• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود رایگان پوسته فارسی وردپرس Broadcast

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
سلام این همون پوسته ای هست که سایت تمپ ها داره می فروشه
اما من فارسی کردم و بصورت رایگان عرضه می کنم...
کسی هم سفارش فارسی سازی داشت از سایت اعلام کنه ...

:
تم فارست (themeforest) همیشه جزء بهترین ها در طراحی و انتشار پوسته وردپرس در جهان بوده و طرفداران بسیار حتی از ایران را نیز دارد. اما مشکل اساسی در ایران نبود همچنین شرکت و گروهی است که چنین پوسته هایی را برای ایرانیان طراحی و به انتشار بگذارد. به همین دلیل بسیاری از طراحان وب با فارسی سازی این پوسته ها جلای ویژه ای به وب فارسی داده اند. امروز هم ما پوسته فارسی وردپرس Broadcast را بصورت رایگان برای شما فارسی کردیم و آنرا برای دانلود قرار دادیم! امیدواریم از این پوسته استفاده لازم رو ببرید. این پوسته بصورت یک مجله خبری استفاده می شود. و امکانات ویژه ای دارد از مدیریت آن که ما آنرا نیز برای شما فارسی کردیم تا اسلایدر خاص و ویژه ای که دو حالت را دارد. همینطور نحوه نمایش مطالب که به دو صورت قابل نمایش می باشد این پوسته را به یکی از بهترین پوسته های تم فارست تبدیل کرده است. همان طور که اشاره کردیم مدیریت پوسته خیلی قوی می باشد می توان قسمت های اساسی استایل سایت و تنظیمات مهم را در آن مشاهده و تغییرات لازم را انجام داد. دوباره هم اشاره می کنیم که مدیریت پوسته نیز برای شما فارسی شده است .
امکانات دیگری هم این پوسته وردپرس داراست از ابزارک های بسیار زیاد و جالب تا قسمت تبلیغات که به خوبی تعبیه شده است.
خب امیدوارم توضیحات کامل بوده، امیدوارم از استفاده این پوسته لذت برده باشید.

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
کسی هم سفارش فارسی سازی داشت از سایت اعلام کنه ...

regnom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مهدی جان حداقل یک اسکرین شات ازش آپ می کردی ;)

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
پیشنمایش انگلیسیش هست ، وارد خود سایت بشید ( کلیک روی لینک)

بالا