با سلام خدمت دوستان برام سوال شده که داشتن یه شریک که با فرض ماهر بودن هم باشه تو یک سایت خوب هست یا بد چون می خوام این سایت رو دستی و حرفه ای کار کنم و مطالب واقعا گلچین توش بزارم دوستانی که تجربه کاری در این مورد دارند ممنون میشم راهنمایی کنن
داشتن شریک سختی ها و بدیهای خودشو داره. خودم قبلا تجربه بدی در این زمینه داشتم.با سلام خدمت دوستان برام سوال شده که داشتن یه شریک که با فرض ماهر بودن هم باشه تو یک سایت خوب هست یا بد چون می خوام این سایت رو دستی و حرفه ای کار کنم و مطالب واقعا گلچین توش بزارم دوستانی که تجربه کاری در این مورد دارند ممنون میشم راهنمایی کنن
این ضرب المثل در عین معروف بودن 100% اشتباه ...از قدیم گفتن شریک اگه خوب بود خدا میگرفت !
این ضرب المثل در عین معروف بودن 100% اشتباه ...
چرا ؟
چون کسی شریک میگیره که نقص داشته باشه و با گرفتن شریک خودش رو تکمیل میکنه تا به هدف برسه . مثلا پول نداره , تخصص نداره , رابطه نداره , ...
اما خدا طبق اون چیزی که در ادیان داریم کامله و همه کاری میتونه انجام بده , پس اصلا شریک نیاز نداره
از نظر من شراکت خوبه به شرطی که اصولی جلو برید و علاوه بر اون مکمل شما باشه , حتی میشه بیشتر از 2 نفر هم باهم شریک بشن
سلام میرسونه داداشخرید و فروش ملک در چه حاله ؟![]()
این ضرب المثل در عین معروف بودن 100% اشتباه ...
چرا ؟
چون کسی شریک میگیره که نقص داشته باشه و با گرفتن شریک خودش رو تکمیل میکنه تا به هدف برسه . مثلا پول نداره , تخصص نداره , رابطه نداره , ...
اما خدا طبق اون چیزی که در ادیان داریم کامله و همه کاری میتونه انجام بده , پس اصلا شریک نیاز نداره
از نظر من شراکت خوبه به شرطی که اصولی جلو برید و علاوه بر اون مکمل شما باشه , حتی میشه بیشتر از 2 نفر هم باهم شریک بشن