• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین با ترافیک و پیج رنک 5 به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می شود

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
یادمه یه آقایی با نام کاربری Vahidrk ( شبیه این بود ) چند وقت پیش میگفت که این سایت مال اون بوده و با یه نفر در گوگل شریک بوده که طرف دومین و درامد سایت رو بالا کشیده و کلیه اطلاعات Whois رو هم تغییر داده . درسته ؟

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دامنه زماني يك سايت درست حسابي بود كه نمودار الكساش رو مي بينيد . اما به دليل مشكلات اساسي بين شريك ها ( كه يك طرف شراكت من بودم ) سر كل كل افتاديم و هر كسي سعي كرد بيشترين قسمت از ترافيك رو تخليه كنه برا خودش و خيلي مسائل و مشكلات ديگه ....
خيلي وقت پيش اين اتفاق افتاده بود اما تا بحال دومين رو نفروختم به چند دليل
مهم ترين دليلش اين بود كه گوگل و ادبرايتي كه رو اين دامين بود كلي توش پول بود و دعوا بر سر مالكيت اكانت گوگل و ادبرايت بود ( حالا بماند كه َآخرش هم هيچ كدوم از طرفين نتونسن پول رو بگيرند )
تا بحال براي اينكه تكليف اون پول مشخص بشه دومين رو نگه داشته بودم .
مورد بعدي مشكلات و ضرر هايي بود كه سر اون سايت كشيديم با شريكمون يه طوريه كه ديگه نميخوام حتي تو اكانت godaddy نگهش دارم و يادم بيافته چه ضرر بزرگي رو متحمل شدم .
مورد آخر هم اينه كه از گوگل و ادبرايت چيزي نسيبمون نشد . لااقل از فروش دومين يه قسمت كوچك از ضرر جبران شه .
سايت ويدئو بوده قبلا ( سايت خصوصا سكسي نبوه . همه نوع ويدئو داشته Adsense هم داشته )
دومين هيچ مشكلي نداره و هركس بخواد براش ترنسفر مي كنيم يا به اكانت godaddy پوش ميديمش .
دفعه قبلي كه مي خواستيم بفروشيمش مي گفتن بعضي ها كه زود بده بره كه گوگل PR آپ ديت كنه ديگه 5 نمي مونه اما من به سايتي كه روش كار كردم مطمئنم و ديديد كه اخيرا گوگل pr به روز كرد و همچنان 5 هست .

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یادمه یه آقایی با نام کاربری Vahidrk ( شبیه این بود ) چند وقت پیش میگفت که این سایت مال اون بوده و با یه نفر در گوگل شریک بوده که طرف دومین و درامد سایت رو بالا کشیده و کلیه اطلاعات Whois رو هم تغییر داده . درسته ؟

خودم بودم .
زماني بود كه مي خواستيم ترافيك تخليه كنيم !

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
45 نهایت 50 چون احتمال زیاد adsense google اینو بلک لیست کرده و نصب نمیشه

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این دومین چیزه منحصر به فردی نیست
ترکیب های خیلی بهتری می شود در اینترنت پیدا کرد

با توجه به این که مشخص نیست که ویزیتور های این دومین را چه کسانی تشکیل می دانند و قبلا این دومین رو چه سروره قرار داشته و ویزیتور ها به چه شکل و از کجا واردش می شدند لذا صرفا بالا بودنه Rank آن در گوگل یا الکسا
دلیل بر بالا بودن قیمت دومین نیست
با استفاده از ترفند های full text box و Mass Link شبکه هایی از سایت ها در موتور جستجوی گوگل بوجود می آورند که فاقد هیچ گونه محتوایی هست و صرفا روبات جستجو گر گوگل را فریب می دهد و سایت خود را در نتایج اولیه جستجو بالا می آورد در حالی سایت فقط تشکلیل شده از دیکشنری از کلمات و تعداد زیادی لینک هست
بعد از گذشت چند ماه Page Rank آن مقدار قابل ملاحظه افزایش پیدا می کند

این دومین با کل سایت دارای ارزش می باشد چون خود دومین صرفا یک نام خیلی معمولی هست

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
45 نهایت 50 چون احتمال زیاد adsense google اینو بلک لیست کرده و نصب نمیشه

اين قيمت رو فكرشو هم نكنيد ! چون الان رو godaddy تا سال 2011 تمديد شده دومين !

يه خواهشي كه دارم اينه كه بر پايه حدس و گمان حكم صادر نكنيد !
چي باعث شد فكر كنيد جزو بلك ليست google است ؟ من براتون رو اين دامين يه صفحه مي ذارم كه توش adsense نمايش داده بشه تا ببينيد كه جزو بلك ليست هم نيست .

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دومین چیزه منحصر به فردی نیست
ترکیب های خیلی بهتری می شود در اینترنت پیدا کرد

با توجه به این که مشخص نیست که ویزیتور های این دومین را چه کسانی تشکیل می دانند و قبلا این دومین رو چه سروره قرار داشته و ویزیتور ها به چه شکل و از کجا واردش می شدند لذا صرفا بالا بودنه Rank آن در گوگل یا الکسا
دلیل بر بالا بودن قیمت دومین نیست
با استفاده از ترفند های full text box و Mass Link شبکه هایی از سایت ها در موتور جستجوی گوگل بوجود می آورند که فاقد هیچ گونه محتوایی هست و صرفا روبات جستجو گر گوگل را فریب می دهد و سایت خود را در نتایج اولیه جستجو بالا می آورد در حالی سایت فقط تشکلیل شده از دیکشنری از کلمات و تعداد زیادی لینک هست
بعد از گذشت چند ماه Page Rank آن مقدار قابل ملاحظه افزایش پیدا می کند

این دومین با کل سایت دارای ارزش می باشد چون خود دومین صرفا یک نام خیلی معمولی هست

اولا كه اگر اين طوري كشكيه كه با اين ترفند ها PR بالا ببرند پس گوگل جمع كنه بره بهتره .
ثانيا اين دامين رو من نخواستم 20.000 دلار به قيمت سايتي كه يه روزي روش بود بفروشم كه .
هيچ ادعا اي هم ندارم كه آخرشه و اين حرفا . اما كسا يي كه اهل فن هستند مي دونند كه ارزش خودش رو داره جداي از چيزي كه يه زماني بوده .
من نمي دونم راهي هست كه بشه فهميد اين دامين مثلا 1 سال پيش PR چند بوده ؟ اگر راهي هست چك كنيد و مطمئن باشيد از اون موقع تا بحال همين رنك 5 رو داشته . ضمنا چند ماه پيش هم همينجا قرار بود بفروشم كه اون موقع هم 5 بود رنكش .
لطفا با مدرك صحبت كنيد و حدث و گمان هايتان را به عنوان حكم صادر نكنيد .

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دامین تازه ترنسفر شده و تا 60 روز نمی شه ترنسفرش کرد
پس Credit Card Holder صاحب قانونی دامین تا 60 روز هست یعنی تا زمانی که دامین مجددا ترنسفر بشه
البته با این تفاصیل مشخسه که چرا کسی تو SEDO الان دامین را نمی خره
در مورد User و Pass کنترل پنل دومین هم که صاحب کارت فقط کافیه یه ایمیل بفرسته به Godaddy تا Password ریست بشه و Legal Holder باقی می مانه
همچنین تو این 60 روز اگه خوده مالک دامین ترنسفر را انجام نداده باشد یعنی به صورت غیر قانونی اینکار صورت گرفته باشد با شکایت به Registare فعلی دامین برگشت داده می شود و شما هم ChargeBack می شوید

اگه مقصودتتان فروش هست که باید 60 روز صبر کنید تا امکان ترانسفر مجدد محیا بشه و اگر می خواهید قیمت آن را متوجه بشید که چیزه معقولی اینجا دریافت نمی کنید
پس از 60 روز باید با واسطه که می تواند Afternic یا Sedo باشد عمل واگزاری دویمن انجام بگیرد
چون در غیر اینصورت شخص که دامین را می خواهد ترنسفر کند بعد از ترنسفر کردنه دامین و گرفتن پول
عملیات ترنسفر را کنسل کند
رو این حساب از شرکت های واسطه استفاده می شود که این مشکلات بوجود نیاید

web87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس Credit Card Holder صاحب قانونی دامین تا 60 روز هست یعنی تا زمانی که دامین مجددا ترنسفر بشه
در مورد User و Pass کنترل پنل دومین هم که صاحب کارت فقط کافیه یه ایمیل بفرسته به Godaddy تا Password ریست بشه و Legal Holder باقی می مانه
همچنین تو این 60 روز اگه خوده مالک دامین ترنسفر را انجام نداده باشد یعنی به صورت غیر قانونی اینکار صورت گرفته باشد با شکایت به Registare فعلی دامین برگشت داده می شود و شما هم ChargeBack می شوید

اگه مقصودتتان فروش هست که باید 60 روز صبر کنید تا امکان ترانسفر مجدد محیا بشه و اگر می خواهید قیمت آن را متوجه بشید که چیزه معقولی اینجا دریافت نمی کنید
پس از 60 روز باید با واسطه که می تواند Afternic یا Sedo باشد عمل واگزاری دویمن انجام بگیرد
چون در غیر اینصورت شخص که دامین را می خواهد ترنسفر کند بعد از ترنسفر کردنه دامین و گرفتن پول

دوست عزيز اي كاش به دفعه قبلي كه دامين را همينجا گذاشته بودم براي فروش از بيانات شما فيض مي برديم . چون اون موقع دامين رو به گوددي ترانسفر نكرده بودم و روي آنلاين نيك لعنتي بود .
دامين فكر مي كنم بيش از 30 روز باشه كه توسط خودم از آنلاين نيك به گوددي ترانسفر شده . ( مي تونيد اين مورد را اگر كاربر پولي domaintools هستيد مشاهده كنيد و whois قبلي دامين را با فعلي مقايسه كنيد )
ضمنا من خودم يه زماني دامين زياد مي خريدم و 90 درصدشون رو هم كه رو گوددي بودند به اكانت خريدار انتقال مي داديم ( كه فرقي نمي كنه چه مدت از ترانسفرش گذشته باشه ) و ديگه اين يوزر پس و شكايت و اين چيزا رو نداره ...
بازهم اگر كسي اسرار داشته باشه كه به registrare ديگه اي ترانسفر كنه مشكلي نداره چند هفته براش صبر مي كنيم .
هدفم هم فقط فروش است تكرار مي كنم به پولش نياز دارم و اگر مي خواستم قيمتش رو ارزيابي كنم مطمئن باشيد PT را براي اينكار انتخاب نمي كردم چون متاسفانه همه فكر مي كنند يه كلكي تو كاره و مي خوايم سرشون رو كلاه بذاريم و يه كاسه اي زير نيم كاسه است !!
اين هم adsense روي اين دامنه تا اثبات بشه كه بلك ليست نيست :
http://www.yourvidi.com/adsense_test.html

fractal

Registered User
لایک‌ها
1

اینطور نیست،وقتی کسی یه دومین رو initial transfer یا اصطلاحا پوش میکنه کلیه حقوق قانونی خودش به اون دومین رو منتقل میکنه وآدرس ( whois ( billing address,registrant ,admin contact عوض میشه حتی تو این 60 اول external transfer هم غیر ممکن نیست خود من با مونیکر این کارو کردم البته من از گو ددی متنفرم چون اکانت ایرانیها رو خیلی راحت میبنده یه اکانت مو خیلی راحت بست که دومینهای با ارزشی توش داشتم..
اما درباره دومین شک نیست که ترافیک روز به روز کمتر میشه چون ترافیک تایپین نیست رنک الکسا تو سه ماه 96 درصد سقوط کرده
link popularity: http://www.bestcatalog.net/cgi-bin/...com&url2=&url3=&email=&submit=Generate+Report
که لینکاش مرغوب نیستن دو صفحه ایندکس شده تو گوگل هم بیشتر نداره
اورچر با اکستنشن هم 108 و بدون اکستنشن هم 270 که خیلی بد نیست
ترافیک هم تخمین نمیشه زد احتمالا زیر 20 هزار در ماه :
http://trafficestimate.com/results.asp
در باره واسطه هم میشه از یه واسطه ایرانی استفاده کرد:
http://www.easternex.com/
من 140 هزار پیشنهاد میکنم
یا اگه بخواید میتونم یه چند روز تو اسکنزو براتون پارک کنم(اگه درامدی هم داشت مال خودتون) گر چه پیشنهاد میکنم زیاد نگهش ندارید

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
قیمت خودتون برای این دومین چه قدر هست ؟

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اقاي web87 من باهاتون يه كاري دارم اگه ميشه به اي دي من پي ام بدين با تشكر .... شمشاد

id : designer977

بالا