MohammadSalehi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 38
- لایکها
- 5
به همه شما دوستان پیشنهاد میکنم اگر به دنبال کسب درامد به وسیله اینترنت هستید سعی کنید از روشهایی استفاده کنید که همون هزینه هایی رو که بابت شارژ یا خرید اینترنت میپردازید رو بتونید از طریق همون کسب درامد به وسیله اینترنت جبران کنید حالا چه سایتهای کلیکی باشه, بیتکوین باشه, هر روشی باشه به یه نحوی باشه که شما بتونید سود کنید ودر اخر مجبور نباشید هزینه هایی بابت شارژ یا خرید اینترنت بپردازید که نتونسته باشید از طریق اینترنت اونارو به دست اورده باشید با این گرانی اینترنت در کشور ما و این همه سایتهای کلاهبردار خارجی و ایرانی باید بتونید عاقلانه تصمیم بگیرید و به هر سایت و تبلیغات های وسوسه کننده شون اعتماد نکنید مثلا اینترنت adsl مخابرات الان یک گیگابایتش شده 4000 تومن و ا گیگابایت هم اگه شما زیاد از اینترنت استفاده کنید در عرض 3 روز تموم میشه یعنی در ماه تقریبا میشه 40 هزار تومن خب باید شما حداقل کم کمش بتونید 50 تومن از طریق اینرنت در هر ماه استفاده به دست اورده باشید که لااقل بتونید فقط هزینه برقشو بپردازید و ضرر نکنید حالا سودهاش به کنار من خودم از adsl مخابرات استفاده میکنم و از ساعت 1 نصف شب تا 7 صبح مجانی حساب میشه و از شارژ اینترنتتون هیچی کم نمیشه حالا من از دیگر خدمات و تعرفه هاشون خبر ندارم شرکتهای زیادی هستند که کارهای مربوط به اراهه اینترنت به مردم رو انجام میدن مثلا اسیاتک, حسابگر, پارس انلاین , و....... به هر حال پیشنهاد من به شما همه دوستان اینه که اگه لازم ندارید مثلا یه سایت همه اطلاعاتش بالا بیاد از هر مرور گری استفاده میکنید یه سری از add-on ها هستند که عکسهاوو فلش هارو بلوکه میکنند که اینجوری باعث میشه مصرف اینترنتتون خیلی بیاد پایین یا در ساعاتی از شبانه روز استفاده کنید که خرجتون بسته به نوع سرویس اراعه دهنده اینترنتتون و نوع تعرفههاشون کم بشه ممنون اگه تا اخر اینو خوندید