• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواهش می کنم کمک کنید! شهرسازی آزاد نجف آباد یا مهندسی شیمی کاشان؟؟؟

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من با رتبه 3800 شهرسازی هنر اصفهانو نیوردم:eek::eek::eek: حالا روزانش هیچی حتی شبانشم نیوردم در حالیکه پارسال با 4000 روزانشم آورده بودن!!! اعتراضم زدم ولی خوب بعید می دونم نتیجه داشته باشه هی میزنه در حال بررسی لابد بعد 5 روزم میزنه درخواست موفقیت آمیز نبود.
حالا شهرسازی آزاد نجف آباد آوردم مهندسی شیمی کاشان هم آوردم. کاشان دانشگاش بهتره هم از لحاظ امکاناتی هم محیطش اما شرسازی رشتش بهتره بازار کارش بهتره رشته مورد علاقمم هست. در حالیمه مهتدسی شیمی اصلا دوست ندارم چون همش فیزیکه تا شیمی تقصیر پشتیبان کانونمم شد هی گفت بزنش تو انتخاب رشتت.
امروزم رفتم دانشکا آزاد نجف آباد خیلی از محیطش خوشم نیمد تازه سرویساشم مینیبوسه!!!!!!!!!!!
حالا نمی دونم چی کار کنم کدومو برم خواشا هرکی هر نظر داری بده!!!! ثبت نامام شروع شده من هنوز نمی دونم چی کار کنم.
راستی نمیشه رفت مهندس شیمی کاشان بعد از یک ترم تغییر رشته داد به شهرسازی یزد(چون کاشان شهرسازی نداره) بعد از یه ترم شهرسازی یزدم بیام اصفهان مهمان بشم؟؟؟ یهنی منظورم اینه که اصلا میشه از مهندسی شیمی به مهندسی شهرسازی تغییر رشته داد؟؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
توی این مملکت جفتشون بازار ندارند! اصلا کدوم رشته بازار کار داره که اینها داشته باشند. بعد درس خوندن فقط زرنگی و داشتن آشنا هست که باعث میشه در رشته خودت کار پیدا کنی مخصوصا در بخش دولتی! میگی نه؟ خب برو ببین کجا بدون سابقه کمتر از 3الی 5 سال استخدام میکنه فقط این پارامتر آشنا داشتن و زرنگی طرف هست که باعث میشه جای دولتی و حتی خصوصی استخدام بشه.
اگر عشق درس شیمی نیستی بیخود رشته شیمی نرو، شیمی درسی نیست که حتی به زور هم بشه خوند. لابلای فرمولهای شیمی و بحثهای سنگین شیمی (اگر عشق شیمی نباشی) از پا درمیای! یا معدلت خیلی پایین میشه یا .... :eek:
شیمی فقط برای اونایی که عشق شیمی هستند خوبه بقیه زجر میکشن و به زور پاس میکنند اونهم ناپلوئنی :wacko:

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
والا ما سال 78 که نجف اباد بودیم پس چی بگیم
مهندس شیمی با توجه به اصفهان بودنت چون پالایشگاه و پتروشیمی و اینها دور و برش هستند بدک نیست
تغییر شته رو فکر نکنم بتونی

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام مرسی از همه واسه جواباتون
من شیمی دوست دارم اتفاقا درس مورد علاقمه تو دبیرستان اما مهندسی شیمی قالبش فیزیکه پر از ترمو دینامیکو اینا که من واقعا تو فیزیک مخم تعطیله!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
يه رشته اي برو كه دوست داري خودت.

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه رشته اي برو كه دوست داري خودت.

یه سوال دیگه کیفیت دانشگاه آزاد پایینه؟؟؟ یعنی مثلا من با این 2تا انتخابم اگه برم آزاد ضرر می کنم(بدون در نظر گرفتن علاقه ام تو رشته)؟؟؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
پخ برات دادم. ببين بالاخره دانشگاه آزاده. پول را ميدي آخرش هم انگ آزاد بودن را توي سرت ميزنن. با اين رتبه‌ خوبي هم كه داري حيفه ولي خب... تصميم با خودته. اگه ميخواي فقط يه ليسانس بگيري خيلي فرقي نميكنه كدومو بري ولي اگه ميخواي ادامه تحصيل بدي يه كم تصميم گيري سخته. از طرفي آدم رشته‌اي را كه بهش علاقه نداره به سختي تمام ميكنه از طرف ديگه فوق ليسانس گرفتن موقعي كه دانشجوي آزاد باشي يه كم مشكلتره.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
آزاد یا سراسری هیچ فرقی نمیکنه ! اگر اهل درس خوندن باشی با معدل بالا درس تموم کنی میتونی ارشد سراسری قبول شی. تازه استادهای سراسری اکثرا جو گیر هستند که دانشگاه سراسری درس میدن و عقده ای بازی زیاد در میارن و سختگیریهای بیخود میکنند. دیگه گذشت زمان سراسری و آزاد!! الان هرجا بری اگر واقعا بخوان بر حسب لیاقت و شایستگی افراد استخدام کنند مصاحبه میکنند و زیاد به دانشگاهی که درس خوندی گیر نمیدن. هرجا رفتی هرچیزی خوندی فقط فقط درست بخون با معدل بالا.

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
آزاد یا سراسری هیچ فرقی نمیکنه ! اگر اهل درس خوندن باشی با معدل بالا درس تموم کنی میتونی ارشد سراسری قبول شی. تازه استادهای سراسری اکثرا جو گیر هستند که دانشگاه سراسری درس میدن و عقده ای بازی زیاد در میارن و سختگیریهای بیخود میکنند. دیگه گذشت زمان سراسری و آزاد!! الان هرجا بری اگر واقعا بخوان بر حسب لیاقت و شایستگی افراد استخدام کنند مصاحبه میکنند و زیاد به دانشگاهی که درس خوندی گیر نمیدن. هرجا رفتی هرچیزی خوندی فقط فقط درست بخون با معدل بالا.

100% موافق هستم
من خودم کاردانی برقم رو سراسری خوندم
اساتید عقده ای فقط به خاطر اینکه اسمش سراسری هست
ازاد هم فقط هزینش زیاده مهندسیم رو من ازاد قبول شدم الان ترم 3 اگر هزینش برات مهم نیست هیچ فرقی نداره و اگر یمخوای الکی نمره بگیری برو ازاد
در ضمن اگر کسی میخواد ادامه بده و درس خون هست هیچ فرقی نداره معدل 17 ازاد و سراسری هیچ فرقی با هم نداره چه موقع استخدام و چه موقع گزینش
البته الان فقط باید از بند پ مثل پول و پارتی تو همهخ جا استفاده کرد و تا دکتری هم خوندن هیچ فرقی نداره
ولی یه نصیحت رشته ای رو که دوس نداری اصلا ادامه نده مساوی هست با 5 6 سال هدر دادن زندگیت
موفق باشید

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بيا كاشون پيش خودم....

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
Last edited:

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
اگه شیمی رو دوست نداری به حرف هیچ کس گوش نده
نرو
رتبه ات بالا شده و اینا فقط بیرون گود نشستن هست وقتی تو دوستش نداشته باشی واست میشه جهنم
تو که درس خونی می تونی تو ازاد موفق باشی
تازه دیگه لیسانس تحصیلات نیست
مرد باش خوب بخون برو فوق سراسری( اگه عشق کلمه سراسری هستی)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگه شیمی رو دوست نداری به حرف هیچ کس گوش نده
نرو
رتبه ات بالا شده و اینا فقط بیرون گود نشستن هست وقتی تو دوستش نداشته باشی واست میشه جهنم
تو که درس خونی می تونی تو ازاد موفق باشی
تازه دیگه لیسانس تحصیلات نیست
مرد باش خوب بخون برو فوق سراسری( اگه عشق کلمه سراسری هستی)
این نظر کاملا تایید میشه. اگه دوست نداری تا آخر عمر عذاب بکشی (!) اصلا نرو رشته ای بخون که دوست نداری. نحف آباد هم از لحاظ علمی و از هم لحاظ امکانات دانشگاه بزرگ و خوبیه. اگه درس خون باشی همونجا هم می تونی موفق باشی. راه ادامه تحصیلتم بازه.
در ضمن سرویس هاییش که از تختی میرن مینی بوسه. بیا سمت دروازه شیراز اتوبوساش اول خیابان فرایبورگ وایمیسن.

پ.ن: حتما بهت توصیه می کنم از همین الان برای ارشد بخون. شب امتحانی پاس نکن درسها را. درس هر ترم را با خوندن منابع تایید شده برای ارشد و حل تست هاش پاس کن. اگه این کارو بکنی شک نکن که همون بار اول و به یه رتبه خیلی خوب تو یه دانشگاه خیلی خوب ارشد قبول خواهی شد.

Last edited:

paperstar

کاربر فعال
لایک‌ها
4
واقعا مرسی از همه نظراتتون ;)
آخرش رفتم همون آزاد

vida63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا مرسی از همه نظراتتون ;)
آخرش رفتم همون آزاد

سلام . حرفهای من به درد شما دیگه نمی خوره. ولی به هر حال می گم...

رشته شهرسازی مثل معماری ترکیبی از فن و هنره و اگه ذوق هنری هم دارید رشته خوبیه.
شما رتبه خوبی آوردید ... ولی بعضی از دانشگاههای آزاد هم واقعا استادهای خوبی دارند و علاوه بر اون تو این رشته تلاش خودتون خیلی مهمه . شما ممکنه بعد از فارغ التحصیلی از یه فارغ التحصیل دانشگاه تهران بهتر باشید...
اما اگه در مورد رشته شهرسازی مطمئنید که هیچ وگرنه فکر کنم بتونید توی سراسری ثبت نام کنید و بعد از 2 ترم تغییر رشته بدید.

بالا