• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود سنتر ما ...

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
این مجموعه که بتازگی کار آپلود را برای همگان آزاد گذاشتیم هرکسی دوست داشت می تونه در این آنجا عضو شده و لینک جدید ترین برنامه های موجود در وب - قالب - پورتال و ... را به این مجموعه اضافه نماید .
همه می توانند در پربار شدن این مجموعه به هم کمک کنه و هرکسی لینک جدیدی داشت از بقیه دریغ نکنه ...

آدرس سایت : http://download.yarantoos.com

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
به نظر من كه ارزشش رو داره كمي وقت صرفش بشه و يه مجموعه خوب و به روز ازش بدست بياد
اما همه ما يه مشكل داريم
اونم اينكه سرعت بالا براي آپلود نداريم
تازه اكثرا عادت كرديم كه مصرف كننده باشيم
در خوبي و درستي پورژه شكي نيست ! خيلي خوبه كه همچين جاهايي براي تبادل فايل به فارسي باشه !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آقا ممنون بعد از مدتها 2 نفر پید شد که پاسخ داد ..

فرید جان ! حق با شماست ولی متاسفانه من خودم خیلی مشغله دارم و شریکی هم براش پیدا نکردم که مرا در این پروژه یاری کنه :(

کرکی جان! از نظر شما هم ممنون . با توجه به اینکه خطوط DSL در ایران داره زیاد میشه و اینترنت ایران وضعش از دیروزش بهتر خواهد شد کم کم نیاز به این نوع سایتها هم حس میشه !
در مورد سرعت آپلود نیازی نیست فایلها آپلود بشه . لینک نرم افزارها گذاشته میشه . مثلا سایت download.com برای دانلود از سایت مربوطه دانلود خواهد شد . چون اگر قرار باشه ما فایلها را همه را یکجا جمع کنیم پهنای باند و فضای وحشتناکی لازم است !! و همچنین برای کاربران ایرانی اصلا امکانپذیر هم نیست که بیان وقت اینترنتشان را صرف آپلود بکنند .. ما آنجا یک refrense و یک دنیای لینک می خواهیم فراهم کنیم بطوریکه حتی مثلا برای دانلود آخرین نشخه یاهو مسنجر بجای اینکه به یاهو مراجعه کنند از سایت ما مستقیما بتوننا به مکان درست آنجا هدایت شوند ...

در صورت موفق شدن کار این مجموعه مطمئنا در یاران توس باقی نخواهد ماند و یک سایت منحصر بفرد فقط برای اینکار ایجاد خواهد شد ...

بالا