از موقع یعنی از سال 86 یه سر دانشگله نزدم ببینم وضعیتم چجوریه !!
2- از سال 87 وارد یه شرکت شدم تو محله خودمون که اونجا کارم اپراتوری کامپیوتر هستش با حقوق کم 290 هزار تومن و کار زیاد !! بعضی وقتها صبحها می خوام پاشم برم سر کار دوست ندارم برم چون میبینم دانشگاهم رو از دست دادم . صبحها همش کلافه هستم و حال ندارم پاشم.
3- از طرفی هم خدمت سربازی هم دوست ندارم برم چون خیلی وقتته مشروط شدم اما نمی دونم چرا نمی خوام حتی برم سربزنم ببینم وضعیتم چطوره آخه میترسم بهم اضافه خورده باشه !!
4- یه مشکل خانوادگی هم دارم که از دامادمون میترسم و ایشون آدم خیلی بد و بی وجدانی هستش !! یه بار بهش گفتم چرا خواهرمو اذیت میکنی گفت ببینمت بیچارت می کنم و همیشه ترس دارم که منو نبینه و همینطور از دعوا می ترسم و هر موقع میخوام خشونت به خرج بدم قلبم تند تند میزنه و بدنم شل شل میشه و زور ندارم !!
5- اضافه وزن دارم !! همیشه با انجام کارهای سنگین زود عصبی میشم و شر شر عرق می کنم و بدنم سست سست میشه و نمیتونم ادامه بدم !! همش اراده می کنم برم باشگاه بدنسازی اما میگم این هفته میرم اما هفته که میرسه بازم میگم حالا بعدا و تنها دوست ندارم برم باشگاه و حتی جایی و همیشه باید دوستم باید همرام باشه .
6- تعداد دوستای کمی دارم . باورتون میشه 3 تا دوست دارم !! و نمیتونم با هم سن و سالهای خودم درست ارتباط برقرار کنم همیشه میترسم حرفی بزنم که فکر کنن من ساده و منزوی هستم !! روزهای تعطیل همش خونه هستم و جایی نمیررم چون دوستی ندارم !!
7- جدیدا ببخشید ببخشید خیلی خود ارضایی می کنم !! می تونم بگم هر روز ، اینطوری می خوام خودمو از غمهام دور کنم !!
8 - در ازتباط با خدا هم مشکل دارم ، الان چند وقته هی تصمیم میگیرم نمازمو مرتب بخونم اما فرداش که میشه بازم ارادم ضعیف میشه !!
کمکم کنید ؟؟؟

خیلی کار خوبی کردی که مشکلاتت را مطرح کردی.

قدم به قدم.
-خب سرکار که میری خوبه. همین که بیکار نیستی عالیه. فعلا در این مرحله پولش اولویت نداره.
-سربازی را برو. چون عملا هیچ کاری نمی تونی بکنی. نه درس نه پاسپورت. خیلی موقعیت های خوب هم می پره. می تونی در حین سربازی کار هم بکنی. تا خرداد هم ارسال کن تا اضافه ات بخشیده بشه. هر سال هم سخت تر میشه. فقط تا می تونی دنبال جایی باش که راحت باشی. از همین الان شروع کن توی فامیل دنبال آشنا گشتن. خجالت هم نکش. به مامان بابا هم بسپار.
-وزنت چه قدر زیاده؟ قد و وزنت را بده. این کم کردن وزن خیلی به روحیه کمک می کنه. **** هایی هم هست که خیلی عالیه. keto و paleo از آن جمله هستند. ورزش نکن. کم و درست بخور.
-جاهایی هستند با قیمت کم مشاوره می دهند. می تونی بگی کدام شهر هستی؟ باید مشاوره بری. عیبی که نداره هیچی، کلی کلاس هم داره.:)
-مهمتر از همه، به تخـ...ت باشه بقیه چی فکر می کنند. این سخت ترین مرحله عبور از نوجوانی و جوانی به بزرگسالی هست. تمرین کن.
-22 سال چیزی نیست. تازه اول راهی.
- زندگی خواهرت فعلا به تو ربطی نداره. خودت واجب تری. خودخواه باش.
زندگی را سخت میگیری. زیاد over thinking نکن. در مورد خود ارضایی زیاد هم که به خاطر اضطرابه، پس علت را حذف کن این مشکل هم حل میشه.

اطلاعات خیلی کمی دادی. من فرض کردم که بقیه امور زندگیت روبراه هست. که البته احتمالش بعیده.

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان ممنون از راهنماییتون !! واقعا یه جورایی تصمیم گرفتم برم برم سربازیم رو قبل از خرداد ماه درستش کنم !! تا اضافه خدمت بهم نخوره !!
در مورد دانشگاه هم باید برم انصراف بدم !! چون پارسال که رفتم اخراج شده بودم به خاطر مشروط شدن و مشمول شدن **** وظیفه !! می خوام از نو شروع کنم برم پیام نور فراگیر !! تو خدمت می خوام درس بخونم !!
مشکل دعوا هم تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم !! اصلا با دامادمون دعوا نکنم تا بتونم خودمو ازش دور میکنم تا مشکلات بخوابه !!

فقط یه مشکل که دارم اینه که خیلی بی حوصله هستم !! صبحها دوست ندارم از خواب پاشم !! وقتی پا میشم تمام بدنم شل هستش و حال ندارم !! بدنم کوفته هستش !! در این مورد چیکار کنم ؟؟
در مورد ورزش هم می خوام برم بدنسازی با یکی از دوستام !! البته دارم دنبال یه سالن هم میگردم برم فوتسال بازی کنم هفته ای با دوستان !! چطوره ؟؟ این ورزش ها به کم کردن وزن کمک میکنه ؟؟ به زور پیدا کردن چطور ؟؟

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
دوستان ممنون از راهنماییتون !! واقعا یه جورایی تصمیم گرفتم برم برم سربازیم رو قبل از خرداد ماه درستش کنم !! تا اضافه خدمت بهم نخوره !!
در مورد دانشگاه هم باید برم انصراف بدم !! چون پارسال که رفتم اخراج شده بودم به خاطر مشروط شدن و مشمول شدن **** وظیفه !! می خوام از نو شروع کنم برم پیام نور فراگیر !! تو خدمت می خوام درس بخونم !!
مشکل دعوا هم تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم !! اصلا با دامادمون دعوا نکنم تا بتونم خودمو ازش دور میکنم تا مشکلات بخوابه !!

فقط یه مشکل که دارم اینه که خیلی بی حوصله هستم !! صبحها دوست ندارم از خواب پاشم !! وقتی پا میشم تمام بدنم شل هستش و حال ندارم !! بدنم کوفته هستش !! در این مورد چیکار کنم ؟؟
در مورد ورزش هم می خوام برم بدنسازی با یکی از دوستام !! البته دارم دنبال یه سالن هم میگردم برم فوتسال بازی کنم هفته ای با دوستان !! چطوره ؟؟ این ورزش ها به کم کردن وزن کمک میکنه ؟؟ به زور پیدا کردن چطور ؟؟

ببین داداش من آدم میشناسم 50 کیلوئه آدم صد وبیست کیلویی مثل سگ ازش می ترسه
زور داشتن به زور و بازو نیست به جذبه و شخصیت طرف برمیگرده
کار خوبی میکنی که تصمیم داری زندگیتو از این رخوت بیرون بیاری
ورزشم خوبه ولی شما ورزشو برای سلامتی برو نه زور و بازو عزیزم گذشت دوران دعوا و این حرفها
شما باید اعتماد به نفستو تقویت کنی

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
در ازتباط با خدا مشکل دارم ، الان چند وقته هی تصمیم میگیرم نمازمو مرتب بخونم اما فرداش که میشه بازم ارادم ضعیف میشه !! کمکم کنید ؟؟؟
یعنی شما گمان می کنی تنها راه ارتباطی با خدا نماز خوندنه؟! به نظرم باید در افکارت هم یه تجدید نظری بکنی !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ورزش رو حتما برو خیلی موثره.
خدمت رو هم قبل از 3 خرداد بفرست دفترچه رو که اضافه خدمتت بخشیده بشه.

I_din

Registered User
لایک‌ها
19

كوفتگي و خستگيو و كلافه بودن مربوط به خود ارضاييه .ترك خود ارضايي وانجام ورزش خيلي تو روحيه و انگيزت تاثير داره .اصلا حالتو عوض ميكنه
اگه رژيم غذايي با ورزشو باهم انجام بدي خيلي راحت تر ازون چيزي كه فك كني وزنت مياد پايين.

بقيه ي امور رو چپت واگذار كن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
كوفتگي و خستگيو و كلافه بودن مربوط به خود ارضاييه .ترك خود ارضايي وانجام ورزش خيلي تو روحيه و انگيزت تاثير داره .اصلا حالتو عوض ميكنه
اگه رژيم غذايي با ورزشو باهم انجام بدي خيلي راحت تر ازون چيزي كه فك كني وزنت مياد پايين.

تایید.
خیلیش به خودارضایی ربط داره، اراده آدمو ضعیف میکنی و کلی مشکل دیگه هم ایجاد میکنه. هر چی سریعتر ترکش کنی به نفعته وگرنه بعدا پشیمون میشی.

GOLLUM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
89
دوست عزیز حتما به روانشناس مراجعه کن.به نظر میرسه مشکلات شما بیشتر از این چیزائی باشه که نوشتی.حتما برو...
موفق باشی.

mina.1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزم اینها همه از شکست تو زندگی نشات می کیره ،ببین واقعا اون چیه که در درونت تو عذاب میده و باعث تمام این بدبختی ها ست
اگه بتونی اونو حل کنی تمام مشکلاتت حل می شه

بالا