• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خورده دلار خریدارم !

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خورده دلارهای ته حساب PayPal و CC شما رو خریدارم ( از 1 تا 10 دلار)
قیمت هم خودتون بگید تجارت نمی خوام راه بندازم فقط برای رفع نیازهای ماهیانم لازمشون دارم.
پرداخت هم اگر حساب بانک سامان دارید بصورت آنلاین هزینش رو پرداخت می کنم.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
البته ایشون ظاهرا PayPal دارند و اگر از نوع Premium باشه، باقی دوستان چه با کارت و چه با حساب پی پال میتونند به راحتی به حساب پی پال ایشون منتقل کنند.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Parham.G :
البته ایشون ظاهرا PayPal دارند و اگر از نوع Premium باشه، باقی دوستان چه با کارت و چه با حساب پی پال میتونند به راحتی به حساب پی پال ایشون منتقل کنند.
دقیقا همینه PayPal از نوع Premium دارم ، خوب به نظرم اومد به جای اینکه دنبال خرید کردیت کارت و دردسرهاش باشم ته مونده حساب دوستان رو بگیرم تا کارهام راه بیوفته .....

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
حق با شماست
اینو که با اکانت پرمیوم پی پال میشه از کردیت کارت پول گرفت رو یادم رفته بود . اما باید مواظب افرادی که از کردیت کارتهای سرقتی استفاده میکنند هم باشی . چون اگه یه کاهبردار هکر به پست شما بخوره و بخواد با یه کارت سرقتی پول به پی پال شما بریزه . هم مجبوری پول رو برگردونی و هم شاید اکانت پی پال شما بخطر بیفته .

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از rsbco :
حق با شماست
اینو که با اکانت پرمیوم پی پال میشه از کردیت کارت پول گرفت رو یادم رفته بود . اما باید مواظب افرادی که از کردیت کارتهای سرقتی استفاده میکنند هم باشی . چون اگه یه کاهبردار هکر به پست شما بخوره و بخواد با یه کارت سرقتی پول به پی پال شما بریزه . هم مجبوری پول رو برگردونی و هم شاید اکانت پی پال شما بخطر بیفته .
خوب به نظر شما اگر فقط پی پل قبول کنم خطرش کمتر میشه ؟ من فقط هدفم اینه که با قیمت مناسب و بدون کارمزد و یا مشکلات مربوط به کردیت کارت های مجازی یک سری هزینه های ماهیانم تامین بشه ...

once4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه شما قسمت دریافت پول رو به PayPal واگذارکنید. همچین مشکلی نخواهیدداشت!!
لینک پی پال رو بدید و طرف هرجوری خواست با امنیت پی پال طرف هست.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از once4ever :
اگه شما قسمت دریافت پول رو به PayPal واگذارکنید. همچین مشکلی نخواهیدداشت!!
لینک پی پال رو بدید و طرف هرجوری خواست با امنیت پی پال طرف هست.
دوست من . پی پال برای اکانت هی پرمیوم . این اجازه رو میده که تو وب سایتشون کردیت کارت قبول کنند . کلاً معاملاتی که با کردیت کارت انجام میشه اگه صاحب کارت پس از دریافت صورتحساب متوجه سوء استفاده از کارت بشه و به بانک اعلام کنه . بانک اون پول رو به حسلب طرف برمیگدونه . البته این شامل یک سری استثا هم میشه . اما در کل فکر کنم منظور شما اینه که پول از یک حساب پی پال به یه حساب دیگه پی پال منقل شه . که در اینصورت حرف شما کاملاً صحیح هست .

once4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست من . پی پال برای اکانت هی پرمیوم . این اجازه رو میده که تو وب سایتشون کردیت کارت قبول کنند . کلاً معاملاتی که با کردیت کارت انجام میشه اگه صاحب کارت پس از دریافت صورتحساب متوجه سوء استفاده از کارت بشه و به بانک اعلام کنه . بانک اون پول رو به حسلب طرف برمیگدونه . البته این شامل یک سری استثا هم میشه .
احتمالا به این بخش صحبتم توجه نکردید:
اگه شما قسمت دریافت پول رو به PayPal واگذارکنید.
گفتم اگه دریافت پول رو به پی پال واگذارکنید و طرف هم ازطریف سایت پی پال (یا با اکانت پی پال خودش یا با کارتهای اعتباری ) به حساب پی پال شما پول واریز کنه و پی پال دریافت پول رو تایید کنه به هیچ وجه نمیتونه پول رو پس بگیره . ولی شما میتونید پول رو پس بدید
امیدوارم متوجه شده باشید.

بالا