• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود رایگان کتاب "کسب درآمد از اینترنت به زبان ساده"

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوستان عزیز
من چندین سال به دنبال کسب درآمد از طریق اینترنت بودم. بسته‌های آموزشی زیادی رو هم از اینترنت خریداری کردم و مطالعه کردم. برخی از این بسته‌ها حاوی مطالب مفیدی بودند ولی اغلب این آموزش‌ها بدرد بخور نبودند. من حتی در دوره‌های گرانقیمت خارجی با قیمت‌های چندین هزار دلاری هم بصورت آنلاین شرکت کردم. ماحصل همه این دوره‌ها و آموزش‌ها رو بطوری که بشه در کشور ما پیاده سازی کرد برای خودم یادداشت‌ برداری می‌کردم.
چند وقت پیش تصمیم گرفتم این یادداشت‌های شخصی خودم رو به صورت یک کتاب در بیارم تا برای علاقه مندان این مباحث بطور رایگان عرضه کنم تا شاید راهگشای برخی از افراد باشه. حتی اگر یک نفر هم با مطالعه یادداشت‌های من نتیجه مثبتی بگیره من به هدف خودم می‌رسم.
البته قصد دارم هر از چند گاهی که مطالب بیشتری رو بدست میارم و تجربه می‌کنم باز هم اون مطالب رو بصورت منسجم جمع آوری کنم و به دوستانی که کتاب اولیه من رو درخواست و دانلود کردن ارائه کنم.
اگر دوست دارید این کتاب رو مطالعه کنید می‌تونید به سایت من مراجعه کنید و درخواست دریافت این کتاب رو در اونجا ثبت کنید تا با ایمیل براتون ارسال کنم.
ادعا نمی‌کنم که این کتاب خیلی پیچیده، سنگین و کامل هست ولی برای کسی که در ابتدای راه کسب درآمد از اینترنت هست می‌تونه کمک بسیار خوبی باشه.
ضمناً بعد از ثبت ایمیل حداکثر یک روز فرصت بدید تا ایمیل براتون ارسال بشه. البته سعی میکنم که تا حد امکان در اسرع وقت ایمیل کتاب رو دریافت کنید.
www.internetmoney.ir

Last edited:

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلام. شما هم به سايت آقاي عرفاني زاده سر زديد؟ فكر مي كنيد روشهاش موثر باشه؟

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
سلام. شما هم به سايت آقاي عرفاني زاده سر زديد؟ فكر مي كنيد روشهاش موثر باشه؟
بله دوست عزیز، حتی از محصولات غیر رایگان ایشون هم استفاده کردم. مطالب مفیدی رو ارائه میدن. موثر بودن یا عدم تاثیر یک روش فقط به شما بستگی داره، شما هر کاری رو جدی بگیرید در اون موفق میشید حالا چه کار درستی باشه چه کار نادرستی!
خداوند هم فرموده که "ما به همه و همه کس کمک می‌کنیم" در نتیجه کسی که قصد دزدی هم داشته باشه می‌تونه در کارش موفق باشه و کسی که قصد ثروتمند شدن از راه درست رو هم داشته باشه می‌تونه موفق بشه.
من هم در این کتابی که نوشتم همونطور که در پست اول هم اشاره کردم یادداشت‌ها و مطالبی رو که آوردم که حس کردم به کسی که می‌خواد کار رو تازه شروع کنه می‌تونه کمک کنه.

Poisonman

Registered User
لایک‌ها
60
بهتر بود اسم کتاب رو می ذاشتید آموزش نصب ورد پرس !!!!
فقط نصب وردپرس نیست دوست عزیز، شاید مطالب نوشته شده در این کتاب برای شما پیش پا افتاده باشه ولی مطمئن هستم افراد زیادی هستند که این مطالب می‌تونه براشون مفید باشه.
من در پست اول هم اشاره کردم که این مطالب بدرد افراد تازه کار می‌خوره. در حقیقت این مطالب نشان دهنده یکی از راه‌های کسب درآمد از اینترنت هست و راه‌های بسیار زیادی برای پول درآوردن از اینترنت وجود داره.

Mohammadmallahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز
من چندین سال به دنبال کسب درآمد از طریق اینترنت بودم. بسته‌های آموزشی زیادی رو هم از اینترنت خریداری کردم و مطالعه کردم. برخی از این بسته‌ها حاوی مطالب مفیدی بودند ولی اغلب این آموزش‌ها بدرد بخور نبودند. من حتی در دوره‌های گرانقیمت خارجی با قیمت‌های چندین هزار دلاری هم بصورت آنلاین شرکت کردم. ماحصل همه این دوره‌ها و آموزش‌ها رو بطوری که بشه در کشور ما پیاده سازی کرد برای خودم یادداشت‌ برداری می‌کردم.
چند وقت پیش تصمیم گرفتم این یادداشت‌های شخصی خودم رو به صورت یک کتاب در بیارم تا برای علاقه مندان این مباحث بطور رایگان عرضه کنم تا شاید راهگشای برخی از افراد باشه. حتی اگر یک نفر هم با مطالعه یادداشت‌های من نتیجه مثبتی بگیره من به هدف خودم می‌رسم.
البته قصد دارم هر از چند گاهی که مطالب بیشتری رو بدست میارم و تجربه می‌کنم باز هم اون مطالب رو بصورت منسجم جمع آوری کنم و به دوستانی که کتاب اولیه من رو درخواست و دانلود کردن ارائه کنم.
اگر دوست دارید این کتاب رو مطالعه کنید می‌تونید به سایت من مراجعه کنید و درخواست دریافت این کتاب رو در اونجا ثبت کنید تا با ایمیل براتون ارسال کنم.
ادعا نمی‌کنم که این کتاب خیلی پیچیده، سنگین و کامل هست ولی برای کسی که در ابتدای راه کسب درآمد از اینترنت هست می‌تونه کمک بسیار خوبی باشه.
ضمناً بعد از ثبت ایمیل حداکثر یک روز فرصت بدید تا ایمیل براتون ارسال بشه. البته سعی میکنم که تا حد امکان در اسرع وقت ایمیل کتاب رو دریافت کنید.
www.internetmoney.ir
برا منم بفرستین
ممنون

بالا