• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خورش ریواس و مرغ

s.sheko

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2014
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
3
[img alt="خورش ریواس و مرغ

مواد لازم:


ریواس ۵۰۰ گرم

سینه مرغ ۴ تکه

پیاز ۲ عدد

جعفری ۲۰۰ گرم

نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید ؛ ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با تکه های مرغ ، ۴ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید مرغ بپزد.

جعفری را بشویید و ریز خرد کنید ، ۱ پیاز باقی مانده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری خرد شده و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس به مرغ در حال پخت اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد.

پس از پخت خورش ریواس های خرد شده را اضافه کنید ، نمک و فلفل را اندازه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورش ریواس را سرو کنید.
 
بالا