• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داستان شکل گیری سایت پونیشا

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
از اونجایی که دیدم بیشتر تو این تایپیک وبمسترا اکثرا به جای ایده جدید هنوز دنبال سایت موزیک و دانلود و تفریحی هستن و درآمد از پاپ آپ و تبلیغات و... گفتم یه فیلم بذارم از بنیان گذار سایت پونیشا تا بیشتر ترقیب بشیم بریم دنبال ایده های نو...
داخل وب ایران اکثر کسایی که موفق دارن جلو میرن کسایی هستن که ایده های جدید اضافه کردن وگرنه تو بخش سایتهای دانلود و موزیک انقدر رقابت زیاد هست که درصد موفقیت میاد پایین
به نظرم یه وقت بذارید داستان شکل گیری پونیشا رو بشنوید درسای زیادی داره
قسمت اول : http://www.aparat.com/v/2Up3h
قسمت دوم : http://www.aparat.com/v/o8bqc

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
پونیشا چی هست حالا؟ :general407:

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
دزدیاری بگیم بهتر نیست ؟!
ماشالله من هر مطلبی تو این فروم دیدم یه دزد بازی ، کلاه برداری چیزی داشته :))
ولی من منظورم از گذاشتن این ویدیو آشنایی دوستان با ایده ها و شروع کسب و کار با الهام گرفتن بوده
وگرنه خوب پونیشا هم یه سیستمه ، خود آقای نور محمدی هم تو ویدیو 2 میگه که بعضی کارفرماها پول فرنیسرهارو ندادن یا بر عکس و این چیزیه که پیش میاد
در کل من نمیدونم چرا بهشون گفتی دزد! چون من خودم با پونیشا کار کردم خیلیم راضی بودم ، هم یه کار خیلی ضروری داشتم که تو یه روز یه بنده خدا برام انجام داد و هم خودم چندتایی کار کوچیک تو تایم بیکاری از طریق پونیشا انجام دادم
ولی اصلا بحثم خوب یا بد بودن این شرکت نیست ، بحثم اینه اینجور ایده ها خیلی خوبه بیشتر بشه و وبمسترا بیشتر بیان به این سمت و برای اینکه چالشهارو بشناسن این 2تا ویدیو خیلی کمک میکنه

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
ماشالله من هر مطلبی تو این فروم دیدم یه دزد بازی ، کلاه برداری چیزی داشته :))
ولی من منظورم از گذاشتن این ویدیو آشنایی دوستان با ایده ها و شروع کسب و کار با الهام گرفتن بوده
وگرنه خوب پونیشا هم یه سیستمه ، خود آقای نور محمدی هم تو ویدیو 2 میگه که بعضی کارفرماها پول فرنیسرهارو ندادن یا بر عکس و این چیزیه که پیش میاد
در کل من نمیدونم چرا بهشون گفتی دزد! چون من خودم با پونیشا کار کردم خیلیم راضی بودم ، هم یه کار خیلی ضروری داشتم که تو یه روز یه بنده خدا برام انجام داد و هم خودم چندتایی کار کوچیک تو تایم بیکاری از طریق پونیشا انجام دادم
ولی اصلا بحثم خوب یا بد بودن این شرکت نیست ، بحثم اینه اینجور ایده ها خیلی خوبه بیشتر بشه و وبمسترا بیشتر بیان به این سمت و برای اینکه چالشهارو بشناسن این 2تا ویدیو خیلی کمک میکنه
ایده خوبه اگه پشتش فک باشه ، صداقت باشه ، سرمایه باشه
فعلا تازه کاری یه مدت بگذره خود به خود خودت میفهمی چی میگم

بالا