• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوندن ايميل فارسی

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا، من هنوز راه حلی برای اين مشکل پيدا نکردم. بنده يه آدرس ايميل دارم در هات ميل. اگه کسی برام نامهء فارسی بفرسته اين شکلی به دستم ميرسه:

سلام پانته آ عزیز

خيلی که خودم رو تيکه پاره کنم ميشه اين شکلی:

ط³ظ?ط§ظ? ظ¾ط§ظ?طªظ? ط¢ ط¹ط²غ?ط²

هات ميل نميذاره آدم صفحه رو روی يونيکد بذاره. اگه اين کار رو بکنی صفحه اتوماتيک reload ميشه و عين اين بچه‌های شرور و لجوج سرخود ميره روی وست يوروپ. بايد هر بار به طرف نامه بدم که لطفا دوباره بفرست و نامه‌ات رو ضميمه کن تا بتونم بخونمش. اعصابم خراب شده. :mad:

يه سرويس ايميل فارسی بود که قبلا متن اجق وجق رو کپی ميکردم توش و ميفرستادم برای خودم. بعد وقتی فرستاده ميشد يه صفحهء جديد باز ميشد که متن دوباره در اون نمايش داده شده بود (اون مدل خط دومی). اين رو ميتونستی بذاری روی يونيکد و بالأخره نامه‌ات رو بخونی. نامه‌نگاری با اعمال شاقه! ولی من به همون هم راضی بودم، منتهی اون صفحه رو بسته‌اند و مشابهش رو جايی پيدا نميکنم. :(

خواهش ميکنم پيشنهاد نکنيد که از هات‌ميل برم. چون قبلا اين کار رو کرده‌ام و رفته‌ام به يه سرويس ايميل فارسی و پوستم کنده شده از بی‌نظمی و شلختگيشون. :thumbsdow

اگه پيشنهاد ديگه‌ای داريد خيلی ازتون ممنون ميشم که بنويسيد. :heart:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چرا از outlook استفاده نميکنی واسه ديدن نامه؟
(اينم قسمت تبليغاتی)اگه دوستانت رو مجبور کنی از برنامه من استفاده کنن و نامه رو به صورت html بفرستن مشکل پيدا نميکنی...

اما تا جايی که يادم هست وقتی منم hotmail داشتم اصلاً به اين مشکل برنخردم...فکر کنم يکجايی يک تنظيمی پيدا ميکنی!

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه متأسفانه هات ميل هيچ راهی برای تغيير کد نامه‌ها نداره. توی help هم نگاه کردم. لابد تو شانست بهتر از من بوده...

اگه مجبور کردن دوستانم به استفاده از فلان و بهمان برنامه راحت بود که ديگه غمی نداشتم!

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
راست كليك كن و گزينه يونيكد رو براي انكودينگ انتخاب كن
وقت وقتي درست نشون ميده كه كسي كه نامه رو ارسال كرده .متن رو بصورت يونيكد فرستاده باشه

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب چرا از Outlook واسه ديدن استفاده نميکنی؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
روزبه جان . واقعيت اس گشاد ما اجازه ميل زدن به قسمت ترابل شوتينگ برنامه تو نميده حالا كه پيدات كردم ميگم . من از برنامت راضيم و دستتم درد نكنه . ولي تو ياهو گروپ ها نتونستم ازش استفاده كنم . وقتي اون دسته رو ميگيرم و ميبرم روي صفحه پست بهم ميگه مقصد يونيكد نيست (‌يا چيزي شبيه اين !‌)‌
قربانت

براي ايميل فارسي هم شايد بد نباشه به امضاي ali سر بزنيد . ( سفيداري دات كام ؟‌ )‌ البته ميدونم مشكل دوستمون اين نيستا !‌

halazoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سينا جان صبح به خير! عزيز من يه فنجون چاييی، قهوه‌ای، چيزی بنداز بالا و بعد اون نوشتهء من رو بخون: عرض کرده‌ام نميشه encoding رو تغيير داد. :jealous:

en2fa عزيز اگه با outlook ميشد نامه رو خوند که نميومدم اينجا مزاحم اوقات شما بشم. ضمنا از اون برای پياده کردن ايميلهای ديگه‌ام از سرور استفاده ميکنم که مال دامين خودم هستند و ميخوام نامه‌های آدرس هات ميل همونجا که هستند بمونن.

کاکو جان خوشحالم که ميدونی مشکل من اين نيست! :blink:

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من از هات ميل استفاده ميكنم encoding رو هم عوض ميكنم ميذارم رو يونيكد مشكلي هم پيش نمياد

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از halazoon :
سينا جان صبح به خير! عزيز من يه فنجون چاييی، قهوه‌ای، چيزی بنداز بالا و بعد اون نوشتهء من رو بخون: عرض کرده‌ام نميشه encoding رو تغيير داد. :jealous:

en2fa عزيز اگه با outlook ميشد نامه رو خوند که نميومدم اينجا مزاحم اوقات شما بشم. ضمنا از اون برای پياده کردن ايميلهای ديگه‌ام از سرور استفاده ميکنم که مال دامين خودم هستند و ميخوام نامه‌های آدرس هات ميل همونجا که هستند بمونن.

کاکو جان خوشحالم که ميدونی مشکل من اين نيست! :blink:
من هم گفتم كه
تنها زماني ميتوني انكودينگ رو عوض كني كه نويسنده نامه .اون رو بصورت يونيكد برات فرستاده باشه :confused:

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من هم روي اينكودينك (utf-8) ميذارم مشكل حل ميشه عجيبه شما نمي تونيد؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی از يک browser ديگه خوب استفاده کن ببين چی ميشه...من mozilaa firebird رو توصيه ميکنم..کاملاً استاندارد....
يعنی مشکلی با فارسی نخواهی داشت....opera هم که ديگه خداست....ببين اگه ميشه [که احتمالاً ميشه] با اينها mailت رو چک کن..

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از en2fa :
راستی از يک browser ديگه خوب استفاده کن ببين چی ميشه...من mozilaa firebird رو توصيه ميکنم..کاملاً استاندارد....
يعنی مشکلی با فارسی نخواهی داشت....opera هم که ديگه خداست....ببين اگه ميشه [که احتمالاً ميشه] با اينها mailت رو چک کن..
الان نسخه ي جديد Mozilla يعني FireFox 0.8 كه ديگه عجب چيزيه!
پيشنهاد ميكنم حتما بگيرين.

بالا