• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنیهای مکبوک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان

با کسب اجازه از همه اساتید بد ندیدم یه تاپیک در این زمینه بزنم.

از اونجاییکه خودم مکبوک گرفتم و خب یه مقدار با یه سری مسائل نامتعارف برخورد کردم تصمیم گرفتم برای کمک و راهنمایی به بقیه دوستانی که احیانا این نوع لپتاپ رو میخرن این تاپیک رو ایجاد کنم.

امیدوارم کمکی بشه برای دوستان

در ضمن دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطفا من و بقیه دوستان رو بی بهره نذارند.

با تشکر از همه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولین قضیه ای که باهاش برخورد میکنید وقتی میخواید مکبوک بخرید. (چه ایر، چه پرو) اینه که ایا داخلش دی وی دی اسنو لئوپارد باشه یا نه.

از اونجاییکه من ندیدم این دی وی دی کپی شده یا کرک شدش موجود باشه اگه بر حسب شانستون این دی وی دی داخل پک سیستمون باشه 40 50 تومن سود میکنید. (قیمتش شنیدم همین حدود هست)

البته روی اکثر سیستمهای جدید این او اس نصب شده. اما خب برای من که اینطور نبود دی وی دیش رو گذاشته بودند توی پک

-----------
این دی وی دی و این او اس یه جایی نیاز میشه که در پست های بعدی میگم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب مکبوک یه پردازنده 2 هسته ای 64 بیتی داره و یکی از دلایلی که خود من رفتم سمتش همین قضیه 64 بیت بود.

پس خیلی حبفه که بخواید روش ویندوز 32 بیتی نصب کنید.

اون دی وی دی اسنو لئوپارد که قبلا عرض کرده بودم برای اینجا بود.

اگه روی سیستمون مک او اس معمولی نصب شده باشه شما نمیتونید به وسیله بوت کمپ ویندوز 64 بیتی نصب کنید.
باید حتما او اس رو به ورژن 10.6 ارتقا بدید تا این امکان میسر بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلیها که مکبوک رو میخرند نمیتونن زیاد با او اس مکینتاش کار کنند. (مثل خود من)

البته در قدرت اون او اس شکی نیست اما خب برای خود من ویندوز خیلی مهم هست. چون برنامه نویس هستم و با ویژوال استودیو کار میکنم.

چند تا نکته بگم: اگه ویندوز ایکس پی (من 32 بیتش رو نصب کرده بودم) روی سیستم نصب کنید فقط 2.79 گیگا بایت رم رو از 4 گیگا بایت موجود میشناسه.

البته من دلیلش رو نمیدونم اما در فرومهای دیگه هم سرچ کردم دیدم با این مشکل روبرو هستند.

پس بهتره فکر نصب ویندوز ایکس پی 32 بیتی رو از سرتون بیرون کنید چون 1 گیگ رم رو دور میریزه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد نصب ویندوز ایکس پی و ویستا مشکلی در زمینه بوت پیش نمیاد.

اما اگه ویندوز 7 نصب کنید (من هر دو حالت 32 بیت و 64 بیت رو تست کردم) بوت سیستم یه مقدار تاخیر غیر عادی داره.

یه چیزی بین 1 تا 3 دقیقه معمولا طول میکشه که سیستم با ویندوز 7 بوت شه اما مشکلی بعد از اون پیش نمیاد.

در فرومهای خارجی که سرچ کردم دیدم بقیه هم با این مشکل روبرو هستند. دلیلش رو میگن چون نسخه های ویندوز 7 هنوز کامل نیستند. ولی من دلیل واضحی پیدا نکردم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مساله ای دیگه نصب 2 سیستم عامل در کنار هم هست.

باید اول اسنو لئوپارد رو نصب کنید. بعد توسط بوت کمپ (نرم افزار خود مکینتاش) درایو جدیدی بسازید و روش ویندوز نصب کنید.

توصیه میکنم سیستم رو 2 پارتیشن کنید. یه پارتیشن که خود مک هست و یه پارتیشن هم میشه ویندوز.

توصیه ای که شده بود اینه که در لپتاپ ها بیش از یک پارتیشن استفاده نکنید چون در مصرف باطری تاثیر گذار هست. نمیدونم این مساله چقدر صحت داره. (من یه بار اومدم پارتیشن ویندوز رو چند تکه کردم که کل سیستم بهم ریخت و مجبور شدم از نو مکینتاش و ویندوز رو نصب کنم)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدا رو شکر در زمینه درایور مشکلی برای سیستمهای مکبوک وجود نداره.

دی وی دی اسنو لئوپارد توش یه فولدری داره به اسم بوت کمپ که یه نرم افزار ویندوزی هست.

وقتی شما ویندوز رو نصب میکنید کافیه فایل بوت کمپ رو اجرا کنید تا تمام درایور ها نصب بشه.

==============
پ.ن: بعضی از درایور ها نیاز به اپدیت دارند که بعدا عرض میکنم خدمتتون چرا باید اپدیت شن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا تا اینجا برای امشب بسه.

در کنار بعضی پیچیدگیها باید بگم مکبوک واقعا سیستم فوق العاده ایه. هم طراحی زیبا و هم کارایی خوب.

مخصوصا در زمینه کارت گرافیکش که من حیرت کردم.

دوستان هر سوالی داشتند بپرسند. خواهش میکنم بقیه اساتید هم در مورد مشکلات و مزایای این سیستم توضیح بدند.

در بحث شرکت کنید تا من هم خسته نشم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خواهش میکنم.

یه قضیه ای که خیلی ممکنه ازاد دهنده باشه برای دوستانی که مکبوک استفاده میکنند تفاوت فاحش بین کیفیت صدا در مکینتاش و ویندوز هست.

حتی اگه ویندوز ویستا یا 7 نصب کنید متوجه خواهید شد که میکروفون سیستم با نرم افزارهای مسنجر مثل یاهو ، گوگل تالک ، اسکایپ و .... کار نمیکنه.
البته سوند ریکوردر خود ویندوز مشکلی نداره.

در قسمت فیش های هدست و میکروفون نگاه کنید میبینید که چراغ قرمزی داخلش روشنه که به این معنی هست که مشکلی وجود داره.

1 روز کامل داشتم دنبال راه حلی برای این مشکل و متوجه شدم که اپدیتی برای درایور سوند که cirrus logic هست ارائه شده و خدا رو شکر هم مشکل میکروفون و هم صدای کم سیستم رو حل کرده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گاها ممکنه بعضی دوستان علارغم کیفیت و کاربرد بالایی که تاچ پد مکبوک داره باهاش مشکل داشته باشند. برای این کار از لیست دیوایس های ویندوز میتونید غیر فعالش کنید.

اما وقتی که بوت کمپ رو در ویندوز نصب میکنید (به منظور نصب درایورها) یه ایکن در سیستم ترای میاد که یه سری کارها رو میشه باهاش انجام داد.

مثلا میشه مشخص کرد که سیستم وقتی میخواد بوت بشه در حالت عادی با مکینتاش بیاد بالا یا با ویندوز.
دوم اینکه کلید های اف 1 تا اف 12 رو از اونجا باید فعال کنید.

بعد تنظیمات تاچ پد هست که میشه یه کارهایی در موردش انجام داد. ببینیدش متوجه میشید.

و یکی هم گزینه کنترل از راه دور هست که با اینفرارد کار میکنه. من کنترلش رو ندارم. قیمتش فکر کنم 20 30 تومن بوده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه مساله ای که خیلی در ابتدا ممکنه ازار دهنده باشه قضیه کیبورد هست.

مکبوک کیبوردش با کیبوردهای لپتاپ های دیگه فرق داره.

روش دکمه های اینسرت - دیلیت و بعضی کلیدهای دیگه نیست.

برای این دکمه ها باید از کلید های ترکیبی استفاده کرد که لیستش رو در ادرس زیر پیدا میکنید.

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=304270

Last edited:
بالا