• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دادن <strong> به تگ ها H ؟

mboy2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سوالم اینه که به تگ های H میشه STRONG داد ؟؟؟؟؟

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
شدنش میشه اما چه فایده ای داره؟ بهتره داخل تگ H فقط متن باشه. اما داخلش میشه تگ های دیگه هم استفاده کرد. اگر افکت خاصی میخواهید بدهید میتوانید از css استفاده کنید.

mboy2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
strong و تگ های h متن رو مهم می کنند ، من میخوام به یه متن هم h1 بدم هم strong ، این از لحاظ سئو و موتور های جست و جو اشکال نداره ؟ کاری ندارم که h6 با ارزش تره یا strong اما به h1 که نمیشه h6 داد ولی میشه strong داد ! من فقط میخوام از نظر موتور های جست و جو مهم تر باشه و کاری به شکل ظاهریش ندارم ...

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
strong و تگ های h متن رو مهم می کنند ، من میخوام به یه متن هم h1 بدم هم strong ، این از لحاظ سئو و موتور های جست و جو اشکال نداره ؟ کاری ندارم که h6 با ارزش تره یا strong اما به h1 که نمیشه h6 داد ولی میشه strong داد ! من فقط میخوام از نظر موتور های جست و جو مهم تر باشه و کاری به شکل ظاهریش ندارم ...

strong و h با هم ارزشی رو به کلمه مورد نظر اضافه نمیکنند. اما برای اینکه دقیقا این موضوع مشخص بشه میتوانید یک آزمایش ترتیب بدید و اون رو امتحان کنید. روی یک عبارت بی معنی دو صفحه بسازید که کاملا مشابه هم باشند و بعد هر دو حالت در اونها پیاده کنید. سپس صبر کنید تا ایندکس بشن و عبارت مورد نظر را جستجو کنید ببینید کدوم بالاتر خواهد بود. از نظر من که هیچ فرقی نخواهند کرد.

بالا