• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی خوشحالم که میرم که بشم یه بازی خور !!!

metal snake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
من خیلی خوشحالم!!!
بالاخره توان مالیم بهم اجازه داد که بتونم یه سیستم پیشنهادی توپ با مشخصات زیر بگیرم:
cpu q6600
main asus p5b-e
ram 4gb gskill
vga 8800gtx xfx
power 780 watt green

ولی چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین :
نمی دونم Hard چی بخرم که با سیستم بالا مَچ باشه . با ظرفیت 160 برام کافیه.
و کارت صدا چی بخرم(برای گیم بازی کردن) که نمی خوام گرونتر از 30 تومن باشه.(کمی پایین یا بالا فرقی نداره).
و سؤال آخر اینکه پاور چه نقشی داره؟ منظورم اینه که مثلا اگه پاور بالا 550 W بود چه فرقی داشت؟

و اگه پیشنهادی در مورد سیستم بالا دارید بفرمایید تا بعد از خرید سیستم پشیمون نشم !

ممنون از همه اونایی که منو در خرید این سیستم یاری می کنند.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام به همگی.
من خیلی خوشحالم!!!
بالاخره توان مالیم بهم اجازه داد که بتونم یه سیستم پیشنهادی توپ با مشخصات زیر بگیرم:
cpu q6600
main asus p5b-e
ram 4gb gskill
vga 8800gtx xfx
power 780 watt green

ولی چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه جواب بدین :
نمی دونم Hard چی بخرم که با سیستم بالا مَچ باشه . با ظرفیت 160 برام کافیه.
و کارت صدا چی بخرم(برای گیم بازی کردن) که نمی خوام گرونتر از 30 تومن باشه.(کمی پایین یا بالا فرقی نداره).
و سؤال آخر اینکه پاور چه نقشی داره؟ منظورم اینه که مثلا اگه پاور بالا 550 W بود چه فرقی داشت؟

و اگه پیشنهادی در مورد سیستم بالا دارید بفرمایید تا بعد از خرید سیستم پشیمون نشم !

ممنون از همه اونایی که منو در خرید این سیستم یاری می کنند.

هنوز که نخریدی!! خدا رو شکر!!

گرافیک آخر ضایع است!! قیمتش بالای 500 هست فکر کنم !! ولی کاراییش در مقایسه با کارتهای جدید فوق الاعاده پایین.

الان 4850 اومده قیمتش حدود 260 هست ولی از 9800GTX+ هم قوی تر هست. لینک .... اگر بتونی CrossFire ببندی (البته باید مادربردت رو هم عوض کنی) که دیگه محشر می شه ولی 1 دونش از سرت هم زیاده.(شوخی)

550 وات برا سیستم فوق کمه. جواب نمی ده.

هارد رو من 500 F1 Samsung پیشنهاد می دم حدود 80-90 هستش. مگر اینکه قصد Raid کردن داشته باشی که مثلا 2 تا 160 رو Raid کنی بازیها سریعتر Load شن.

کارت صدا اقلا باید 60 - 70 بدی تا یک فرقی با Onboard بکنه یک Audigy2 بگیری. البته اینم دیگه خیلی قدیمیه.

پول رو بذار یک اسپیکر یا هدفون خف بگیر بهتره.

CPU رو اگر سیستم محض بازی می خوای 8400 بگیر. (2 هسته ای با کلاک بالاتر) ولی خوب کلا چون 4 هسته ای داری می گیری آینده ی خوبی داره!! همون q6600 خوبه.

کلا بازیخوری چیز خوبی نیست ما که خیری ندیدیم!! زیاد نخور که رودل می کنی!!

metal snake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از جوابت فندق جون.
منو بد جوری گذاشتی سر دو راهی !!!
ولی آخه مادربرد چی بخرم ؟
منظورت رو از crossfire نفهمیدم یعنی چی؟
و من Hard 160gig می خوام بخرم دوتا 160 میخوام چیکار؟

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
خیلی ممنون از جوابت فندق جون.
منو بد جوری گذاشتی سر دو راهی !!!
ولی آخه مادربرد چی بخرم ؟
منظورت رو از crossfire نفهمیدم یعنی چی؟
و من Hard 160gig می خوام بخرم دوتا 160 میخوام چیکار؟

CrossFire یعنی 2 تا کارت Ati که با هم کار کنند. مثل SLI که برای Nvidia هست.
نمی خواد بابا همون یکیش کاملا کافیه.

هارد رو هم Raid یک روشی هست برای بالابردن سرعت یا امنیت. برا رید بستن حداقل 2 تا هارد لازمه. اونم شوخی کردم اگر نمی دونی چیه بیخیال. ولی آخه 160 رو تا بگو... پر می شه!! همون 500 رو بگیر.

یکم تاپیک های بالا رو چند صفحه ی آخرش رو بخون. ولی خلاصه زیاد سخت نگیرهر چی بیشتر بخونی بیشتر گیج می شی!! (من پارسال سیستم بستم 2 -3 ماه تاپیک خوندم آخرشم رفت تو پاچم!!!)

همه چی سیستمی که گفتی خوبه غیر از گرافیک که اوج ضاغونه!! همون رو عوض کن بقیه رو ببند.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
نظر فندق جان كاملا تائيد ميشه فقط در مورد پاور اگه يه دونه 4850 ميخواي بخري 500 وات هم بسه و دوتا همون 780 وات خوبه
الته همونطور كه فندق جان فرمودند يكيش هم ازسرت زياده(شوخي) كلا گرافيك خفنيه و يكيش هم كارت رو راه ميندازه

بالا