• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خورش تره، رقیب قورمه سبزی

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
خورش تره، رقیب قورمه سبزی




151-19648.jpg

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی

تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری

جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری

لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم، خیسانده

پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

گرد لیمو: به میزان لازم


روش تهیه:

۱- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از ۴ دقیقه زردچوبه،‌لوبیا و دو پیمانه آب‌جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم ۲ تا ۳ ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.


۲- روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۷،۶ دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.


۳- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب‌گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.


در نهایت در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.
 
بالا