MEHDIshop
Registered User
بسم الله الرحمن الرحیم
دامنه یو پاتوق با اسپل upatogh
مختصر عبارت you patogh
معنا : پاتوق شماها
----------------
نکته جالب اینکه هم دات کام و هم دات آی آرش ثبت شده
upatogh.ir
upatogh.com
یعنی کسانیکه قصد کار روی دامنه را دارند بسیار امتیاز بزرگی است که هر دو پسوند ثبت شده
--------------
مناسب برای سایت های تفریحی
سایت های جامعه مجازی
و . . .
--------------
انقضا : یک سال دیگر ( تازه ثبت شده و این هم نکته مثبتش هست بابت تاریخ تمدید )
--------------
قیمت پایه هر دو دامنه با هم 50 تومن ( upatogh.ir upatogh.com ) به علت وجود دو دامنه این قیمت گذاشته شده
گام افزایشی = 3 تومن
واگذاری = 72 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
-------------
قیمت خارج از مزایده = 250
توجه : به علت ناب بودن دامنه و اینکه انتظارم این بود که قیمت بالا بدم ( اما می دونستم تو این فروم این قیمت ها نمی خرند یهویی
) قیمت خارج از مزایده را کمی بالاتر می گم چون هم دو تا پسوندش باهم آزاده که این خیلی پوئن مثبته و هم فکر نمی کردم ثبت نشده باشه
دامنه یو پاتوق با اسپل upatogh
مختصر عبارت you patogh
معنا : پاتوق شماها
----------------
نکته جالب اینکه هم دات کام و هم دات آی آرش ثبت شده
upatogh.ir
upatogh.com
یعنی کسانیکه قصد کار روی دامنه را دارند بسیار امتیاز بزرگی است که هر دو پسوند ثبت شده
--------------
مناسب برای سایت های تفریحی
سایت های جامعه مجازی
و . . .
--------------
انقضا : یک سال دیگر ( تازه ثبت شده و این هم نکته مثبتش هست بابت تاریخ تمدید )
--------------
قیمت پایه هر دو دامنه با هم 50 تومن ( upatogh.ir upatogh.com ) به علت وجود دو دامنه این قیمت گذاشته شده
گام افزایشی = 3 تومن
واگذاری = 72 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد
-------------
قیمت خارج از مزایده = 250
توجه : به علت ناب بودن دامنه و اینکه انتظارم این بود که قیمت بالا بدم ( اما می دونستم تو این فروم این قیمت ها نمی خرند یهویی
تذکر :
از کلیه صاحب نظران و متخصصان امر اسپم عاجزانه تقاضا دارم از آلوده کردن تاپیک به شدت خود داری نمایند ( خودمونی بگم ؟ این تاپیک مال نظر نیست مال اعلام نرخ از طرف شماست همین)
پیشاپیش تشکر و قدر دانی
از کلیه صاحب نظران و متخصصان امر اسپم عاجزانه تقاضا دارم از آلوده کردن تاپیک به شدت خود داری نمایند ( خودمونی بگم ؟ این تاپیک مال نظر نیست مال اعلام نرخ از طرف شماست همین)
پیشاپیش تشکر و قدر دانی