• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهش می کنم مردم رو گمراه نکنید...............

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
چند وقت بود نبودم. امروز اومدم یکم مطالب فروم رو بخونم.....
چیزای عجیبی دیدم.
"منو بابت بعضی عبارات ببخشید"
یک عده از دوستان در جواب بعضی مشکلات یک سری بچه ها یک سری جفنگیات بی ربط و بی سند گفتن که بنده خدا را با سر میزنه تو دیوار یا باید با همون اقا تماس بگیره و بگه سایت من رو سئو کنید. :hmm:
من خواهش می کنم اگر کسی چیزی بلده و نمیتونه بگه چون تکنیک خودشه 1000 تا چرت و پرت نگه 4 تا بچه با 4 تا سایت تو درو دیوار نرن.
آقا نمی خواهی به کسی چیزی یاد بدی نده ولی حرف بی ربط هم نزن.
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم اگر مشکل حاد و یا غیر قابل حل دارند از اون کسی که جواب قاطع داده لینک تاییدیه از یک مرجع معتبر بخوهند و هر کسی رو نظرش رو قبول نکنن.
قرار نیست اگر طرف 4 تا نتیجه تو گوگل داشت سئو بلد باشه.
یک مشت سایت داشاه و 1000 تا لینک یه چیزی شده.
هنوز پنگوئن بهش گیر نداده ....فقط چون شانس اورده و در زمان های اجرا شدن الگوریتم شانس اورده....
البته بگم از همه بی سواد تر هم خود منم......

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
چند وقت بود نبودم. امروز اومدم یکم مطالب فروم رو بخونم.....
چیزای عجیبی دیدم.
"منو بابت بعضی عبارات ببخشید"
یک عده از دوستان در جواب بعضی مشکلات یک سری بچه ها یک سری جفنگیات بی ربط و بی سند گفتن که بنده خدا را با سر میزنه تو دیوار یا باید با همون اقا تماس بگیره و بگه سایت من رو سئو کنید. :hmm:
من خواهش می کنم اگر کسی چیزی بلده و نمیتونه بگه چون تکنیک خودشه 1000 تا چرت و پرت نگه 4 تا بچه با 4 تا سایت تو درو دیوار نرن.
آقا نمی خواهی به کسی چیزی یاد بدی نده ولی حرف بی ربط هم نزن.
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم اگر مشکل حاد و یا غیر قابل حل دارند از اون کسی که جواب قاطع داده لینک تاییدیه از یک مرجع معتبر بخوهند و هر کسی رو نظرش رو قبول نکنن.
قرار نیست اگر طرف 4 تا نتیجه تو گوگل داشت سئو بلد باشه.
یک مشت سایت داشاه و 1000 تا لینک یه چیزی شده.
هنوز پنگوئن بهش گیر نداده ....فقط چون شانس اورده و در زمان های اجرا شدن الگوریتم شانس اورده....
البته بگم از همه بی سواد تر هم خود منم......

تایید میشه حرف هاتون
ایشاله که از این مورد ها دیگه تو انجمن مشاهده نشه

بالا