• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود تورنت و قطع دسترسی به وبسایت ها

919

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
مدتهاست که این مشکل رو دارم , گفتم مطرح کنم شاید راه حلی داشته باشد

هنگامی که Utorrent رو باز میکنم و شروع به دانلود تورنت میکنم دیگه هیچ پیجی باز نمیشه با همه مرورگرها هم امتحان کردم :wacko:

مشکل از کجاست ؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام
مدتهاست که این مشکل رو دارم , گفتم مطرح کنم شاید راه حلی داشته باشد

هنگامی که Utorrent رو باز میکنم و شروع به دانلود تورنت میکنم دیگه هیچ پیجی باز نمیشه با همه مرورگرها هم امتحان کردم :wacko:

مشکل از کجاست ؟

قبل از هر چیز اگه از router استفاده می کنی، مطمئن شو اشکال از اون نیست. برای اینکار مستقیم از مودم وصل شو.

ممکنه یوتورنت به تعداد مجاز connection میرسه و دیگه امکان وبگردی نمیده. یکی از این ها میتونه مشکله رو حل کنه:

• net.max_halfopen = چهار یا کمتر (Preferences > Advanced)
  • bt.connect_speed = چهار یا کمتر (Preferences > Advanced)
  • غیرفعال کردن (Preferences > BitTorrent)
  • کم کردن maximum global number of connections به 50، 100 یا 200 (Preferences > Bandwidth)

بعد از انجام هرکدوم utorrent, computer, modem, router رو ریستارت کن.

اگه از سرویس پک های XP استفاده می کنی و هیچ کدوم از روش های بالا جواب نداد ممکنه بخاطر محدودیت connection های ویندوز باشه، میتونی از TCPIP.sys استفاده کنی.

919

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
ظاهرا با استفاده از راهنمایی شما و اعمال تغییرات این مشکل رفع شد (البته شبکه محترم سرعت را پایین آوردند و من نتونستم کامل تست کنم ولی پیج ها باز میشوند , امیدوارم که مشکل بطور کامل حل شده باشه)

از بابت وقتی که گذاشتین و کامل راهنمایی کردین متشکرم

919

Registered User
لایک‌ها
3
یک سوال دیگر هم داشتم
آیا راهی وجود داره که لیست تورنت ها در Utorrent بک آپ گرفت
الان من 50 تا تورنت دارم که داخل یو تورنت هستم , فرض کنیم ویندوز دچار مشکل بشه , لینک های تورنت هم در دسترس ندارم , آیا راهی برای بک آپ از لیست وجود داره ؟

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
ظاهرا با استفاده از راهنمایی شما و اعمال تغییرات این مشکل رفع شد (البته شبکه محترم سرعت را پایین آوردند و من نتونستم کامل تست کنم ولی پیج ها باز میشوند , امیدوارم که مشکل بطور کامل حل شده باشه)

از بابت وقتی که گذاشتین و کامل راهنمایی کردین متشکرم

:)

یک سوال دیگر هم داشتم
آیا راهی وجود داره که لیست تورنت ها در Utorrent بک آپ گرفت
الان من 50 تا تورنت دارم که داخل یو تورنت هستم , فرض کنیم ویندوز دچار مشکل بشه , لینک های تورنت هم در دسترس ندارم , آیا راهی برای بک آپ از لیست وجود داره ؟

بله، اگه از ویندوز استفاده می کنی، توی این فولدر می تونی پیداش کنی:
کد:
%Appdata%\utorrent

Last edited:

919

Registered User
لایک‌ها
3
دوست گرامی واقعا متشکرم از راهنماییتون :wub:

بالا