• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه(همه شرکت کنند)

music4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دانشگاه کجاست؟
یعنی محل تجمع دانش; افرادی که در پی کسب دانش هستند(دانشجو) به اونجا مراجعه می کنن و اون دانش بخصوص رو فرا میگیرن سپس با کسب تجربه در اون زمینه به بحث و تبادل نظر میپردازن
اما دانشگاه(اینجا) جاییه که در اونجا پول برای صاحبانش رد و بدل میشه
جایی که محل تجمع افراد بیکاره(بیشتر از90%) و مباحثی که توش تبادل نظر میشه ربطی به دانش نداره
جایی که یک جزوه خوندن و قبول شدن به تو مدرک میده نه تخصص و شما خوشحالی که در فلان امتحان تقلب کردی و . و کسانی که مدرک میگیرن هیچ تخصصی ندارن
جایی برای دوست(دختر/پسر) پیدا کردن بعضی ها

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
در چی باید شرکت کنیم الان؟!:D

music4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در چی باید شرکت کنیم الان؟!:D
مرسی.سوال به جایی بود
در اطلاع رسانی به افرادی که در آینده قصد ورود به دانشگاه رو دارن تا بدونن دانشگاه باید چه جایی باشه و متاسفانه الان چه جاییه شرکت کنیم!
در اطلاع رسانی اینکه گر فردی برای کسب دانش و درس خوندن ساخته شده بره دنبال درس و دانشگاه درغیر این صورت اگر کار دیگه ای بلده یا علاقه داره و فکر میکنه توی اون موفق تره بره سراغ اون کار نه بره دانشگاه تا جیب پدر مادر رو خالی کنی جیب سرمایه دار های صاحب دانشگاه رو پر تر

خودشو از زندگی بنذازه عقب و تازه بعد از چند سال به این حرفا برسه...
پیشاپیش از شرکت شما در این موضوع از طرف خودم و خیلی های دیگه تشکر می کنم

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
مرسی.سوال به جایی بود
در اطلاع رسانی به افرادی که در آینده قصد ورود به دانشگاه رو دارن تا بدونن دانشگاه باید چه جایی باشه و متاسفانه الان چه جاییه شرکت کنیم!
در اطلاع رسانی اینکه گر فردی برای کسب دانش و درس خوندن ساخته شده بره دنبال درس و دانشگاه درغیر این صورت اگر کار دیگه ای بلده یا علاقه داره و فکر میکنه توی اون موفق تره بره سراغ اون کار نه بره دانشگاه تا جیب پدر مادر رو خالی کنی جیب سرمایه دار های صاحب دانشگاه رو پر تر

خودشو از زندگی بنذازه عقب و تازه بعد از چند سال به این حرفا برسه...
پیشاپیش از شرکت شما در این موضوع از طرف خودم و خیلی های دیگه تشکر می کنم
دانشگاه مال خر عست :D

music4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دانشگاه مال خر عست :D
این چه حرفیه میزنی شما . منظور من اصلا این نبود
دانشگاه و دانشجو های خوب و بدردبخور هم داریم که واقعا برا درس و علم و دانش ساخته شدن اما خیلی کمن و متاسفانه الان اکثریت با اوناست که گفتم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
وجودکمبودهای جامعه- واینکه ازدانشگاه میشه بعنوان جایگزین این کمبودهااستفاده کرد درتغییر دانشگاه به دارالمجانی اصلیترین نقش روداشته

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این چه حرفیه میزنی شما . منظور من اصلا این نبود
دانشگاه و دانشجو های خوب و بدردبخور هم داریم که واقعا برا درس و علم و دانش ساخته شدن اما خیلی کمن و متاسفانه الان اکثریت با اوناست که گفتم
دانشگاه مال اونهاییه که دولتی و رشته خوب قبول میشن . خودمون رو مثال میزنم . یادمه 7-8 سال پیش که پیش دانشگاهی بودیم یه کلاس حدود 30-35 نفره داشتیم . تو این کلاس ما 4-5 نفر دولتی قبول شدن بقیه رفتن آزاد . اون 4-5 نفر که رفتن دولتی چون واقعا درس خون بودن الان هم به جای خوب رسیدن و سر کار هستن با حقوق های خوب ولی اونهایی که رفتن آآزاد 95 درصدشون دنبال دختر و این جور کارها بودن و درس نمیخوندن الان هم 95 درصدشون یا بی کارن یا کار غیر مرتبط با رشتشون دارن ( کاسبی ) یعنی در واقع این دانشگاه رفتنشون به دردشون نخورد . به نظر من اصلا باید دانشگاه آزاد رو به کل ببندن درشو بره پی کارش چون ننه باباها بچه هاشون رو رو چشم و هم چشمی که فلان فامیل و کوفت و زهر مار رفته دانشگاه مهندس شده تو هم باید بشی میفرستن دانشگاه آخرش هم 4-5 سال میرن عمر خودشون رو تلف میکنن بعدش هم ول میچرخن .
بله دانشگاه خوبه ولی فقط برای کسی که میره دانشگاه دولتی یعنی خلاصه اهل درسه .

بالا