• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دائه جويونگي كه حراج سريال مي ده ناقصه !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
به واسطه ي يكي از دوستانم كه مي دونست من عاشق اين سريال هستم روزي براي سورپرايز من بسته اي را برام اورد.
وقتي باز كردم ديدم سريال دائه جويونگ در 19 دي وي دي و 100 البته نسخه خانگي كه توسط فروشگاهي بنام حراجي سريال درست شده بود . ادرسي هم كه تو دي دي ودي ها بود اينه:
www.haraj-serial.com
وقتي با ذوق و شوق بسته را باز كردم و در دستگاه گذاشتم براي اينكه مطمئن بشم خواب نمي بينم يكي يكي دي وي دي ها را چك كردم.
ولي با كمال تاسف متوجه شدم كه اين سريالي كه اين فروشگاه داره با قيمتي گزاف به بندگان خدا قالب مي كنه و به قول خودشون 56 هفته است. ناقصه و حدود 20 قسمتي كم داره.
اين نسخه با كمال تاسف در فروشگاههايي مثل بهنام شاپ هم عرضه شده چون مشخصه كه اونم زده 19 دي وي دي و در به در از همين حراج سريال خريده.
اگه عاطفه سريال همون بهنام شاپ باشه كه اونم نسخه اش همينه و صد البته اگه خود عاطفه نامي هم باشه بازم نسخه اش هميه چون اينم 19 دي وي دي هستش.

چيزي كه مطرح است اين است كه:

چرا عده اي از احساسات مردم استفاده مي كنند و هر چيزي را كه دوست دارند در بوق و كرنا مي كنند و اينگونه اعمالي را به بار مي آرند.
همين جا به عموم دوستان عزيز توصيه ميكنم از خريدن اين سريال خودداري كنيد تا مشخص بشه كه كي كامل مي شه و 100 البته خود سريال دوستان بر اين موضوع واقفند كه سريالي كه 20 قسمت كم داره به هيچ دردي نمي خوره.
موفق و سربلند باشيد

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
کاملا حق با شماست.
ولی شما نباید به خاطر این ناقصی کلی زحمات حراج سریال رو برای تهیه ی این سریال نادیده بگیرید.این سایت واسه اولین بار تو ایران این سریال رو دانلود کرد و خودش هم نمیدونست که این سریال ناقص هستش و وقتی که متوجه موضوع شد فروش سریال رو متوقف کرد.
ولی این جوری که من فهمیدم این سریال تا قسمت 50 هیچ مشکلی نداره شما همین 50 قسمت رو که دیدنش حدود 20 روزی طول میکشه رو تماشا کنید انشالله تا اون موقع هم اون 20 قسمت ناقصی تکمیل میشه و سریال براتون ارسال میشه.چون مدیر حراج سریال خودش این قول رو داده.و مطمئن هم باشید بهش عمل می کنه.
خواهشا شما جوری رفتار نکنید که انگار این فروشگاههایی که نام بردید به عمد این کار رو کردند.انسان جایز الخطاست و هرکسی ممکنه تو زندگیش یه اشتباهی بکنه.بله نسخه ی من و بهنام هم همین نسخه ی حراج سریال هستش که من همین الان فروشش رو متوقف می کنم.ولی در مورد بهنام شاپ خود مدیرش تصمیم میگیره که چه کاری رو انجام بده.

Last edited:

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا عده اي از احساسات مردم استفاده مي كنند و هر چيزي را كه دوست دارند در بوق و كرنا مي كنند و اينگونه اعمالي را به بار مي آرند.
همين جا به عموم دوستان عزيز توصيه ميكنم از خريدن اين سريال خودداري كنيد تا مشخص بشه كه كي كامل مي شه و 100 البته خود سريال دوستان بر اين موضوع واقفند كه سريالي كه 20 قسمت كم داره به هيچ دردي نمي خوره.
موفق و سربلند باشيد

دلیلش اینکه اینجا همه فکر منفعت هستند! هر کس هم برای دل خودش و دیگران کاری کنه متهم میشه به فلان و بیسار!

http://www.kbfd.com/forums/viewtopic.php?t=1237

این همون لینکیه که مدتهای قبل حدود 1 سال بیشتره این نسخه اشغال داخلش بود! همه میدونستن و اصلا جای پنهون کردنی وجود داشت.. این دوستان رفتن همین کیفیت مزخرف رو دانلود کردن(کاری که بقیه هم انجام دادن نظیر اصفهان شاپ و غیره) و چون نمیتونستن حتی به سود منطقی راضی بشن اول از همه واتر مارک گذاشتن و DVD-Video کردن مجموعه هم سایر مجموعه هاشون رو بفروشن هم و هم حجم مجموعه رو که 3-4 دی وی دی هم نمیشد بکنن 19 دیسک!
حالا جریان 56 هفته چیه؟ این سریال هفته ای 2 قسمت بوده.. کلا این نسخه استثنایی (پایینتر از VCD) هفته ای 2 قسمتی که پخش شده رو شامل میشده.. با این حساب میشه کلا 112 قسمت!

حالا همه اینا بکنار وسط مستای این 56 هفته هم قسمت های زیادی رو این سایت جا انداخته که ممکنه بعدها البته تکمیل شده باشه./.

(سایتش خوابیده ولی لینک های اصلی اینطوری بوده)

DYJ_5.jpg

(avi hardsubbed 320x240)
----------------------------------------------------------------------
File Name: DJY09-10.avi.1.fss
Size: 234MB
http://www.sendspace.com/file/fmpzu7
File Name: DJY09-10.avi.2.fss
Size: 234MB
http://www.sendspace.com/file/a9s8mv
File Name: DJY09-10.avi.3.fss
Size: 231MB
http://www.sendspace.com/file/iq57n2
File Name: DJY09-10.avi.fsm
Size: 71B
http://www.sendspace.com/file/pj404d

Use Adsen File Splitter to join files...

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته الان فهمیدم چرا حساب من درست در نیومد برای اینکه هم اگیزود کسری داشته باشه هم 56 هفته باشه:
Week 56: Final Episodes

(avi hardsubbed 320x240)
File Name: DJY56.avi.fsm
http://www.megaupload.com/?d=10Z0WCDZ
File Name: DJY56.avi.1.fss
http://www.megaupload.com/?d=D3BK2JIZ
File Name: DJY56.avi.2.fss
http://www.megaupload.com/?d=RRCSLCIH
File Name: DJY56.avi.3.fss
http://www.megaupload.com/?d=R5OU6OIF
File Name: DJY56.avi.4.fss
http://www.megaupload.com/?d=LWGEXX9N

56 اخرین هفتس ولی بعضی هفته های 3 قسمتیه بعضی 2 قسمتی.. در ضمن مشخصا همون هفته هایی که تورنتش اپ نشده سریال هم اینجا وجود نداره!

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کاملا حق با شماست.
ولی شما نباید به خاطر این ناقصی کلی زحمات حراج سریال رو برای تهیه ی این سریال نادیده بگیرید.این سایت واسه اولین بار تو ایران این سریال رو دانلود کرد و خودش هم نمیدونست که این سریال ناقص هستش و وقتی که متوجه موضوع شد فروش سریال رو متوقف کرد.
ولی این جوری که من فهمیدم این سریال تا قسمت 50 هیچ مشکلی نداره شما همین 50 قسمت رو که دیدنش حدود 20 روزی طول میکشه رو تماشا کنید انشالله تا اون موقع هم اون 20 قسمت ناقصی تکمیل میشه و سریال براتون ارسال میشه.چون مدیر حراج سریال خودش این قول رو داده.و مطمئن هم باشید بهش عمل می کنه.
خواهشا شما جوری رفتار نکنید که انگار این فروشگاههایی که نام بردید به عمد این کار رو کردند.انسان جایز الخطاست و هرکسی ممکنه تو زندگیش یه اشتباهی بکنه.بله نسخه ی من و بهنام هم همین نسخه ی حراج سریال هستش که من همین الان فروشش رو متوقف می کنم.ولی در مورد بهنام شاپ خود مدیرش تصمیم میگیره که چه کاری رو انجام بده.

لول.. وقتی اصلا لینکی وجود نداره و اون سایت از 2007 اپ نشده چه جای بحثی وجود داره؟ در حالی که حتی نسخه ای که اینا از روش ریپ کردن هم تعداد زیادی قسمت کم داشت!

شما میگید اولین بار تهیه شده. مگه شق القمر بوده؟ همین نسخه رو هم اصفهان شاپ گرفته بود!(خیلی قبلتر حتی)هم 1-02 نفر دیگه! همشون هم از کیفیت کسری ها سرشون به سنگ خورد! مگه میشه کسی چیزی رو بگیره که خود سایتش نوشته ناقصه بعد نفهمه که ناقصه:blink:

من این پست هارو میخواستم همون زمان بزنم! گفتم شاید اینا منبع خارق العاده ای کشف کردن و ما بی خبریم!

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
البته الان فهمیدم چرا حساب من درست در نیومد برای اینکه هم اگیزود کسری داشته باشه هم 56 هفته باشه:
http://www.megaupload.com/?d=LWGEXX9N

56 اخرین هفتس ولی بعضی هفته های 3 قسمتیه بعضی 2 قسمتی.. در ضمن مشخصا همون هفته هایی که تورنتش اپ نشده سریال هم اینجا وجود نداره!

آقا وحید من فقط یه سوال داشتم.
می خوام بدونم این نسخه ای که الان اصفهان شاپ آورده از کجا اومده ؟ اونم مثل این ناقصه ؟
یعنی اونا همین نسخه رو با فرمت دی وی دی دانلود کردن بعدش کانورتش کردن به دایویکس یا از یه جای دیگه کلا تهیه اش کردن ؟
و لطفا اگه شما جایی رو میشناسید که بشه این 20 قسمت ناقصی رو دانلود کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.ثواب داره.

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
Week 56: Final Episodes

خب برادر ، شما لینک بقیه قسمتهاش رو بده به این بنده های خدا تا کار مردم راه بیفته ... اخه شما خودت که بهتر می دونی ، این دوستان تا سریالی رو راپید یا مگا آپلود نیاد ، توان دانلودش رو ندارند ...

برای همینه که یک سریال نسخه 350 مگیش هست ولی این دوستان می رن و نسخه یک گیگیش رو از روی مگا دانلود می کنند !! یا 20 قسمت !!!! خطا در کارشون هست ( خب البته سریال 110 قسمت بوده و اینها فقط 20-30 درصد خطا داشتند که جایزه در وبلاگها معمولا !! )

نتیجه گیری : تا وقتی که کسی کارش دانلود سریال و دیدن سریال نباشه ، نمیشه بهش اعتماد کرد ... این آقای رامین هم که می بینید فهمیده سریال کمبود داره ، بخاطر اینه که اهل سریاله .. من دلم به حال اونهایی میسوزه که این محصول رو ( که دیو اکسش بوده 4 تا دی وی دی و شده 19 تا دی وی دی !! ) به قیمت هر دیسک هزار تومان با یک خروار واتر مارک !! خریدند و یکسال دیگه تازه می فهمند چه کلاهی رفته سرشون ...

خدا همه رو به راه راست هدایت کناد ...

امین !

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید من فقط یه سوال داشتم.
می خوام بدونم این نسخه ای که الان اصفهان شاپ آورده از کجا اومده ؟ اونم مثل این ناقصه ؟
یعنی اونا همین نسخه رو با فرمت دی وی دی دانلود کردن بعدش کانورتش کردن به دایویکس یا از یه جای دیگه کلا تهیه اش کردن ؟
و لطفا اگه شما جایی رو میشناسید که بشه این 20 قسمت ناقصی رو دانلود کرد ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید.ثواب داره.

ما انگار یاسین >........

اصلا نسخه دی وی دی مگه دانلود شده؟ همه و همه و همه همین نسخه مگا اپلودی کیفیت VCD رو گرفتن.. حداقل 3 نفر مطمئن هستم اینکارو کردن و همشون همین تعداد قسمت کم دارن!
باقیشم اینجاست بگیرید:
http://img.techpowerup.org/080920/Capture010-20080920.jpg

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حالی که حتی نسخه ای که اینا از روش ریپ کردن هم تعداد زیادی قسمت کم داشت!

منظور من از اینا دانلود کننده داخلی نبود اون پسره جمونگ تو سایت بالا بود بابا!

and OTHERS

Registered User
لایک‌ها
0
ما انگار یاسین >........

باقیشم اینجاست بگیرید:
http://img.techpowerup.org/080920/Capture010-20080920.jpg

وحید جان ، این کلش چند تا دی وی دی 5 هست ؟؟

بعدش هم اگر تورنته که این دوستان نمی تونند دانلود کنند که ...

تازه فکر کنم این اسکرین شات شما مال یک تورنت ترکر خصوصیه ... این دوستان که تا حالا به گوششون نخورده ترکر خصوصی و عمومی ...

یک فکر دیگه ای بکن جون بچه دوستمون که می دونی ...:D

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وحید جان ، این کلش چند تا دی وی دی 5 هست ؟؟

بعدش هم اگر تورنته که این دوستان نمی تونند دانلود کنند که ...

تازه فکر کنم این اسکرین شات شما مال یک تورنت ترکر خصوصیه ... این دوستان که تا حالا به گوششون نخورده ترکر خصوصی و عمومی ...

یک فکر دیگه ای بکن جون بچه دوستمون که می دونی ...:D

ناقابل! 40 تا دونه! تازه این 40 تا 5-6 تاش دیگه اصلا سید نداره(کاربر تازه واردولو عضو هم بشه براش کسی سید نمیکنه!)

بدو کار بدون لقب سلطنتی هم 1 دونه تورنت میشه داوون کرد تازه رو همون باید 6 ماه بمونی تا 1:1 بشی بتونی 2ومی رو ران کنی.. حدودا 1 سالی طول میکشه با 1 خط 2 مگ دانلودش (اگه سید داشته باشه تا اون زمان!)

البته اینا فقط میخوان اپیزود های ناقصی رو بگیرن نهایت زور بزنن 3 ماهه تکمیله.. صلوات!×

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
ناقابل! 40 تا دونه! تازه این 40 تا 5-6 تاش دیگه اصلا سید نداره(کاربر تازه واردولو عضو هم بشه براش کسی سید نمیکنه!)

بدو کار بدون لقب سلطنتی هم 1 دونه تورنت میشه داوون کرد تازه رو همون باید 6 ماه بمونی تا 1:1 بشی بتونی 2ومی رو ران کنی.. حدودا 1 سالی طول میکشه با 1 خط 2 مگ دانلودش (اگه سید داشته باشه تا اون زمان!)

البته اینا فقط میخوان اپیزود های ناقصی رو بگیرن نهایت زور بزنن 3 ماهه تکمیله.. صلوات!×

حالا این نسخه زیرنویس و کیفیتش چطوره ؟
زیرنویس انگلیسی داره ؟ اگه داره هارد ساب هست زیرنویسش یا اس ار تی ؟

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا این نسخه زیرنویس و کیفیتش چطوره ؟
زیرنویس انگلیسی داره ؟ اگه داره هارد ساب هست زیرنویسش یا اس ار تی ؟

بهنام خان شما 10 تا میل زدی زیر و روشو در اوردی چرا میپرسی!؟ واسه چی میپرسی! در ضمن نگفتم که این نسخه رو تهیه میکنم! گفتم وجود خارجی داره! تا اون زمان که سید داشت من قصد تهیه داشتم بعدها بی خیالش شدم..

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
بهنام خان شما 10 تا میل زدی زیر و روشو در اوردی چرا میپرسی!؟ واسه چی میپرسی! در ضمن نگفتم که این نسخه رو تهیه میکنم! گفتم وجود خارجی داره! تا اون زمان که سید داشت من قصد تهیه داشتم بعدها بی خیالش شدم..

خوب بهنام خان به شما میل زده نه من !!!!:D
بعدشم من کی گفتم شما دانلود کنی ؟ من میگم اگه یه نفر به سرش زد خواست دانلود کنه زیرنویسش چه طور هستش ؟
تا اونجایی که من میدونم غیر از این نسخه یه نسخه ی دیگه بدون زیرنویس از این سریال با کیفیت HD وجود داره.می خوام بدونم همونه یا نه ؟
از اینکه شما و بهنام چی به هم تو میلاتون گفتین خبر ندارم الان میرم از خودش میپرسم!

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب بهنام خان به شما میل زده نه من !!!!:D
بعدشم من کی گفتم شما دانلود کنی ؟ من میگم اگه یه نفر به سرش زد خواست دانلود کنه زیرنویسش چه طور هستش ؟
تا اونجایی که من میدونم غیر از این نسخه یه نسخه ی دیگه بدون زیرنویس از این سریال با کیفیت HD وجود داره.می خوام بدونم همونه یا نه ؟
از اینکه شما و بهنام چی به هم تو میلاتون گفتین خبر ندارم الان میرم از خودش میپرسم!

اره.. من گوشام درازه! شما هم بهنام نیستی!

در ضمن این مدرک بمونه برای کسایی که فک میکنن حرفای من باد هواست:
http://forum.koreandramas.net/topic/6160/

تاریخ و نام طرف و کشوری که طرف ازش امده رو بچسبید! قضیه جالب شد نه؟ شما میگفتی اونایی که دانلود کردن اولا فقط 1 نفره اونم این باباست دوما خبر نداره چند اپیزود کمه!:lol:

تازه از اون جالبتر ایشون خودشون از اول میدونستن اصل سریال کجاست:
http://forum.koreandramas.net/topic/3658/

پست اخر رو نگاه کنید!

ای خدا ما واقعا با کیا طرفیم!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
وحید اینجوری نکن بچه مردم سرخورده میشه !!!!!
biggrin.gif

atefeh-serial

Registered User
لایک‌ها
3
اره.. من گوشام درازه! شما هم بهنام نیستی!

در ضمن این مدرک بمونه برای کسایی که فک میکنن حرفای من باد هواست:
http://forum.koreandramas.net/topic/6160/

تاریخ و نام طرف و کشوری که طرف ازش امده رو بچسبید! قضیه جالب شد نه؟ شما میگفتی اونایی که دانلود کردن اولا فقط 1 نفره اونم این باباست دوما خبر نداره چند اپیزود کمه!:lol:

تازه از اون جالبتر ایشون خودشون از اول میدونستن اصل سریال کجاست:
http://forum.koreandramas.net/topic/3658/

پست اخر رو نگاه کنید!

ای خدا ما واقعا با کیا طرفیم!

عجیبه تاریخ این پست میشه اواسط اردیبهشت همون موقعی که اصفهان شاپ گفت صد قسمت رو دانلود کرده بعدا کلا زد زیرش !!!:lol:
پس این بابا هم تو این فروم همون سپهر هستش؟
جالب شد که !!!!
وحید خان ولی باور کن ما اصلا خبر نداشتیم این سریال ناقصی داره من خودم تازه نشسته بودم سریال رو ببینم که ... .

ramin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- آقا وحيد خوب شد ما اين تاپيك را زديم كه در دل شما باز بشه و ياد گذشته ها بيفتين.
كاش همون روزها دانلودش كرده بودين كه ما هم تو چاه اين فروشگاههاي ... نيفتيم.
حالا هم اگه هنوز مي شه دانلودش كرد من يكي كه خيلي خيلي پايه ام يه تاپيك مي زنيم براي مشاركتش و هزينه دانلودش را كه مي دونم كم هم نيست جمع مي كنيم. شما بيا آقايي كن و كار اين ملت عاشق را راه بنداز.

2- آقاي بهنام شاپ هستي چي هستي تو كه با اي دي دخترا مي ياي. خيلي زشته همه هم تو را شناختن و هم اون كثافت كاريهايي كه تو وبلاگ و سايتت مي كني دست از دزدي بردار. اين دزدي آخرت كه بچه ها تو تاپيك ترجمه يي سان رو كردن خيلي پايه بود . آدم ياد اين ضرب المثل مي افته:

سرشو كرده زير برفمثل كبك

3- هدف من از اين تاپيك اطلاع رساني بود كه دوستان گل ما در اين انجمن پولشون را توي چاه نريزن و الا قصد توهين به هيچ فردي را ندارم و اصولا طرفدار احترام به همه انسان ها هستم.

4- روزي كه من وارد اين فروم شدم كه خيلي هم ازش نگذشته جو خيلي صميمي و دوستانه بود و افرادي مثل ققنوس و .... بودند ولي انگار الان همه اون ... ها با آي دي هاي مختلف اومدن و اينجا را هم به گند كشيدن.
خدا هدايتمون كنه

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- آقا وحيد خوب شد ما اين تاپيك را زديم كه در دل شما باز بشه و ياد گذشته ها بيفتين.
كاش همون روزها دانلودش كرده بودين كه ما هم تو چاه اين فروشگاههاي ... نيفتيم.
حالا هم اگه هنوز مي شه دانلودش كرد من يكي كه خيلي خيلي پايه ام يه تاپيك مي زنيم براي مشاركتش و هزينه دانلودش را كه مي دونم كم هم نيست جمع مي كنيم. شما بيا آقايي كن و كار اين ملت عاشق را راه بنداز.

2- آقاي بهنام شاپ هستي چي هستي تو كه با اي دي دخترا مي ياي. خيلي زشته همه هم تو را شناختن و هم اون كثافت كاريهايي كه تو وبلاگ و سايتت مي كني دست از دزدي بردار. اين دزدي آخرت كه بچه ها تو تاپيك ترجمه يي سان رو كردن خيلي پايه بود . آدم ياد اين ضرب المثل مي افته:

3- هدف من از اين تاپيك اطلاع رساني بود كه دوستان گل ما در اين انجمن پولشون را توي چاه نريزن و الا قصد توهين به هيچ فردي را ندارم و اصولا طرفدار احترام به همه انسان ها هستم.

4- روزي كه من وارد اين فروم شدم كه خيلي هم ازش نگذشته جو خيلي صميمي و دوستانه بود و افرادي مثل ققنوس و .... بودند ولي انگار الان همه اون ... ها با آي دي هاي مختلف اومدن و اينجا را هم به گند كشيدن.
خدا هدايتمون كنه

حاجی شما از اون پیغام اخر من نگرفتی که مشگل من سید نداشتن چند اپیزود ابتدایی بود؟ شاید 1 ماه هم وقت میذاشتم ولی نهایت چندین اپیزود دیگه احتمالسید شدن تا ریآپ در حد صفر بود...

راه حل اصلی خریدن سریال بطور کامل از انور ابه.. هم دیگه بحثی روی قیمتش نیست هم ممکنه ورزن سافت ساب تا 1-2 ماه آینده عرضه بشه..;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا