• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
چند وقتیه توی سطح اینترنت خصوصاً سایتهای معروف تبلیغ میشه که دانشکده آموزشهای الکترونیکی دانشگاه شیراز برای نیمسال دوم 92-93 دانشجو میگیره.
کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد.
فقط هم چندین رشته خاص رو ارائه میده.
قصد دارم برای ادامه تحصیل برم ثبت نام کنم.
با توجه به اینکه تا 28 تیر ماه فرصت داره برای ثبت نام، گفتم یه تحقیقی در موردش انجام بدم.
دوستانی که هر نوع اطلاعات در این زمینه دارن خوشحال میشم در اختیارم قرار بدن.
اصلاً پیشنهاد میکنن برم یا نرم.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام داداش . منظورت همون دانشگاه مجازیه دیگه ؟
منم میخواستم واسه ارشد ثبت نام کنم با کمال تعجب توی قوانینش خوندم که سابقه کاری 3 ساله میخواد !!! چون کسی رو میشناسم که اونجا خونده ولی سابقه کاری نداشت نمیدونم جدیدا به شرایط ثبت نامش اضافه کردند یا ....

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
بله منظورم همونه.
اونجوری که من برداشت کردم گفته بودن بعد از پایان دوره( بعد از اینکه مثلاً لیسانستو گرفتی) باید بیای سابقه کار ارائه بدی نه همون اول کار.
یه مسئله دیگه ای که سوال رفیقمه اینه که میخواد برای کارشناسی ثبت نام کنه ولی میخواد تا فوق دیپلم بخونه.
امکان داره؟
اون کسی رو که میگید میشناسید به همین شیوه مجازی توی همین دانشگاه تحصیل کرده؟
نظرش در مورد دانشگاه چی بوده؟ کیفیت و از این حرفا ...
توی فایل پی دی افی که روی سایتش گذاشته بود نوشته بود مدرک رسمی دانشگاه شیراز اعطا میشه.
کسی که مجازی میخونه با کسی که حضوری دانشگاه شیراز میخونه مدرکشون کاملاً یکیه و تفاوتی نمیکنه؟!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بله منظورم همونه.
اونجوری که من برداشت کردم گفته بودن بعد از پایان دوره( بعد از اینکه مثلاً لیسانستو گرفتی) باید بیای سابقه کار ارائه بدی نه همون اول کار.
یه مسئله دیگه ای که سوال رفیقمه اینه که میخواد برای کارشناسی ثبت نام کنه ولی میخواد تا فوق دیپلم بخونه.
امکان داره؟
اون کسی رو که میگید میشناسید به همین شیوه مجازی توی همین دانشگاه تحصیل کرده؟
نظرش در مورد دانشگاه چی بوده؟ کیفیت و از این حرفا ...
توی فایل پی دی افی که روی سایتش گذاشته بود نوشته بود مدرک رسمی دانشگاه شیراز اعطا میشه.
کسی که مجازی میخونه با کسی که حضوری دانشگاه شیراز میخونه مدرکشون کاملاً یکیه و تفاوتی نمیکنه؟!

والا چند سال قبل دیدمش گفت دانشگاه مجازی شیراز ، حتما همونه دیگه . ایشون واسه ارشد مکانیک خوند ، نمیدونم قوانین مجازی فرق میکنه یا نه اما میدونم کسی یه تعداد واحد مشخص پاس کنه میتونه به جای کارشناسی کاردانی بگیره .
واقعیت در مورد کیفیت دانشگاه چیزی نپرسیدم .
منم همون پی دی اف رو خوندم .

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
از دوستان کس دیگه ای تجربه یا اطلاعات نداره در اختیارمون قرار بده؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من فقط میدونم شهریش یکم بیشتر ازدانشگاهای دیگس وزیاد ازش استقبال نمیشه
واسه امتحانم میتونی مثلا اگه تهرانی تو همین تهران امتحان بدی
میدونم بدردت نخورد اما من فقط همینو میدونستم:)

بالا