• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگه آزاد یا سال بعد برای سراسری ؟!

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
فردا جواب آزاد لیسانس میاد و خوب به نظرم خوب دادم و احتمال قبولیم بالاست (نهایت تو تکمیل ظرفیت قبول میشم!)
من انتخاب اولم تهران مرکزی - کامپیوتر و نرم افزاره . سراسری رتبه ام تو منظقه 2 شد 23000 (یعنی فاجعه!) بگذریم که واقعا نا عادلانه بود و من هیچ وقت توی کانون رتبه ام بالای 5000 تو منظقه 2 نبود و ترازمم زیر 5300 اما آخر فیزیک و شیمیم زدتم زمین .
من از این دو درس واقعا متنفر بودم ولی بقیه درسام رو در حد یکی از بچه هامون که 7000 شده بود زدم حتی اون ریاضی 22 زده بود من 41 !!!
من سربازی معافم (کارت قرمزی نیستم اشتباه نشه !) و متولد 1370 (یعنی تو مایه های کسایی که سال بعد کنکور میدن متول مرداد شیِييييييييير! )
حالا موندم اگه آزاد قبول شدم برم و برنامه بریزم برای ارشد یا نه وایسم یه سال دیگه برم سراسری .
هزینه آزاد تهران مرکزی چطوره؟اصلا دانشگاه چطوریه؟استاداش چطورین؟نهار میدن یا نه ؟!!!!
سایت دارن یا نه؟ کتابخانه و .... کلا وضع دانشگاهش چطوره؟

ممنون من رو راهنمایی کنید .
سرافراز باشید

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
یه ضرب المثل هست که میگه اگه دیدی یه جایی یه طناب از سقفی آویزونه سریع بچسب بهش و خودت رو آویزون کن. هیچ وقت یه فزصت را به امدی یه فرصت دیگه از دست نده! به نظر من همین را برو
خدا را چه دیدی شاید سال دیگه خدایی نکرده یه اتفاق افتاد که نتونستی درس بخونی

ما یه آشنایی داشتیم هم درسش عالی بود هم فوتبالش. قرار شد بین فوتبال و درس یکی را انتخاب کنه. قید درس را زد و رفت سراغ فوتبال. روزی که می خواست بره واسه تیم ذوب آهن تست بده(صد در صد قبول میشد) امتحان کنکور هم داشت! بیخیال شد رفت واسه تست فوتبال که تو راه تصادف کرد و ... دیگه هیچ وقت نتونست فوتبال بازی کنه! درس را هم از دست داد و اصلا سرد شد. الان هم توی بیمارستان مسئول نظافته. بعد از ظهر ها هم سیگار می فروشه!

دانشگاه خوبه... خاطره میشه برات
دوران خدمت ، نامزدی و دانشگاه بهترین دوران زندگیه آدمه.

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شك نكن برو همون آزاد اصلا منتظر نمون ...

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اقا ازاد حالش بیشتره
برو ازاد

kelasher

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم رتبه 18000 آوردم ولي چون نميتونم با اين رتبه در رشته مورد علاقم ( عمران ) در دوره روزانه يا شبانه در دانشگاه گيلان قبول بشم موندم براي سال بعد در حالي كه متولد 69 هستم و مشمول **** وظيفه هم ميباشم.
من تو آزاد مطمئنم در عمران انزلي كه تراز 5500 ميخواد قبول ميشم ولي چون جوات شده خوشم نمياد و در ضمن تابلو هم هست كه ميگن ببين پسر فلاني رفته دانشگاه آزاد و از اين حرفا
من تصميم گرفتم از اول مهر يه خرخون تمام عيار بشم ......:wacko::wacko::wacko:
حالا هر جور راحتي
تازه در ضمن من متولد نيمه دوم 69 هستم و شركت من در كنكور مقداري مشكله....
اگه كسي باشه به من بگه من چه طوري ميتونم در كنكور سال ديگه شركت كنم ممنون ميشم...
يكي گفت بايد دفترچه **** وظيفه را پر كنم و بعد از اون بايد چند ماه از **** وظيفه مهلت بگيرم كه درصورت عدم قبولي در كنكور برم سربازي....
ولي بازم ميگم اگه ميتوني يك سال چيزي نيست در برابر گرفتن مدرك بدرد نخور و شنيدن حرف فاميل و دوستان...

Last edited:

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
حرف فامیل رو قبول دارم اما واقعا به این نتیجه رسیدم اگه بخوای حرف همه رو قبول کنی به هیچ جا نمی رسی به نظر من بای به فکر خودش آدم باشه .
در ضمن دوست عزیز، من یکی میشناسم سال اول مجاز نشد ولی سال بعد رتبه اش شد 1500 ! اما یکی هم میشناسم 3 سال داره کنکور میده رتبه هاش 55000 سل دوم 23000 امسالم 13000 ولی چیزی که مهمه اینه که الان تو داغی من هم مثل تو داغ بودم اما واقعیت اینه که 1 سال کم نیست دوم اینکه این سال اراده قوی ای می خواد بدون مدرسه درس خوندن . الان شاید تو دلت بگی بارو از اون آدم هایی که هیچی از درس خودن بارش نیست و ... فقط بگم من هم راهنمایی و هم دبیرستان نمونه دولتی خوندم و معدل کتبی مم 18.5 بود اما تو 4 ساعت دنیا رو سرم خراب شد ولی بیخیالش شدم و گفتم می رم دنبال علا قه ام شاید سال بعد فناوری اطلاعات شریف قبول شم ولی باید جاش یک سال عمرمو بدم .
ولش کن جو گیر شدم زیاد برات سخنرانی کردم ولی مطمئن باش اون سردرد های سر آزمون های آزمایشی ، کارنامه های مزخرفش تازه حرف فامیل که فلانی پشت کنوره ! ولی عاقلانه تصمیم بگیر اگه مشکل مالی ندارید من هم میگم برو آزاد.

اما فقط من نمی دونم کسی از بچه ها تهران مرکزی رفته یا نه . می خوام درمورد خود دانشگاه میخوام بدونم.
اگه یه سری اطلاعات درمورد دانشگاه داشته باشم خوبه.
ممنون

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
اگر فكر مي كني ساله ديگه مي توني سراسري قبول شي بخون براي سراسري چون شرايطش خيلي بهتره (منظورم پيام نور و ... اينا نيستا )
ولي اگر شك داري كه قبول بشي همون آزاد رو بخون يكم سختي داري(تهمتهايي كه به دانشگاه آزاد ميزنن مثل اينكه بهت نمره دادن و...)
ولي رشته مورد علاقت رو خوندي خرجت هم ترمي حدود 600 تا 700 مي شه اگر با احتساب تورم درست حساب كرده باشم.

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یکی از دوستام میگفت زیر 500 تومن هست یعنی حتی زیر 400 تومن !
کسی اطلعات دقیق داره.
سرافراز باشید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز
آزادم خوبه مخصوصا اگه خودتم کار کنی
اگه بحث هزینه برات مهم نیست برو آزاد مخصوصا اگه واحد خوبی افتادی
ولی اگر مطمئنی یک سال صبر کنی حتما سراسری جای خوب قبول میشی خب یه سال دیگه بخون

هزینشم دورو بر 400-500 هستش
منکه ورودی 83 هستم (البته دیگه خدا بخواد تمومه :دی)
تقریبا ترمی 400-450 میدم
ولی ورودی های جدید بیشتر میدن چون شهریه ثابتشون بیشتره

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خوب خدا رو شکر من همون انتخاب اولم تهران مرکزی / نرم افزار قبول شدم . دوستان کسی نیست درباره این دانشگاه به من اطلاعاتی بده؟
سرافراز باشید

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اگر ازاد قبول شدی به قول شروین واحد دانشگاهی خوب افتادی برو والا اصلا ازاد نرو
من ازاد رفتم لاهیجام مثل چی پشیمانم لیسانس دارم کوفت هم ... پشیمانم چرا اون سراسری نرفتم حداقل جای دور بود ولی سراسری بود
دانشگاه باید شیره ادم بکشه
قبل کنکور چی بودم الان چی شدم

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
حالا من چیکار کنم یکی آدم رو شیر می کنه یکی تو دل آدم رو خالی!
دوستان یه کمکی کنید من که نمی دونم چی به چیه یه وقت بیچاره نشم !
ممنون از احساس همدردیتون

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
حالا من چیکار کنم یکی آدم رو شیر می کنه یکی تو دل آدم رو خالی!
دوستان یه کمکی کنید من که نمی دونم چی به چیه یه وقت بیچاره نشم !
ممنون از احساس همدردیتون

من دقيقاً‌ نمونه عيني شما , سال اول تهران مركز مكانيك قبول شدم و سراسري هم تقريباً تو مايه هاي شما , جوگير شدم براي سال دوم . اولش كه رفتم تو كار سوئد پذيرش گرفتم و سر ويزا و .... نرفتم .بعدش نشستم بكوب خوندم سراسري علم و صنعت واحد شمال (بهشهر) قبول شدم و آزادم كرج 2 كوچه بالاي خونمون كه الان هم دارم كرج مي خونم ولي مثل چي پشيمونم كه چرا همون سال اول نرفتم آزاد بيهوده 2 ترم خودم رو عقب انداختم و دوباره هم برگشتم سر پله اول. من نمي دونم چرا شما معافي داري ولي اگر پزشكي و بيماري خاص مثل منه كه 25% تخفيف دانشگاه آزاد داري هر ترم من كه دارم مي گيرم. اما در رابطه با اين كه مي گم همين آزاد رو برو اين كه اگر بعداً بخواي بري براي ادامه تحصيل مثل من براي خارج از كشور اونا دانشگاه غيرانتفاعي زاهدان با شريف تفاوتي براشون نمي كنه , اصل معدل شماست. اينجا هم اگر بخواي بموني و ارشد امتحان بدي فراوان بودن تو دانشگاه آزاد كه ارشد شريف و اميركبير قبول شدن. مطمئن باش به ندرت و خيلي خيلي كم پيش مياد كسي سال اول 20 30 هزار بشه بعد سال دوم بياد يكي دو هزار بشه. هركسي مي گه راحت مي شه داره حرف مفت مي زنه. والا الان همين دانشگاه آزاد رشته اي كه من دارم مي خونم اساتيدي توشن كه عضو هيئت علمي و اساتيد علم وصنعت و اميركبيرن. فكرم نكن آزاد آره دانشگاه هردمبيل و راحت مي شه توش درس خوند. نه از اين خبرام نيست من كه روزي 7 8 ساعت دارم مي خونم آخرم هشتم گرو نهمه. يعني مي خوام بگم سطح دانشگاه آزادم بالاست. هدف مهمه اين كه تو شريف بخوني يا آزاد اهميتي نداره.
برادر من عين همين حرفارو به مام گفتن ما گوش نداديم و الان كلي پشيمونم حالا منم به شما مي گم و مي دونم كه گوش نمي دي و سال بعد پشيمون مي شي. ولي پيشنهاد مي كنم گوش بدي;)
به هرحال برات آرزوي موفقيت دارم.

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ورودی های امسال شهریه ثابت بین 400 هست برو بالا . متغیر هم حد اقل 400 میشه .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اگه پول داری و مشکلی نداری برای ترمی 500 تومن یک سال از عمرتو الکی به باد نده آزاد و سراسری هیچ فرقی ندارند از نظر مدر ک و از ین چرت و پرتا

شما هم که هدفت فوق و ان شا ا... دکترا هست فقط این دو سال لیسانس ( فوق دیپلمی دیگه ) خوب بخون که فوق رو حتما سراسری قبول شی چون فوق آزاد یه مقداری خرجش بالاست

برو آزاد که ساله دیگه پشیمون میشی که چرا یه سال الکی رفت

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام . یعنی می شه از آزاد بری سراسری ؟؟ ( تو ارشد ) !! می شه ؟؟ اگه می شه بین دانشجوهایه آزاد و سراسری فرقی می ذارن یا نه ؟؟ ( تو قبولی از کنکور ارشد )
کمک !!

good2.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نه خیر هیچ فرقی ندارن . جالبه بدونید که رتبه های برتر از آزاد هستن ! کم هم نیستن .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
نه خیر هیچ فرقی ندارن . جالبه بدونید که رتبه های برتر از آزاد هستن ! کم هم نیستن .

تاييد مي شه ما تو واحد خودمون به وفور رتبه هاي زير 100 تو ارشد داريم. اين مسئله فقط به همت خودتون بستگي داره و الا همون چيزي كه تو سراسري مي گن تو آزادم مي گن فقط تنها تفاوتي كه هست تو جو دانشگاه هاست. سراسري ها اصولاً جو رقابت و كلاً درس خوني و پژوهش و تحقيق توش بيشتره كه اونم اين جوري كه پيداست چند ساليه بچه هاي آزادم خيلي قوي و خوب دارن كار مي كنن ما معدلاي بالاي 19 هم داريم.

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام . یعنی می شه از آزاد بری سراسری ؟؟ ( تو ارشد ) !! می شه ؟؟ اگه می شه بین دانشجوهایه آزاد و سراسری فرقی می ذارن یا نه ؟؟ ( تو قبولی از کنکور ارشد )
کمک !!
آقا شما لیسانس بگیر مهم نیست از کجا باشه حتی امام حسین،پیام نور،امام صادق ولی میتونی ارشد سراسری بدی !

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
آقایون , از راه نمایی های همتون ممنونم !! http://************/files/cqm30vlwyrc11oyejn1b.gif

بالا