• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهش میکنم خیلی زود راهنمائی کنید :در مورد کیفیت عکس پرینت:

time2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
من یک مشکلی دارم که خواهش میکنم زود من را راهنمائی کنید
* سوال من این است که من عکسهای های با کیفیت بالا در کامپیوتر دارم
اما وقتی میخواهم پرینت بگیرم عکس با کیفیت خیلی پائین و نقطه نقطه ای چاپ میشود :از cmyk هم استفاده کردم

* سوال دوم من این است که مثلا من یک عکسی اسکن کردم یا از قبلا در کامپیوتر داشتم . الان که میخواهم
پرینت بگیرم میخواهم سایز را عوض کنم مثلا بکنم 10 در 10 یا 6 در 4 مثل عکاسی ها که هر اندازه ای بخواهند
میزنند چطور میتونم اندازه را تعغیر دهم

من پرینتر لیزری 4550 لیزری hp دارم
و سی پی یو من amd 3200 و ram 1 gb است :گفتم شاید نیاز باشه اسم را بگم

و به نظر شما از چه فتوشاپی استقاده کنم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست عزيز اول بگم که تو قسمت گرافيکي تالار بايستي ميرفتيد . اما اينکه دون دون چاپ ميشه و احتمالا" خط هم توش باشه بايد بگم که احتمالا" کيفيت تونر پرينتر پايين اومده . کيفيت چاپ هم از لحاظ اندازه و سايز نقطه هاي چاپ اصلا" به فرمت رنگي عکس نداره.
شما براي اينکه کيفيت واقعي و رنگهاي دقيق عکستون رو ببينيد بايد مانيتور گاماي مخصوص شرکت ادوبي رو نصب کنيد و با اون مانيتورتون رو بصورت خودکار تنظيم کنيد.

اما سئوال دوم بايد بگم که تو نرمافزار فتوشاپ اين مسير رو بريد:
file >new
يه پنجره باز ميشه که توش سايز مورد نظرتو رو با هر ميزان دي پي اي که ميخواي ميسازي سپس از مسير زير عکستو باز ميکني.
file>open
بعد در حالتي که فايل عکست رو باز کردي و مورد انتخاب شماست كليدهاي ctrl+a رو ميزني تا تمام کادر تصوير انتخاب بشه سپس کليدهاي ctrl+t رو ميزني تا ابزار ترنسفرم اجرار شده و يه کادر دور توصيرتو بگيره . حالا با گرفتن کليد shift و گرفتن مربع گوشه عکس اونو به سمت مرکز عکس بکشون تا تصويرت بدون اينکه کيفيتش خراب بشه و نسبتهاي بينش از بين بره کوچيک شه . بعد اين عکسو به فايل جديدي که با سايز دلخواهت ساختيش بکش و رها کن . بعد هم عکستو توش بصورت دقيق تو کادر مرتب کن. موفق باشي.

MacMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ارسلان خان درست ميفرمايند
براي تنظيم دقيق تر ميتونيد بالاي پنجره عکس راست کليک کنيد و IMAGE SIZE رو انتخاب کنيد و تنظيم عددي سايز عکس رو وارد کنين.

بالا