نه عزیزم یه ساختمون نیست بیش از 30 تا ساختمون داره این فقط ساختمون فنی مهندسی بوداین چه دانشگاهیه ! شبیه ویلا می مونه
یه ساختمون و بقیه حیاط !
بازم دانشگاه خودمون !
از چه نظر؟:blink:یعنی اینقدر افتضاحه که میگین هتل؟
از چه نظر؟:blink:یعنی اینقدر افتضاحه که میگین هتل؟
ممنون دوست عزيز ، خيلي كامل و دقيق همه چيو گفتي...دوست عزیز شما خاطرات ما رو دوباره زنده کردید!
من دو سال پیش دانشجوی اونجا بودم، لیسانسمو از اونجا گرفتم.
این دانشگاه بهترین و بزرگترین واحد دانشگاه آزاد هستش و جاسبی خوابهای زیادی براش داره! اوایل زمانی که اونجا دانشجو بودم امکانات زیادی نداشت، اما به سرعت در حال ساخت و تجهیز بود. به قول یکی از بچه ها از دانشجو بیشتر کارگر دیده میشد. مهمترین مزیت این دانشگاه (البته برای درس نخون ها) آب و هوا و ویوی عالی این دانشگاه. گاهی اوقات (اواسط پائیز و اوایل زمستون) مه کل دانشگاه رو میگیره!! و اونجا میشه بهترین جای دنیا!!!
این دانشگاه در اغلب رشته هیئت علمی خیلی خوبی داره، در کل اسم اولیه این دانشگاه دوره عالی تحقیقات بوده که فقط مخصوص گرفتن دانشجویان تحصیلات تکمیلی بود. اما به مرور زمان رشته های کارشناسی هم به اون اضافه شد!
به نظر من بهترین دانشکده این دانشگاه همون دانشکده فنی مهندسی هستش، که از توی سلف میشه کل تهرون رو دید!
البته جدای هتل بودن این دانشگاه از لحاظ مختلف، واقعاً هم دارن در محوطه این دانشگاه (نوک کوه!!!!!) هتل و مهمان پذیر می زنند که دیگه واقعاً هتل بشه!
زیاده حرفی نیست، موفق باشید.
توي دفترچه ي انتخاب رشته ت ببين اگه كامپيوتر داره خوب بزنسلام
من در حال حاضر دارم تو یکی از واحد های دانشگاه آزاد(مقطع کاردانی پیوسته - کامپیوتر) می خونم ، می خواستم ببینم واسه کارشناسی می تونم تو این دانشگاه بخونم؟ یا نه؟
مثه اینکه خیلی خوش میگذره!
راستی کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد چطوریه؟ سخته؟
من نمیدونم چرا میگین هتل! که ایشون فکر کنن دانشگاه ما خیلی افتضاحه! شاید این تعبیر شماست شاید شماحس میکردی توی هتلی و اینطور درس خوندی شاید هم درگذشته اینطور بوده ولی درهرصورت نه استاداش نمره الکی میدن نه به دانشجو خیلی خوش میگذره فقط امکانات خوبی داره و استادهای بسیار باسواد توش پیدا میشن. و مهمتر از همه اینکه بهترین دانشگاه آزاد ایران هست و ازنظر رتبه ی علمی جزو برترین دانشگاه هاست و اسمش بین بهترین دانشگاه های دولتی دیده میشه. بعداز دانشگاه تهرانو شهیدبهشتی و شیراز و اینجور دانشگاه ها رتبه ی پنجم بهترین دانشگاه ایران رو از نظر رتبه بندی علمی آورده. از نظر تولید علم اول شده...:blink:یعنی اینقدر افتضاحه که میگین هتل؟