• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی عجیبه!!!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
واقعا موندم چی بگم.نمیدونم چی شد امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم دیدم که صدای داخلی کامپیوتر قطع شده ولی وقتی با برنامه jetaudio آهنگ گذاشتم دیدم اسپیکر کار میکنه.
الان مشکل اینجاست که اسپیکر آهنگ رو پخش میکنه ولی صداهای ویندوز مثل هشدارها و ... رو پخش نمیکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از starsoheil :
واقعا موندم چی بگم.نمیدونم چی شد امروز وقتی کامپیوتر رو روشن کردم دیدم که صدای داخلی کامپیوتر قطع شده ولی وقتی با برنامه jetaudio آهنگ گذاشتم دیدم اسپیکر کار میکنه.
الان مشکل اینجاست که اسپیکر آهنگ رو پخش میکنه ولی صداهای ویندوز مثل هشدارها و ... رو پخش نمیکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
اسپيكر داخلي الان كار نميكنه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اين مشکلو منم دارم:happy:
البته من تو رجيستری ويندوز خيلی دست کاری میکنم..ولی شمارو نميدونم
شمام دست کاری میکنی??

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
رستور کن اگه فعال داری

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از hwt :
اسپيكر داخلي الان كار نميكنه؟

یعنی منظورم اینه که صداهایی که مربوط به مثلا باز کردن فایلها یا به عقب بازگشتن و یا پیغام های هشدار و موقعی که ویندوز خاموش و روشن میشه این صداها به کلی قطع شده و هیچ صدایی از اسپیکر نمیاد ولی با برنامه jetaudio یک آهنگ پخش کردم دیدم داره پخش میکنه

به نقل از benyaminj :
اين مشکلو منم دارم:happy:
البته من تو رجيستری ويندوز خيلی دست کاری میکنم..ولی شمارو نميدونم
شمام دست کاری میکنی??
خیر رجیستری رو دستکاری نکردم

به نقل از ikeyvan :
رستور کن اگه فعال داری
کلا با ریستور کردن میونه خوبی ندارم و همیشه بعد از نصب ویندوز بلافاصله غیر فعالش میکنم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
برو به
control panel
sound and audio devices
sounds
sounc schemes
windows defualt
apply
ok/

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
Control Panel --> Sounds And Audio Devices--> Sounds--> Sound Scheme-->Windows Default
:)

ویرایش: ظاهرا حاجی زودتر جواب دادند!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
با تشکر از راهنماییتون.ولی متاسفانه با این کار هم درست نشد

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اینطوری که بهتره ، من خودم الان از این طریق سر و صداهای بی خود ویندوز رو قطع کردم ، خیلی به آدم آرامش میده.
قبلن که من از این صدا ها ناراحت میشدم ، مخصوصن اون صدایی که موقع Critical Stop ظاهر میشد و اگه آدم حواسش نباشه و صدای اسپیکر هم بلند باشه ، ممکنه کار دست آدم بده.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
حالا بگذریم از شوخی ،
صداهایی که ویندوز داره و موقع ارور و ... اینجور چیزا میده ، همشون در شاخه WINDOWS\Media از درایو حاوی سیستم عامل قرار گرفته اند ،
شما برید و یه تستی بکنید و ببینید که این فایلها پاک نشده اند ؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از mynobar :
خوب اینطوری که بهتره ، من خودم الان از این طریق سر و صداهای بی خود ویندوز رو قطع کردم ، خیلی به آدم آرامش میده.
قبلن که من از این صدا ها ناراحت میشدم ، مخصوصن اون صدایی که موقع Critical Stop ظاهر میشد و اگه آدم حواسش نباشه و صدای اسپیکر هم بلند باشه ، ممکنه کار دست آدم بده.
یخورده فکر کنی میبینی زیاد هم خوب نیست چون کاشکی فقط صداهای خود ویندوز قطع شده بود ولی الان بجز صدای آهنگ و فیلم که با jetaudio پخش میکنم تمام صداها از جمله صدای فایلهای فلش که صدا دارند و .... در نمیاد.
در ضمن این مشکل از وقتی شروع شد که یک برنامه تلفظ لغات انگلیسی نصب کردم

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
خوب ببين دستي ميتوني صدايي را نصب كني يعني اينكه طبق فرمايشات دوستان تا Sound Scheme بروبعد توي پنجره
program events يك گزينه مثلا defualt beep رو انتخاب كن ( اگر كنارش يك بلندگو باشد يعني براي اين گزينه صدا انتخاب شده است) .حال دكمه بروز را بزنيد و بعد صدايي را براي ان انتخاب كرده و بعد از انتخاب اگر روي دكمه play كليك كنيد . به احتمال مشكل حل ميشود.
راستي محل قرار گرفتن صدا ها را دوستان گفتند

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
یک نگاهی هم به میکسر بنداز و سطح ولومها و اینکه کدومها mute شدن!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از mazoolagh :
یک نگاهی هم به میکسر بنداز و سطح ولومها و اینکه کدومها mute شدن!
آقا ممنون.حق با شما بود.:rolleyes:
بعضی وقتها اینقدر حل مشکلا آسونه که آدم قات میزنه:wacko:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
انگار مشکلات ما تمومی نداره.بعد از اینکه این مشکل حل شد با یک مشکل جدید دیگه مواجه شدم
بدلیل اینکه گفتم بعضی ها شاید فکر کنن هدفم تبلیغ سایت خودمه گفتم در همین تاپیک مطرح کنم و تاپیک جدیدی براش نزنم.
آقا از دیشب وقتی به اینترنت وصل شدم و آدرس سایتم رو وارد کردم دیدم داره پیغام The page cannot be displayed میده ولی سایتهای دیگه براحتی باز میشه.بعد اومدم برنامه فیلترشکن cproxy رو فعال کردم با تعجب دیدم سایتم باز شد.ولی بقیه همچین مشکلی رو ندارن و براحتی میتونن وارد سایت بشن.حتی با ISP هم تماس گرفتم گفتن الان اونجا سایت داره باز میشه.ولی واقعا موندم رو سیستم خودم چرا سایت دیگه باز نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از starsoheil :
انگار مشکلات ما تمومی نداره.بعد از اینکه این مشکل حل شد با یک مشکل جدید دیگه مواجه شدم
بدلیل اینکه گفتم بعضی ها شاید فکر کنن هدفم تبلیغ سایت خودمه گفتم در همین تاپیک مطرح کنم و تاپیک جدیدی براش نزنم.
آقا از دیشب وقتی به اینترنت وصل شدم و آدرس سایتم رو وارد کردم دیدم داره پیغام The page cannot be displayed میده ولی سایتهای دیگه براحتی باز میشه.بعد اومدم برنامه فیلترشکن cproxy رو فعال کردم با تعجب دیدم سایتم باز شد.ولی بقیه همچین مشکلی رو ندارن و براحتی میتونن وارد سایت بشن.حتی با ISP هم تماس گرفتم گفتن الان اونجا سایت داره باز میشه.ولی واقعا موندم رو سیستم خودم چرا سایت دیگه باز نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
آی اس پی که ازش اينترنت ميخری رو عوض کن ببين فرقی ميکنه ؟ تو internet options قسمت restricted sites رو هم ببين.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از amin007110 :
آی اس پی که ازش اينترنت ميخری رو عوض کن ببين فرقی ميکنه ؟ تو internet options قسمت restricted sites رو هم ببين.
این قسمت رو هم چک کردم.واقعا موندم.خیلی عجیبه.آخه چرا بقیه میتونن سایت خودمو باز کنن ولی خودم باید با فیلترشکن سایت رو باز کنم.به ISP هم تماس گرفتم اونا هم تونستن سایت رو باز کنن

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
از ايپي سايتت استفاده كن ببين مياد يا نه ؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از saeedsmk :
از ايپي سايتت استفاده كن ببين مياد يا نه ؟
میشه بیشتر توضیح بدی !!! منظورت ip هست که سایتمون روی اون ip قرار داره؟
راستی اگه میشه دوستان لطف کنن بگن میتونن الان سایت رو بدون فیلتر شکن باز کنن یا نه.آخه من فقط با فیلترشکن میتونم سایتم رو باز کنم

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
منظورت از سايت اينه نه
http://www.p30mobile.com/forums
خوب مياد
توي داس شل پينگش كن ببين چه اي پي ميده بعداون اي پي رو بزن بجاي ادرس سايتت

اگه نشد ادرس سايتت رو بدون www بزن ببين مياد يا نه

بالا