• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داغ داغ: بازی های play station این بار برای Pocket PC !

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام عزیزان
امروز می خوام بازی های playstation رو برای ppc بذارم.
مطمئنم این رو تا حالا هیچ جا ندیده بودید

این کار با استفاده از یک شبیه ساز با نام Playstation on PPC انجام میشه. :)

post-96518-1213193299.gif

ابتدا فایل شبیه ساز را دانلود کنید. :)

دانلود شبیه ساز با حجم 3.5 مگابایت

نحوه نصب:
پوشه fpsece0095 را هرجا دوست دارید در مموری کارتتون کپی کنید.

نحوه استفاده از بازی ها:
کل بازی همراه فایل های iso - bin و...را در زیر پوشه از جایی که شبیه ساز رو کپی کردید به صورت زیر کپی کنید:
کد:
fpsece0095/isos

نیازمندی ها:
1.برای این بازی ها توصیه میشه پردازنده گوشیتون حداقل 300Mhz باشه اگر این طور نیست می تونید cpu گوشیتون رو overcolock کنید.

2.نیاز به فضای کافی روی مموری کارت هست. :grin:

بهترین کارایی برای گوشی های با مشخصات زیر است:
cpu 400Mhz به بالا و مموری کرت بالای 1 گیگابایت..

در ضمن این شبیه ساز از بازی های iso به صورت PAL & NTSC پشتیبانی می کند. :)

توجه: این سری بازی ها توسط Professional و برای سایت Mobile4Persian.com تهیه شده.هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز می باشد. :-o :D
hi.gif

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
خب بریم سراغ معرفی بازی ها: :)
دوستان همین اول بگ این حجمی دانلودی که من میگم وقتیه که بازی رو از zip خارج کنید و حجم دانلودش کمتره مثلا این بازی که گفتم 30 مگابایت ماله وقتی هست که بریزید روی گوشی و در حالت zip فقط 7 مگابایت هست. :)

اولیش واقعا عالیه و سریع کار می کنه و Wipeout 2097 نام داره. :)

post-96518-1213193853.jpg

لینک دانلود با حجم 30 مگابایت

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به به . خیلی ممنون از معرفی.
حتما تست میکنم ببینم چجوریه.
البته میترسم به سرنوشت COD دچار بشم که یه مدت مارو از کارو زندگی انداخت!

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
نه مطمئن باشید اگه در overclock زیاده روی نکنید اتفاقی نمی افته.
من خودم تست کردم.:D

bibal

Registered User
لایک‌ها
3
کیفیت همانند خود پلی استیشن هست ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کیفیت همانند خود پلی استیشن هست ؟

بازی ها تست شد .

همه Ok هستند .

سی پی یو دستگاه من 520 با اورکلاک 640 مگاهرتزی هستش . اما فری رم در حد ـ 20 مگ رو هم فراموش نکنید .

ضمناً بعد از تشکر بابت زحمتی که کشیدید و معرفی کردید . می خواستم بدونم چرا لایسنس این برنامه ها رو متعلق به سایت ( موبایل فور پرشین ) میدونید ؟

در صورتی که اشخاص دیگر زحمت تهیه اولیه اون رو کشیدند .

اینجا رو هم یک نگاه بندازید http://www.mobilesmania.com/forum/index.php?showtopic=54539&pid=498093&st=0&#entry498093

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
دوست عزیز بله درسته ولی وقتی فایل های اصلیش رو من آپلود می کنم و آموزشش رو من می نویسم می خواید تا لایسنسش رو بنویسم کجا؟:blush:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز بله درسته ولی وقتی فایل های اصلیش رو من آپلود می کنم و آموزشش رو من می نویسم می خواید تا لایسنسش رو بنویسم کجا؟:blush:

من بخاطر معرفی کردن برنامه و ترجمه متن به زبان فارسی ازتون تشکر کردم اما ...

از هر فرصتی برای تبلیغ سایتتون ( البته نمیدونم ماله شماست یا فقط توش فعالیت میکنید ) استفاده میکنید.

جالبه بدونید که من از هیچ کدوم از لینک های سایت شما موفق به دانلود نشدم . بنا براین به سراغ سرچ در سایت های خارجی رفتم و نهایتاً اون سایت ـ مشابه رو دیدم.

در نهایت باز هم میگم کاره خوبی میکنید باز هم ادامه بدید اما بحث تبلیغات و لایسنس برنامه های دیگه رو از پستهاتون حذف کنید بهتره .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

blue galaxy جان اين برنامه چندين ماهه كه اينجا معرفي شده و بحث هاي زيادي هم راجع به راه اندازي neverhood معروف كه براي پردازنده 200 مگ من كار نكرد اينحا داشتيم ! و گيم هايي مثل mortal combat و .. هم داده شده اينه كه كپي رايت ...
اما در كل من مي دونم اينكه اعصاب گردوندن فروم داشته باشي جقدر سخته !‌پس لااقل همين كپي رايت مي تونه معادل خسته نباشيد باشه !

در ضمن من با پردازنده 200 مگ P3300 مورتال كومبات رو اجرا كردم،‌ام شايد بهتر بود بگيم مينيمم نياز منديش براي بازي راحت داشتن كيبور روي PPC هست ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان انقدر به ایشون گیر ندید اصلا نیازی به سرچ نداشت همون عکس هایی که ایشون گذاشته بود رو لینکشون رو میدیدی معلوم بود که از کجا هست من خودم دیروز میخواستم لینک اون تالار رو بدم ولی گفتم شاید ایشون ناراحت بشه پست نکردم مطلب رو

ایشون زحمت کشیده و یک مطلبی رو پیدا کرده میتونست اینجا هم نزاره و فقط تو فروم خودش بزاره
ولی همین که زحمت کشیدن و برای بچه های اینجا هم گذاشتن جای تشکر داره :blush::cool:

امیدوارم کسی از حرف های من ناراحت نشه چون فقط قصد من اینه که اینجا پر بار تر بشه و کاربرای بیشتری فعالیت داشته باشن

چون به نظرم ایشون( Professional )با این برخورد ما یه مقداری از اینجا زده بشه و فعالیتش کم تر بشه

البته هم بگم که من خودم چند ماه پیش شدیدا به ایشون گیر داده بودم که با وساطت دکتر و دلایلی که ایشون اوردن قضیه تموم شد من هم به خاطر حرف دکتر این جوری گفتم :happy:

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
من حرفی ندارم.
فقط این رو بدونید دوستانی که این آموزش رو دیدند حتی در موبایلستان هم منبع رو سایت من ذکر کردند .
من هیچ ادعایی ندارم که بگم این ها رو خودم درست کردم و فقط معرفیشون کردم.
در جواب دوستمون bodybuilder2 باید بگم ممکنه لینک های قبلی مشکلی پیدا کرده باشند.
که اونم دلیلش دانلود زیاد بود که مجبور شدم host ام رو عوض کنم ولی الآن 95 درصد فایل های attach شده در انجمن ما سالم هستند و تازگی ها من برای این که بتونم برنامه ها رو اینجا هم قرار بدم که دوستان نگند لینک خودت رو میدی در rapidshare آپلود می کنم فقط برای راحتی شما عزیزان.;)
با تشکر از دوستمون hossein505 :D

دوستان این هم که زیاد سر نمی زنم دلیلش مشغله زیاد نه هیچ چیز دیگه من همیشه از اینجا خیلی چیزها یاد گرفتم.
موفق باشید.

Last edited:
بالا