• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهش می کنم نگرش خود را پيرامون وب لاگ من بنويسيد.

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من پس از ديرزمانی آغاز به نوشتن در وب لاگم کردم. هرچند هنوز بخش هايی از آن آماده نشده است، خواش می کنم اگر دوست داشتيد به وب لاگ من با نام پاينده باد ايران يک نگاهی بی اندازيد و ديدگاه خودتان را برايم بنويسيد. http://weblog.firoozian.com

يک پرسش هم داشتم:

چنانچه من يک انجمن برای گفتگوهای تاريخی - فرهنگی - فلسفی و سياسی راه بی اندازم، آيا کسی خواهان آن هست که در گفتگوهای آن وارد بشود؟

شايد بهتر باشد يک رای گيری برای اين پرسشم بگذارم؟

* قابل توجه صاحب های گرامی سايت:

می شود از ديد محتوايی ببينيد که وب لاگ من با آن بندی که در تعهد نامه درباره ی قانون بود مغايرت دارد يا نه؟

با سپاس از همه ی دوستان. :)

shaar

Registered User
لایک‌ها
57

chalipaa

Registered User
لایک‌ها
0
چقدر سياسي

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
آقا اين خيلي شيك و تميزه... دمت گرم.
ولي يه كم زيادي سياسي مينويسي. اينو از لحاظ همون بند و اين چيزا گفتم. راستي شما خارج از ايران هستي؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
وبلاگتون جالبه و براتون آرزوي موفقيت دارم

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وبلاگت كلاس بالااست .
اميد است هر روز بهتر از پريروز باشيد . ما كه استيفاده نموديم
موفق باشي

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با سپاس از دوستانی که به درخواست من پاسخ دادند. :)

ايرادی چيزی نداشت؟ آخر همه ی شما تعريف کرده ايد! برای نمونه صفحه بهم ريخته نبود يا بگونه ای نبود انگار يک چيزی سر جای خودش نيست؟

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از shaar :
شيك بود!
ولي اگر بخواي فوروم تاريخي فرهنگي درست بفرمائيد، نگهداريش يه كم سخته! مگر اينكه خارج از كشور ساكن بوده باشيد. اينجا صرف نميكند!

با سپاس از راهنمايی شما. گرچه متوجه نشدم که از ديد سياسی می فرماييد نگهداری فروم سخت است يا از ديد زمان و هزينه ای (هزينه ی اينترنت و تلفن و ..) که می برد؟ يا شايد هم برای آن دانش و آگاهی که برای اينکار نياز هست نوشته ايد؟

راستش من به اميد راه انداختن چنين انجمنی نشستم و ipb را تا آنجايی که می توانستم فارسی کردم. با اين همه هنوز که توی آن می گردم، می بينم خيلی جاها هنوز مانده است. (جدا از نوشته ها که پس از فارسی کردن ديدم جالب نيست و دوباره همان واژگان انگليسی را گذاشتم) پس از اينکار يکباره گفتم خوب چه فايده دارد اگر اين فروم بازديد کننده و عضوی نداشته باشد؟ بويژه که اکنون توی اينترنت پر است از اينگونه فروم ها!
برای همين بهتر ديدم نخست از دوستان بپرسم ببينم آيا کسی دوستدار همچين فرومی هست يا نه؟ که تاکنون چندان اميدوار کننده نبوده است. :?

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از ehsan :
آقا اين خيلي شيك و تميزه... دمت گرم.
ولي يه كم زيادي سياسي مينويسي. اينو از لحاظ همون بند و اين چيزا گفتم. راستي شما خارج از ايران هستي؟

دست شما درد نکند. :)

کوشش می کنم کمتر سياسی بنويسم. گرچه اگر نگاه کنيد کلک زدم و نوشته های سياسی را کس ديگری نوشته است و من تنها آنها را در وب لاگ گذاشته ام. ;)

مگر آشکار نيست که من در ايران هستم و يا خارج از ايران؟

بالا