• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داشتن شریک در یک سایت (خوب یا بد) ؟

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت دوستان برام سوال شده که داشتن یه شریک که با فرض ماهر بودن هم باشه تو یک سایت خوب هست یا بد چون می خوام این سایت رو دستی و حرفه ای کار کنم و مطالب واقعا گلچین توش بزارم دوستانی که تجربه کاری در این مورد دارند ممنون میشم راهنمایی کنن

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با سلام خدمت دوستان برام سوال شده که داشتن یه شریک که با فرض ماهر بودن هم باشه تو یک سایت خوب هست یا بد چون می خوام این سایت رو دستی و حرفه ای کار کنم و مطالب واقعا گلچین توش بزارم دوستانی که تجربه کاری در این مورد دارند ممنون میشم راهنمایی کنن
داشتن شریک سختی ها و بدیهای خودشو داره. خودم قبلا تجربه بدی در این زمینه داشتم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
از قدیم گفتن شریک اگه خوب بود خدا میگرفت !

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
از قدیم گفتن شریک اگه خوب بود خدا میگرفت !
این ضرب المثل در عین معروف بودن 100% اشتباه ...
چرا ؟
چون کسی شریک میگیره که نقص داشته باشه و با گرفتن شریک خودش رو تکمیل میکنه تا به هدف برسه . مثلا پول نداره , تخصص نداره , رابطه نداره , ...
اما خدا طبق اون چیزی که در ادیان داریم کامله و همه کاری میتونه انجام بده , پس اصلا شریک نیاز نداره :D
از نظر من شراکت خوبه به شرطی که اصولی جلو برید و علاوه بر اون مکمل شما باشه , حتی میشه بیشتر از 2 نفر هم باهم شریک بشن

آیدیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
149
چرا ؟
چون کسی شریک میگیره که نقص داشته باشه و با گرفتن شریک خودش رو تکمیل میکنه تا به هدف برسه . مثلا پول نداره , تخصص نداره , رابطه نداره , ...
اما خدا طبق اون چیزی که در ادیان داریم کامله و همه کاری میتونه انجام بده , پس اصلا شریک نیاز نداره :D
از نظر من شراکت خوبه به شرطی که اصولی جلو برید و علاوه بر اون مکمل شما باشه , حتی میشه بیشتر از 2 نفر هم باهم شریک بشن

خرید و فروش ملک در چه حاله ؟ :D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چرا ؟

نه اتفاقا برعکس ! ببینید قدیمیا برای نشان دادن عمق و اهمیت پند نهفته در ضرب المثل از این شخصیت ها به کار میبردن مثلا تو مثال بالا خدا
یا مثلا میگن شهر که شلوغ شه قورباغه هفت تیر میکشه ! قورباغه مگه هفت تیر میکشه ؟ منظورش اینه که مفهوم معنای پند رو مخاطب بهتر درک کنه
در مورد شریک هم هر کسی که یکبار شراکت کرده باشه حرفای خوبی برای گفتن داره . شراکت درجات داره و بدترینش شراکت فامیلی هست
ما دوستی داریم که همین مثال شما بود ! سرمایه نهایی برای تکمیل پروژه نداشت ! با فامیلشون شریک شد و پروژه رو پیش هم برد و مشکلش حل شد ! ولی 2 ساله دادگاه و پاسگاه و .... شکایت و شکایت کشی براش خیلی گرون تموم شد انقدر که شاید مجبور بشه ضرر سنگین تری نسبت یه حل مشکلش بده !

شراکت در کل خوب نیست ! اگرم کسی خواست از روی ناچاری شراکت کنه باید با چشم باز باشه

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من تا حالا تو نت با هر کسی شریک شدم سود برام داشت و خوب بود
خارج نت نه :D

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
از زبون خودم : بستگی به طرف و خودت داره .
باید جنبشم وجود داشته باشه .
اگه بتونی اعتماد داشته باشی و صبر و حوصله هم داشته باشی 100% جواب میده .
شناخت طرف مقابل هم خیلی مهمه .
از زبون یکی از دوستان که در یاهو بهم پی ام داده عرض میکنم خدمتتون : الان چند روزه یک نفر پیشنهاد شراکت بهم داده تو سایت موزیکش .
خودش هاستینگ داره و سایت روی هاست ایران و سرور و همه چیش اوکیه .قالب اوکیه .300 تا پست هم گذاشته شده که 10 تا هم من نذاشتم و بقیش رو اون .(شاید تا سایت به جایی برسه 1000 تا پست گذاشته بشه داخلش که من به 50 هم نرسونمش)
دلیل اصلیشم اینه که اعتماد داره و حالا شاید من وقتم تو یه کاری کم باشه اما رابطم و تجربم میچربه و میدونه اگه سایت به جایی برسه من میتونم به درامد خوبی برسونمش .
برداشتم اینه که طرف خودش وقت داشته اما تجربه نداشته و اینجوری خودشو با یه آدم قابل اعتماد تکمیل کرده (همون زن و شوهر که مکمل هم هستند :D)

حالا راست و دروغش هم بماند بر گوینده تجربه (بنده فقط منتقل کردم)
یاعلی

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من میتونی برای اینکه کارتون خوب پیش بره و شریک هم داشته باشی و استقلال هر دو حفظ بشه، دو تا سایت بزنید، هر کدوم مسئول یک کار باشه، درآمد هردو سایت تقسیم بر دو بشه ولی اگه به یک نقطه رسیدین که خواستین از هم جدا بشید، با صلح و صفا، هرکی مسئول سایت خودش

بالا