• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه بنارس

iranbhu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی بهترین دانشگاه های هندوستان که مورد تایید وزارت علوم و بهداشت هم هست و از قضا از نظر شهریه بسیار ارزانه (چون بالاترین بودجه‌ی دانشگاه‌های هند رو داره)، دانشگاه بنارسه. تحصیل تو این دانشگاه نه مدرک زبان می‌خواد نه کنکور می‌خواد. کمپس (محوطه) این دانشگاه بزرگترین در کل آسیا است.

اینها خوبیاشه بدیش هم اینه که تو شهر مذهبی (هندویی) و قدیمی و خرابه‌مانند بنارس واقع شده که کلاً حال خیلی ها رو گرفته، چون شهر کثیف و سنتی ایه. ولی با اینحال این شهر رتبه ی دوم در جذب توریست رو داره و کلا غربی هایی که به هندوستان میان، حتما برای چند روزی هم که شده بنارس رو میبینن.

به نظر بعضی ها که دین هندو علاقه دارن این شهر خیلی خوبه و جالبه و حتی من دوستانی دارم که برای سالهای ساله که کشورشون (از کانادا و آمریکا گرفته تا روسیه) رو ول کردن و دارن تو این شهر زندگی میکنن.

رود گنگ از این شهر میگذره و مراسم های مذهبی همیشه همیشه کنار رود گنگ وجود داره.

جمعیت این شهر نسبت به وسعتش خیلی زیاده که درصد قابل ملاحظه ایش رو مردم بینوا تکشیل میدن.

بطور کلی برای کسی که به تحصیل در هندوستان تن در داده من این دانشگاه رو پیشنهاد میکنم.

این آدرس دانشگاهه: Banaras Hindu University,varanasi,BHU

این هم آدرس وبلاگ منه که به فارسی اطلاعاتی بگیرید: تحصیل در دانشگاه بنارس - هندوستان

سوالی دارید از طریق همون وبلاگ یا همینجا بپرسید.

بالا