• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خودتان سرور خودتان باشید و با سایتی که من برای شما را میندازم یک فروشگاه فایل بزنید

dell10000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستانی که به دنبال یک شغل پر درآمد هستند

اگر کمی در نت سرچ کنید خواهید فهمید که کسانی که فروشگاه فایل (مقاله و پروژه ) دارند روزانه به صورت متوسط حداقل 30الی 50تومن درآمد دارند
بنده برای اینکه کمکی به دوستان کرده باشم فرشگاه فایل را برای شما فقط با 40هزار تومن راه اندازی میکنم با درگاه انلاین
فقط به قصد کمک چون چنین فروشگاه توسط اشخاص دیگر با قیمت های نجومی بیشتر از 100هزار تومن طراحی میشود
برای اطمینان و کسب اطلاعات بیشتر
نمونه سایت سایت 2 پروجیکت |طراحی سایت و… |
شماره تماس 09148194571
ایمیل :[email protected]

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش اینطوری کسی بهت سفارش نمیده،اسکریپت بازدیدساز هم به قیمت 250 تومن فروخته میشد و کسایی که می خریدن به امید این بود که روزی 100 هزار تومن در آمد داشته باشن اما به قدری ضرر کردن که حتی پول آپگرید ها رو هم پس ندادن و فلنگ رو بستن.
حالا شما اگه "تضمین" می کنی که روزی 30 تومن نخواستیم،20 تومن "سود" داشته باشه،خودم اولین نفری خواهم بود که بهت سفارش بدم،البته منظورم از "تضمین"،اینه که کتبا بنویسی که اگر خریدار این مقدار درآمد رو نداشته باشه،پولش رو تمام و کمال بهش پس میدی. :)

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
این کسب درامدی که میگی باید تبلیغ بشه همینجوری که نیست شما داری پول طراحی سایت رو میگیری

هاست سایت ها از کجاست و مدت زمانش چقدره ؟ هاست سایت ها رایگانه یا پولی؟
دامنه ها از کجاست و مدت زمانش چقدره ؟

بالا