• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دارا بخونن N72

m.a.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من N72 خریدم ولی تو جعبش یه هدست hs-31 هست و یک AD-49 که هدست دیگری بهش نصب نیست .آیا درسته یا باید یه جفت گوشی دیگه هم همراش باشه؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
درسته همینطوره

m.a.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته همینطوره

یه سوال دیگه
گوشی من وقتی که چراغ lcd روشنه اگه بزاریش روی گوشت یه صدای صعیفی میده ( وززززززززز) طبیعیه ؟
در ضمن نوار نقره ایه پایین صفحه کلیدش درزش بازه یعنی از زیرش نور میزنهاینم طبیعیه؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
گوشی من وقتی که چراغ lcd روشنه اگه بزاریش روی گوشت یه صدای صعیفی میده ( وززززززززز) طبیعیه ؟
من هم دقت می کنم توی سکوت کامل یه صدای خفیفی شنیده میشه وقتی گوشو میچسبونی بهش. فکر می کنم طبیعی باشه ! به چه چیزهایی گیر میدینا !

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
من N72 خریدم ولی تو جعبش یه هدست hs-31 هست و یک AD-49 که هدست دیگری بهش نصب نیست .آیا درسته یا باید یه جفت گوشی دیگه هم همراش باشه؟
آره اون یکی برای اینه که می تونی اسپیکر کامپیوتر یا هدست های بزرگ رو بهش وصل کنی
یه سوال دیگه
در ضمن نوار نقره ایه پایین صفحه کلیدش درزش بازه یعنی از زیرش نور میزنهاینم طبیعیه؟

آره واسه منم همین صدا رو می ده

بالا