• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی خیلی مهم بیا تو بعد میفهمی

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من امروز یک چیز مهم کشف کردم داشتم وارد حسابم میشدم که اشتباهی به جای e-gold که تایپ کنم انگشتم روی کیبرد لغذید و e-gpld رو تایپ کرد متوجه شدم که اشتباه زدم ولی این سایت باز شد
http://www.e-qold.com میدونی فرقش چیه ؟ فکر نمیکنم حدس بزنید فرقش توی q هست که به جای g اومده
حالا جالبتر از همه اینه که اگه اشتباهی e-gild هم تایپ کنی وارد همین سایت میشی یعنی اومدن کاری کردن که اگه به هر نحو اشتباه تایپ کردی وارد این سایت بشی وو هک بشی
بیاید با زدن ایمیل به سایت ایگلد این مورد رو بهشون خبر بدیم تا سایت ایگلد جلوی اینکار رو بگیره و با استفاده از پلیس اینترنتی سایت رو ببندن خدا میدونه چند نفر تا حالا اینطوری هک شدن:cool:

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
صبح بخير
90.gif

اگه سرچ ميكردين متوجه ميشديد اين موضوع خيلي وقت پيش مطرح شده بود

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از EH$@N :
صبح بخير
90.gif

به هر حال مرسی من دقیقا اطلاع نداشتم.

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
منم نمیدونستم !!! مرسی

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از EH$@N :
صبح بخير
90.gif

خیلی ممنون از جوابتون ولی من که این رو فهمیدم دیگه نیاز به سرچ کردن نداشتم من این موضوع رو نوشتم که اولا مواظب باشید در هنگام تایپ کردن ثانیا یک ایمیل به ایگلد بزنیم و این مو ضوع رو بگیم .
شما میدونستید ولی خیلی ها نمیدونن
به نظر من مدیر انجمن یک لطف کنه و این موضوع رو تو قسمت تاپیکهای مهم ثبت کنه تا همه متوجه بشن
به نظر من که موضوعی از این مهمتر نیست:blush:

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
تعجب ميكنم چطور بعد از اين مدت ايگلد هنوز اقدامي در اين مورد انجام نداده ! من خودم چند ماه پيش ايميلي در اين مورد براشون فرستادم البته مطمئنا خودشون زودتر متوجه شده بودند ولي با اين حال هنوز هيچ كاري نكردند . براي اطلاع رساني مجدد ممنون
23.gif

بالا