• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه فردوسی مشهد یا اصفحان -- الکترونیک یا کنترل ؟

Clurado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، علیکم . من شامل آیین نامه ورود بدون کنکور به دانشگاه می شم . و حالا انتخاب کردن برام یه خورده مشکل شده ، هیچ تجربه ای هم در این زمینه ندارم .

طبق این آیین نامه یه سری افراد ، که برگزیدگان جشنواره خوارزمی هم جزوشون هستند میتوند بدون کنکور ، در رشته مورد نظرشون یا با کسب پذیرش از دانشگاه مقصد ، یا دادن کنکور و کسب 85% نمره اخرین فرد قبول شده در اون رشته - گرایش - دانشگاه وارد دانشگاه مورد نظرشون بشن .

من روش اول رو انتخاب میکنم ، چون حوصله خوندن دوباره درس های مثل عربی :angry: و ادبیات رو ندارم :mrgreen: در نتیجه باید از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرم .

دانشگاه ها هم سوابق آدم رو برسی میکنن و اگه دوست داشتن پذیرش میدن . و البطه از بدو ورود هم جزو دانشجویان ممتاز به حساب میان .

خوب ، حالا که من میتونم دانشگاهمو خود انتخاب کنم یه خورده گیر کردم .

انتخاب اولم یکی از دانشگاه های مادر تهران بود ، پلی تکنیک ، علم و صنعت ، تهران و یا خواجه نصیر .

ولی بدلیل پایین بودن معدل دیپلم ، تهران پذیرش نمیدن . ( مگر در موارد دارای پارتی :mad: ) . مثلا میگن معدل باید بالای 19 یا 18 باشه . اما من میشناسم افرادی که با معدل 14 هم پلی تکنیک پذیرش گرفته بودن . اینا فقط نیگا میکنن معدل دیپلم چنده ! نمیگن این یار چه کارای پژوهشی ، پروژه های و یا ... انجام داده . بگذریم ، این بخش ناگفته های زیادی داره که سر یه فرصت مناسب تعریف میکنم .

از تهران که بیاییم پایین میرسیم به مشهد و اصفحان .

برای من امکانات و اعتبار دانشگاه - دانشکده خیلی مهمه . همچنین کیفیت آموزش ، کیفیت زندگی در محیط دانشگاهی و ...

بعد از تهران میمونه دانشگاه فردوسی مشهد که اعتبار خوبی داره ، و بعد صنعتی اصفحان و بعد دانشگاه اصفحان .

شنیدم صنعتی اصفحان بشدت بزرگتر از ارزش و اعتبارشون سخت میگیرن ، کسی تجربه ای داره ؟!

شما نظرتون چیه ؟! کجا برم ؟!

---

مسائله بعدی انتخاب بین دو گرایش الکترونیک و کنترل هست . کدومیک ریاضیات کمتر داره ؟! ( البطه میدونم که واحد های مشترک خیلی زیادی دارن ولی خوب یه اختلاف جزئی هم دارن دیگه ... )
ویا مسائل مربوط به فیزیک و تعوری جات ، مثلا ساختمان قطعات و ...

کار عملی کودوم بیشتره ؟!
کدوم یک رابطه بیشتری با دنیای دیجیتال داره ؟! یحتمل کنترل .

کارشناسی الکترونیک ، ارشد کنترل

یا

کارشناسی کنترل ، ارشد کنترل یا ....

ممنون میشم افرادی که تو این زمینه تجربه دارن ، مارو هم بی نصیب نزارن .

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
بنا به تجربه در میان دانشگاههی دولتی در رشته های مهندسی خارج از تهران :
1.صنعتی اصفهان
2.شیراز
بعد جاهای دیگه مثل فردوسی مشهد یا اصفهان
البته اون 2تا اولی واقعا معتبر و سطح علمی بالاتری دارند.اما دانشجو رو...میدن تا یک لیسانس بهش بدن.شاهدشم اخراجیهای این دانشگاههاست.البته این اخراجیها با رتبه ی 1000تا3000اومدن دانشگاه و کارشون به اینجا میکشه.پس دقت کنید اینجاها باید 4 5سال جون بکنید(من دانشگاه شیراز بودم.خیلی دوستامم ص.ا پس الکی نمیگم)
در رشته برق صنعتی اصفهان سطح بالاتری داره.ضمنا کلا امکاناتش هم از شیراز بیشتره(هر چی باشه شیراز دانشگاه پهلوی بوده و نباید زیاد بهش رسید...)

Clurado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما شیراز برق میخوندید ؟! چه رشته ای ؟! من زیاد نمیخوام سخت بگیرم . بقول یکی از دوستان تو اون دانشگاها بیشتر از اعتبارشون ازت کار میکشن . درسته ؟!

سطح علمی شیراز و صنعتی اصفحان به دانشگاهای تهران نمیرسه ؟!

برق صنعتی اصفحان در مقایسه با فردوسی که سابقه زیادی داره رو چطور ارزیابی میکنید ؟!

ممنون .

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
شما شیراز برق میخوندید ؟! چه رشته ای ؟! من زیاد نمیخوام سخت بگیرم . بقول یکی از دوستان تو اون دانشگاها بیشتر از اعتبارشون ازت کار میکشن . درسته ؟!

سطح علمی شیراز و صنعتی اصفحان به دانشگاهای تهران نمیرسه ؟!

برق صنعتی اصفحان در مقایسه با فردوسی که سابقه زیادی داره رو چطور ارزیابی میکنید ؟!

ممنون .

نه سخت افزار بودم
کار نمیکشن جونتو درمیارن!
از من بپرسی میگم سطح شیراز و ص.اصفهان بالاتر جاهایی مثل بهشتی و علم و صنعته.اما خوب اونا نون تهران بودنشونو میخورن.
100%ص.اصفهان خیلی بالاتره.البته من حدس میزنم شما طرفای مشهدی که اینقدر گیر دادی به فردوسی.اگر اونطرفایی رو فردوسی فکر کن.چون شهر خودت یا نزدیکبودن به شهرت یک امتیازه مهمه.
-----------

بالا