• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داریم اصلا همچین چیزی؟ فیلتر شدن دامنه به محض اتصال دی ان اس ها

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان لحظاتی قبل دامنه ای خریداری کردم که به محض اینکه دی ان اس ها وصل شد و سایت بالا اومد صفحه پیوندها نمایان شد در حالی که اصلا نه قبلا این سایت بوده و نه اینکه هنوز هیچ چیزی هم روش قرار نگرفته بود

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دو حالت داره
- موقعی ک دامنه رو ثبت کردید، فیلتر بوده و متوجه نشدید (قبلا سایتی روش بوده ک بدلیلی در اون زمان فیلتر شده)
- یا اینکه دامنه رو از فردی خریداری کردید و قبل خرید صفحه فیلترینگ دیده نمیشده (دلیل این مورد اینه ک رو هاست ایران بوده و هاست ایران هم فیلتر نداره!)

احتمال این هم هست ک چند روزه فیلتر شده و تازه تو isp شما اعمال گشته

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دو حالت داره
- موقعی ک دامنه رو ثبت کردید، فیلتر بوده و متوجه نشدید (قبلا سایتی روش بوده ک بدلیلی در اون زمان فیلتر شده)
- یا اینکه دامنه رو از فردی خریداری کردید و قبل خرید صفحه فیلترینگ دیده نمیشده (دلیل این مورد اینه ک رو هاست ایران بوده و هاست ایران هم فیلتر نداره!)

شاید چند روزه فیلتر شده و تازه تو isp شما اعمال گشته
ممنون ظاهرا همین مورد بوده که قبلا سایت بوده ولی هیچ ایندکسی موجود نبود تو گوگل برا همین متوجه نشدم الانم که دیگه پول ما پرید و کلا تمایل به استفاده ازش ندارم اما یه موردی که پیش میاد اینه که الان دامنه شده به نام ما درسته هیچی روش نیست اما نیان یقه ما رو برا مطالب قبلی بگیرن

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنون ظاهرا همین مورد بوده که قبلا سایت بوده ولی هیچ ایندکسی موجود نبود تو گوگل برا همین متوجه نشدم الانم که دیگه پول ما پرید و کلا تمایل به استفاده ازش ندارم اما یه موردی که پیش میاد اینه که الان دامنه شده به نام ما درسته هیچی روش نیست اما نیان یقه ما رو برا مطالب قبلی بگیرن
اگه دامنه رو تازه ثبت کردید، براحتی کمتر از چند روز یا نهایت 1 هفته ای میتونید رفع فیلتر کنید
در صفحه زیر شماره 11 توضیح داده شده:
http://internet.ir/faq.html

11- دامنه ی جدیدی را خریداری کرده ام اما از ابتدا فیلتر بود. باید چه کار کنم ؟
درصورتیکه دامنه ای را خریداری نموده اید که قبلا فیلتر شده است می بایست مراحل ذیل را انجام دهید.
1- سایت خود را بر روی دامنه مورد نظر راه اندازی نمایید.
2- سایت خود را در ستاد ساماندهی پایگاه های ایرانی به نشانی samandehi.ir ثبت نمایید.
3- به عنوان مدیر سایت در درگاه رسیدگی به شکایات به نشانی rafefilter.internet.ir درخواست رفع فیلتر نمایید.
4- در بخش توضیحات ، دقیقا توضیح دهید که این دامنه را تازه خریداری کرده اید و اطلاعی از اینکه این سایت قبلا فیلتر بوده است نداشته اید
5- ما بقی مراحل را از طریق درگاه پیگیری مدیران سایتهای فیلتر شده تا آخرین مرحله پیگیری نمایید.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
با سلام دوستان لحظاتی قبل دامنه ای خریداری کردم که به محض اینکه دی ان اس ها وصل شد و سایت بالا اومد صفحه پیوندها نمایان شد در حالی که اصلا نه قبلا این سایت بوده و نه اینکه هنوز هیچ چیزی هم روش قرار نگرفته بود
احتمالا از واژه ای در نام دامین استفاده کردین که اون واژه فیلتره.

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
دو حالت داره

احتمال این هم هست ک چند روزه فیلتر شده و تازه تو isp شما اعمال گشته
چجوری هاست ایران فیلتر نداره؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
چجوری هاست ایران فیلتر نداره؟
بنظر میاد سیستم فیلتر رو لینک های بین المللی هست و تو نت داخل اعمال نمیشه
معمولا وقتی رو هاست ایران فیلتر میشید یا وقتی هاستتون رو انتقال میدید به ایران، به هاستینگ ایمیل میدن برای مسدود سازی

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
بنظر میاد سیستم فیلتر رو لینک های بین المللی هست و تو نت داخل اعمال نمیشه
معمولا وقتی رو هاست ایران فیلتر میشید یا وقتی هاستتون رو انتقال میدید به ایران، به هاستینگ ایمیل میدن برای مسدود سازی
جالبه! من همین کارو کردم ولی تاثیری نداشت و بازم فیلتر بود دامنه.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
جالبه! من همین کارو کردم ولی تاثیری نداشت و بازم فیلتر بود دامنه.
نمونه زیاده و خودمم دامنه های زیادی تا رفع فیلتر، توی ایران میزبانی کردم

پ.ن: بهتره این مورد رو ادامه ندید، تاپیک جای مناسبی برای این موارد نیست و من فقط در حد دونستن استارتر اشاره کردم.

بالا