• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دابلر ایرانی و تازه کار..

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi gol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با اجازه استادید من این متن رو می زارم برای کسانی که اشنایی با کار دابلر ها ندارن

البته این دابلر از خود من هستو من خودم جوابگویی شما دوستان می باشم و شما دوستان می توانید از قسمت ساپورت دابلر با من در تماس باشید..
از شما دوستان و استادید این فن هم خواهش م یکنم حتی شده با یک مبلغ کم در این دابلر شرکت کنید.تا حداقل ما ایرانیها بتونیم برای یگدیگر کاری انجام دهمیم و من این رو هم تضمین می کنم به هیچ وجه این دابلر ریست نخواهد شد و اگر زمانی بعد از یک یا دو سال قرار به این کار باشد یعنی من بخواهم دابلر را تعطیل کنم مطمئن باشید که همه اعضا رو راضی می کنم..البته این حرف رو می دونم کسی نمی زنه ولی من می خوام با صداقت با شما دوستان تا اخر کار برم یعنی اخر خط
پس خواهش می کنم این مطلب رو بخوانید و در این دابلر حتی با مبلغی کم شرکت نمایید

Http://top-doubler.com

تاپ دابلر دابلر جدید ی هست که تازه استارت خورده و تقریبا همه لاین هاش هم خالی هست که فرصت خوبی برای شما دوستان می باشد..لطفنا این مطلب را تا اخر بخوانید

این دابلر جوایز خوبی را هم برای اعضایی خود در نظر گرفته

این دابلر به دو نفر اول هر لاین ۱۰٪ از مبلغ فی ادمین را تخفیف می دهد یعنی بعد از پرداخت شما این دابلر حداکثر تا ۲۴ ساعت این مبلغ را به حساب شما واریز می کند

وحق رفرال در این دابلر ۶٪ هست مثلا اگر شما به یک نفر این دابلر را معرفی کنید و ان شخص در این دابلر اسپات بخرد از مبلغی که ان شخص اسپات خریده است ۶ درصد ان در همان لحظه به صورت کاملا اتوماتیک به حساب شما واریز می شود مثال از یک دلار ۰.۰۶ سنت به شما می رسد و از ۵۰ دلار ۳ دلار به شما می رسد که همان لحظه به حساب شما واریز می شود

در این دابلر حق فی ادمین فقط ۲۵ درصد می باشد یعنی در لاین یک دلاری شما فقط ۱.۲۵ دلار می پردازید

تمامی پرداخت هایی این دابلر کاملا اتوماتیک می باشد

پس شما برای دراوردن پول بیشتر سعی کنید اول خودتان در این دابلر اسپات بخرید حتی اگر شده فقط 1دلار که مبلغ ناچیزی هست و بعد یک وبلاگ باز کیند و یا از طریق یا هو مسنجر به دوستان خود و کسانی که در چت روم ها هستتند لینک رفرال خودتان رو بدهید تا هر روز به حساب شما پول واریز شود البته در صورت معرفی افرادی به این دابلر

و همینطور در مقابل خرید هر اسپات بعد از اینکه نوبت شما رسید دو برابر این مبلغ رو از دابلر بازهم کاملا اتوماتیک دریافت کنید

البته را هم بگم که ریسک در دابلر ها تقریبا برابر با ۰ می باشد چون دابلر ها مانند هایپ ها و سایت هایی سورف نیستنند و از بابت برگشت پول خود کاملا مطمئن باشید

این هم نمونه یک لینک رفرال ..البته شما بعد از خرید اسپات شماره ایگولد خود را به جایی این شماره ایگولد قرار دهید و بعد ان را اختیار دوستان خود قرار دهید

لینک برای خرید اسپات البته لینک رفرال

Http://top-doubler.com/?ref=۳۰۹۰۴۵۱

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا