• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فایلها به کمترین قیمت در زمان کوتاه

down4best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز

دانلود با پهنای باند 30 مگ در خدمتون هستم به زودی عکس هایی مک های پرقدرت رو میزارم

دانلود فایل در تهران به صورت ساعتی می باشد و با پیک فرستاده می شود

فعلا این آپلودسنتر ها رو ساپورت می کنم​

rapidshare
megaupload
hotfile
netload
easy-share
filefactory
gigasize
megavideo
megashares
youtube
uploaded.to
zshare
depositfiles
fileserve
filesonic​

سفارش دانلود زیر 10 گیگ قبول نمی کنم

سفارش 10 گیگ تا 25 گیگ هر گیگ 450 تومان (( 250 تومان ام هزینه دی وی دی و رایتش و کاور زد خش )) + 1500 تومان هزینه پست پیشتاز

سفارش 26 تا 100 گیگ: هر گیگ 430 تومان (( 250 تومان ام هزینه دی وی دی و رایتش و کاور زد خش )) + پست پیشتاز رایگان

سفارش بین 101 تا 200 گیگ ، هر گیگ 400 تومان (( هزینه دی وی دی ها و رایت و کاور زد خش و پست پیشتاز رایگان ))

سفارش بین 201 گیگ تا 300 گیگ هر گیگ 380 تومان (( هزینه دی وی دی ها و رایت و کاور زد خش و پست پیشتاز رایگان ))

سفارش بین 301 گیگ تا 400 گیگ هر گیگ 350 تومان (( فقط روی هارد فایل ها تحویل داده میشود + هزینه پست پیشتاز ام رایگان می باشد ))

سفارش بین 400 گیگ تا 700 گیگ هر گیگ 300 تومان (( فقط روی هارد فایل ها تحویل داده میشود + هزینه پست پیشتاز ام رایگان می باشد ))

سفارش بین 701 گیگ تا 1000 گیگ هر گیگ 280 تومان (( فقط روی هارد فایل ها تحویل داده میشود + هزینه پست پیشتاز ام رایگان می باشد ))

سفارش بالای 1000 گیگ هر گیگ 260 تومان (( فقط روی هارد فایل ها تحویل داده میشود + هزینه پست پیشتاز ام رایگان می باشد ))

سفارش بالای 1500 گیگ هر گیگ 250 تومان (( فقط روی هارد فایل ها تحویل داده میشود + هزینه پست پیشتاز ام رایگان می باشد ))

برای کپی سفارشتون روی هارد همه نوع هارد قبول می کنم ==> هارد اي دي اي + هارد ساتا + هارد اکسترنال
]

برای دریافت نوبت در همین تاپیک پست بزارید

ایمیل و آی دی یاهو :[email protected]

تورنت هم هر گیگ 800

زیر 50 گیگ هم دانلود نمی شه

Last edited:
بالا