• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داستان هاست خوب و هاست خوب نما

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
درود

دوستان میخوام یه تجربه ای رو باهاتون به اشتراک بذارم شاید براتون مفید باشه .
در حال حاظر حدود 10 ساله که دارم کار وبمستری میکنم ، سایتهای مختلفی داشتم و هاستینگ های مختلف رو هم تست کردم .
الان موضوع حرف من مقایسه هاستینگ های پر سر و صدایی مثل میزبان فا و هاستینگ های بی سر و صدا و کم حاشیه اما حرفه ای مثل هاست دی ال هست .

موضوع سر اینه که تبلیغات و توضیح نویسی برای خدمات و محصولات به شدت میتونه کاربر رو تحت تاثیر قرار بده .
یکی از این موارد که خودم شخصا تحت تاثیر قرار گرفتم هاست میزبان فا بود ، رپورتاژ هاش توی سایتهای مختلف ، تبلیغش توسط شناخته شده های وب ایران و وجود اسمش توی لیست سایتهای مختلف که با عنوان بهترین هاستینگ های ایران مقاله نوشتن (سرچ کنید تو گوگل زیاد هست) همه این موارد توجه منو جلب کرد و وقتی وارد سایتش شدم توضیحات و امکانات به نظر عالی میومد .

خلاصه چند وقتی رو با میزبان فا گذروندیم تا اونجا که دیدم تو سایت به مناسبت سال جدید یه ویدیو گذاشتن ، ویدیو رو دیدم و همون موقع نظرم عوض شد (میتونید برید ببینید و بخندید) ، جدای از مضحک بودن ویدیو (مخصوصا اولش که با مدیر میزبانفا شروع میشه ) لا به لای صحبتهای کارمندان در مورد هیچ کدومشون حس حرفه ای بودن بهم دست نداد .

یه چندوقت گذشت و طی چند هفته اخیر سایتمون به شدن با اتک دیداس مواجه شد ، هاست رو ساسپند کردن ، تیکت زدم گفتم چیکار باید بکنیم ، گفتن آروان کلود رو فعال کن رو سایتت و بعد تیکت بده که سایتو فعال کنیم ماهم گفتیم چشم و فعال کردیم (با توجه به سرعت کمشون در جواب تیکت ها سایتمون حدود 5-6 ساعت داون بود) .
گذشت و دوباره فردا دیدم سایت داون شده ، دوباره تیکت زدم گفتن برو رو کلودفلر ، جمع کردیم رفتیم رو کلود فلر اما بازم فایده نداشت و بازهم سایت داون شد فرداش .

نکته ای وجود داشت این بود که خودشون هیچ کاری نمیتونستن انجام بدن ، فقط میخواستن فشار رو از سرور خودشون بفرستن رو سی دی ان .

دیدم اینجوری نمیشه تصمیم گرفتم هاستو عوض کنم ، یهو یاد هاست دی ال افتادم ، این شرکت انقد بی سر صدا و بی هیاهو کار میکنه که فکر نمیکردم هنوز سرپا باشن.
رفتم تو سایتشون دیدم استایل سایت همونیه که چندسال پیش بود ، لاگین کردم یه تیکت دادم و موضوع رو بهشون گرفتم (ساعت 3 شب بود) و در کمال ناباوری دیدم مثل سابق در کمتر از 1 دقیقه جواب تیکتو دادن .

خلاصه سرتونو درد نیارم منتقل شدیم به هاست دی ال و کلود فلر هم فعال بود اما تنظیمات فایروال رو به حالت نرمال برگردونده بودم ، امروز صبح رفتم کلود فلر رو چک کردم دیدم تو هر دقیقه 300-500 هزار بازدید داره ارسال میشه برای سایت ، دوباره تنضیمات فایروال رو عوض کردم که جلوی اتک رو بگیرم و سایت خودمو باز کردم دیدم هنوز بالاس (برام عجیب بود چون سنگین ترین اتک اخیر بود امروز)

بهشون تیکت زدم گفتم ما دوباره دیداس شدیم من فایروالو اوکی کردم ، منابع هاست مشکلی نداره ؟

کمتر از 30 ثانیه در جواب گفتن بله هاستتون مورد حمله بود (و هست) ماهم جلوی حمله رو گرفتیم .

همین جا بود که فهمیدم در مورد کم سواد بودن میزبان فا اشتباه نکردم ، در واقع این جواب درستی هست که یه هاستینگ حرفه ای در این مواقع بهتون بده ، بدون اینکه برای سایت مشکلی پیش بیاد یا حتی یه تیکت بزنن که مصرفتون به شدت رفته بالا ، جلوی حمله رو گرفتن .

بین اتک هایی که اخیرا بهمون زدن امروز سنگین ترینش بود و هنوز ادامه داره اما سایت همچنان بالاس ، بدون کندی و مشکل خاصی .

این جوابیه که خیال ادمو راحت میکنه :

ما سرور رو monitor می‌کنیم و اگر method تغییر کرد باز هم نسبت به مسدود کردن حملات اقدام لازم رو انجام می‌دیم

با احترام
رحیمی، کارشناس و مدیر فنی هاست دی ال

جمع بندی :
توصیه میکنم گول شعار های تبلیغاتی جذاب بعضیارو نخورین ، من تحت تاثیر همین شعار ها رفتم سراغ میزبان فا مواردی مثل سرورهای نسل 9 ، هارد nvme ، اس اس ال رایگان و... که همه اینهارو هاست دی ال با کیفیت خیلی بهتر و تیم متخصص و پشتیبانی عالی ارائه میده .

عذر میخوام طولانی شد اما شاید به درد یکی بخوره .

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
هاست دی ال همیشه جای خالی نداره ولی گزینه خوبیه وقتی سایتت بازدید خوبی گرفته باشه چون هم به هر سایتی هاست نمیدن و گزینشی عمل میکنن میزبان فا هم منم بررسی کردم خیلی غیر حرفه ای بنظر میان این وسط برای شروع هم نت افراز و پارس پک خوبه کارشون

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
دوست عزیز اشتباه از سمت شما بود که رفتین به سمت این هاستینگ های نوپا که همشون تبلیغات ریپورتاژ از سایت های خوب خریدن
اینا فکر کردن با تبلیغات میتونن مشتری رو بکشونن سمت خودشون ولی به فکر خدمات بعد از فروش سرویس نبودن
اینا یه مشت جوون 20 و خورده ای ساله هستن نمونه بارزش میتونین به صفحه اصلی میزبان فا وارد بشین و فیلمشو ببینین طرف بیسیم گرفته دستش و زیرش نوشته فرماندهی میزبان فا خخ
یا مثلا تو همین فیلم مصاحبه کارمنداشونو نیگا کنی همشون از روی متن حرف میزنن مخصوصا اون خانمه که تو دقیقه سه حرف میزنه از زیر دوربین متن رو روخوانی میکنه خخخ
هاست دی ال بهترین هاستینگ در ایران هست و هیچکدومن به گرد پاش نمیرسه حتی بهترینارو تجربه کردم
همین رحیمی که از پشتیبانای هاست دی ال هست سواد و تخصص فوق العاده ای در این زمینه داره و تمامی تیکیت های هاست دی ال در کمتر از دو دقیقه حتی روزهای خاص مثل سال تحویل عاشورا به همین منوال هستش
یک مورد دیگم هست که باید عرض کنم این هست هاست دی ال مال شرکت آسیا تک هستش و پشتیبانی و تمامی عوامل داخل ساختمان مرکزی اسیا تک که سرورهاشونم اونجا قرار داره هست و همه چیز صفر تا صدش مال خودشونه
ولی این هاستینگ های نوپا مثل همین میزبان فا سرورهای سخت افزاریشون رو اماده میکنن و به دیتاسنترهایی مثل افرانت و اسیا تک و مخابرات میدن مثلا دیتاسنتر همین میزبانفا افرانت هستش . پس مسلما هاست دی ال از این نظر عالیه
هاست دی ال همیشه جای خالی نداره ولی گزینه خوبیه وقتی سایتت بازدید خوبی گرفته باشه چون هم به هر سایتی هاست نمیدن و گزینشی عمل میکنن میزبان فا هم منم بررسی کردم خیلی غیر حرفه ای بنظر میان این وسط برای شروع هم نت افراز و پارس پک خوبه کارشون
هاست دی ال گزینشی عمل میکنه و به دنبال سایت های پربازدید با وبمسترهای حرفه ای میگرده فک کن هزار تا سایت نوپا با وبمسترای بچه مدرسه میزبانی بکنه باید هزار نفر تو پشتیبانی جواب اینارو بدن درامدزایی هم نداره براشون
هیچ لزومی نداره یه هاستینگ حرفه ای بیاد سایت های یه مشت بچه مدرسه ای رو که روش مانور میدن رو میزبانی کنه اینام به علت عدم حرفه ای بودن چپ راست تیکیت میدنو و وقتشتیبان رو میگیرن

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ولی این هاستینگ های نوپا مثل همین میزبان فا سرورهای سخت افزاریشون رو اماده میکنن و به دیتاسنترهایی مثل افرانت و اسیا تک و مخابرات میدن مثلا دیتاسنتر همین میزبانفا افرانت هستش . پس مسلما هاست دی ال از این نظر عالیه
اصلا وقتی این تازه اومده بود من تو بحث و گفت گو یه عکسی از پلنشون گذاشته بودم مثلا نوشته بودن روی یه سرور 200 تا سایت داریم بعد محاسبه میکردی منابعی که برای هر یوزر نوشته بودن با مشخصات سرور جور در نمیومد !

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
پارس پک جزء سرویس های محبوب منه و خیلی سالم هست که دارم باهاشون کار میکنم ، پشتیبانیشون عالیه و تنها مشکلی که در ارتباط با پارس پک وجود داره سرویس های هاستینگش اونچنان بروز نیست ، من از خودشونم سوال کردم در ارتباط با هاست ابری گفتن تعدادی از سرور ها هنوز از هارد HDD استفاده میکنه ، اما برای تهیه سرور گزینه ایده عالی هست .
پنل منحصر به فرد و مخصوص خودش رو داره که من خیلی دوسش دارم .

دوست عزیز اشتباه از سمت شما بود که رفتین به سمت این هاستینگ های نوپا که همشون تبلیغات ریپورتاژ از سایت های خوب خریدن
اینا فکر کردن با تبلیغات میتونن مشتری رو بکشونن سمت خودشون ولی به فکر خدمات بعد از فروش سرویس نبودن
اینا یه مشت جوون 20 و خورده ای ساله هستن نمونه بارزش میتونین به صفحه اصلی میزبان فا وارد بشین و فیلمشو ببینین طرف بیسیم گرفته دستش و زیرش نوشته فرماندهی میزبان فا خخ
یا مثلا تو همین فیلم مصاحبه کارمنداشونو نیگا کنی همشون از روی متن حرف میزنن مخصوصا اون خانمه که تو دقیقه سه حرف میزنه از زیر دوربین متن رو روخوانی میکنه خخخ
هاست دی ال بهترین هاستینگ در ایران هست و هیچکدومن به گرد پاش نمیرسه حتی بهترینارو تجربه کردم
همین رحیمی که از پشتیبانای هاست دی ال هست سواد و تخصص فوق العاده ای در این زمینه داره و تمامی تیکیت های هاست دی ال در کمتر از دو دقیقه حتی روزهای خاص مثل سال تحویل عاشورا به همین منوال هستش
یک مورد دیگم هست که باید عرض کنم این هست هاست دی ال مال شرکت آسیا تک هستش و پشتیبانی و تمامی عوامل داخل ساختمان مرکزی اسیا تک که سرورهاشونم اونجا قرار داره هست و همه چیز صفر تا صدش مال خودشونه

هاست دی ال گزینشی عمل میکنه و به دنبال سایت های پربازدید با وبمسترهای حرفه ای میگرده فک کن هزار تا سایت نوپا با وبمسترای بچه مدرسه میزبانی بکنه باید هزار نفر تو پشتیبانی جواب اینارو بدن درامدزایی هم نداره براشون
هیچ لزومی نداره یه هاستینگ حرفه ای بیاد سایت های یه مشت بچه مدرسه ای رو که روش مانور میدن رو میزبانی کنه اینام به علت عدم حرفه ای بودن چپ راست تیکیت میدنو و وقتشتیبان رو میگیرن
دقیقا نکته همینجاس که اشتباه از من بود و قصدم از زدن این تاپیک هم همین بود .
شما الان تو گوگل سرچ کنی بهترین هاستینگ ایرانی با تعداد زیادی مقاله تو سایتهای مختلف مواجه میشی که همشون هم سایتهایی هستن که به نوعی مراجع آموزشای وردپرس و سئو و کلا وبمستری هستن ، تو همه این مقالات میزبان فا توصیه شده ، توسط ادم های شناس تو نت ایران میزبان فا توصیه شده و همه اینها باعث میشه ادم به این فکر بکنه که خب حتما یه امتیازی داره و ترغیب بشه که تستش بکنه .
در مورد اون ویدیو هم تو پست اول گفتم با دیدن اون ویدیو کلا نا امید شدم ازشون و بعد هم سر جریان دیداس کاملا مطمئن شدم اینا سواد و تجربه کافی برای هندل کردن یه دیداس ساده رو هم ندارن .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اما خب در کل میشه یه جورایی نیمه پر لیوان رو هم دید .
یه نکته وجود داره و اونم اینه که میزبان فا تو هرچی ضعیف باشه ، تو مارکتینگش خیلی خوب عمل کرده .
توضیح نویسی برای خدماتش جذابه و تبلیغاتی هم که انجام میده هدفمند و اصولیه .

b.soshiant

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بزرگترین مشکل (یا شاید هم مزیت) هاست دی ال اینه که محدود کار میکنه. خیلی از سایت ها رو قبول نمیکنن برای خدمات دهی

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان من الان روی میزبان فا هستم ، برای سایتی با آی پی 1500 تا 3000 کدوم هاست رو پیشنهاد میدید تا کوچ کنم ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بزرگترین مشکل (یا شاید هم مزیت) هاست دی ال اینه که محدود کار میکنه. خیلی از سایت ها رو قبول نمیکنن برای خدمات دهی
البته الان فکر نمیکنم خیلی رو این مورد حساس باشن ، چون تو سایتشون پلن هاست 5 گیگ هم دارن ، فکر میکنم بیشتر از خود سایت رو وبمستر حساس باشن برا همینم ثبت سفارش فقط تیکتیه ، یه سری سوال و جواب میکنن که ببینن چقدر اطلاعات داری که بعدا سر هر مسئله کوچیکی تیکت نزنی.
دوستان من الان روی میزبان فا هستم ، برای سایتی با آی پی 1500 تا 3000 کدوم هاست رو پیشنهاد میدید تا کوچ کنم ؟
هاست دی ال
پارس پک
ایران سرور

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
البته الان فکر نمیکنم خیلی رو این مورد حساس باشن ، چون تو سایتشون پلن هاست 5 گیگ هم دارن ، فکر میکنم بیشتر از خود سایت رو وبمستر حساس باشن برا همینم ثبت سفارش فقط تیکتیه ، یه سری سوال و جواب میکنن که ببینن چقدر اطلاعات داری که بعدا سر هر مسئله کوچیکی تیکت نزنی.
نه نمیدن به سایت های کم بازدید و اینکه کلا هاست ایران جا ندارن

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
پارس پک که خیلی پنل افتضاحی داره هیچ چیزش فعال نیست بنظرم هاستش منسوخ شدست سروراشو اطلاع ندارم پشتیبانی 24 ساعته هم نداره
هاست دی ال عالیه ولی یکم بی اعصابن خودتون هم بکاپ باید بگیرین چون ممکنه سایتتون که چیزتر بششه بکاپ ندن
ایران سرور هم به نظرم فقط دفتر دستکه هاست پربازدیدشون رو تست کردم زیاد جالب نبود البته پارسال تست کردم جدیدا تست نکردم
نت افرازم بد نیست ولی یهو میگن ارتقا بدید برای سایتای متوسط خیلی خوبه
سون هاستم برای سایتای متوسط خوبه
دو تا هاستینگ دیگه هم هستن که زیاد معروف نیستن ولی عاااالی کار میکنن اینا رو نباید معرفی کنی تا کیفیتشون همینجوری خوب بمونه :p:)

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چند بار توی همین انجمن هم نوشته بودم.
میزبان فا برای یک بک آپ 50 مگابایتی از من 80 هزار تومن خسارت میخواست.
میگفت پول تمدید هاست + خسارت عدم تمدید.
---
طبق تجربه ای که داشتم میزبان فا یک هاستینگ بی کیفیت و غیر حرفه ای است./

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
چند بار توی همین انجمن هم نوشته بودم.
میزبان فا برای یک بک آپ 50 مگابایتی از من 80 هزار تومن خسارت میخواست.
میگفت پول تمدید هاست + خسارت عدم تمدید.
---
طبق تجربه ای که داشتم میزبان فا یک هاستینگ بی کیفیت و غیر حرفه ای است./

ببینین تمامی سایت های هاستینگ اگه سرویستون تموم بشه بک اپ نمیدن این یک روال برای تمامی هاستینگ هاست
اگه تاریخ تمدید سرویستون تموم بشه و بک اپ ازش بخواین باید اول فاکتور اونو واریز کنی و تمدیدش کنی تا بهت بک اپ بدن من ده ساله توی نت تجربه دارم از اول همین بوده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ببینین تمامی سایت های هاستینگ اگه سرویستون تموم بشه بک اپ نمیدن این یک روال برای تمامی هاستینگ هاست
اگه تاریخ تمدید سرویستون تموم بشه و بک اپ ازش بخواین باید اول فاکتور اونو واریز کنی و تمدیدش کنی تا بهت بک اپ بدن من ده ساله توی نت تجربه دارم از اول همین بوده
منم طبق تجربه ام هم گفتم هاست رو تمدید میکنم.
قیمت هاستش اون موقع 10 هزار تومن بود از من 80 هزار تومن پول میخواستن.
من 2 ماه سرویس تمدید نکرده بودم. میگیم 20 هزار تومن

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
منم طبق تجربه ام هم گفتم هاست رو تمدید میکنم.
قیمت هاستش اون موقع 10 هزار تومن بود از من 80 هزار تومن پول میخواستن.
من 2 ماه سرویس تمدید نکرده بودم. میگیم 20 هزار تومن
مسخره

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من چندین بار برام پیش اومده توی ایران سرور و پارس پک بعد از پایان دوره سرویسم ازشون بک آپ گرفتم و بدون هیچ هزینه ای بهم دادن .
در واقع الان اولین باره شنیدم برای تحویل بک آپ باید هاست تمدید بشه .
اگه قرار باشه هاست تمدید بشه که خود یوزر بک آپش رو برمیداره ، وقتی از هاستینگ درخواست میکنه که بهش بک آپ بده یعنی نمیخواد سرویس رو تمدید کنه .

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
من چندین بار برام پیش اومده توی ایران سرور و پارس پک بعد از پایان دوره سرویسم ازشون بک آپ گرفتم و بدون هیچ هزینه ای بهم دادن .
در واقع الان اولین باره شنیدم برای تحویل بک آپ باید هاست تمدید بشه .
اگه قرار باشه هاست تمدید بشه که خود یوزر بک آپش رو برمیداره ، وقتی از هاستینگ درخواست میکنه که بهش بک آپ بده یعنی نمیخواد سرویس رو تمدید کنه .

وقتی دورت تموم شده و چند روز ازش گذشته بک اپ نمیدن میگن اول تمدید کن بعد بک اپ بدیم روالش اینطوریه حالا پارس پک یا ایران سرور لطف میکنن دلیل نمیشه

sabaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بنده هم تجربه ای مثل شما در استفاده از میزبان فا و پارس پک و... داشتم
آقای رحیمی در هاست دی ال به شدت حرفه ای هستن و می تونم به جرئت بگم مثل ایشون در ایران واقعا وجود نداره
ما مشکلاتی داشتیم که ایشون به راحتی برطرف کردن و در مجموع بسیار دقیق و در کمترین زمان ممکن پاسخگو هستند

بالا